Wie speelt mee? De Bridget Jones Baby Match!

Ok, even een gekkigheidje tussendoor. Daar zaten jullie allemaal op te wachten toch? Het is tenslotte woensdagmiddag. Vandaag is de dvd/Blu-ray uitgekomen van de nieuwste film van ons aller heldin Bridget Jones, getiteld… Bridget Jones’s Baby. Met al die zwangeren in mijn tijdlijn vond ik het wel leuk om daar kort aandacht aan te besteden met een leuke game op mijn blog. Maak jij me in?

Even kort over de film die ik nog niet gezien heb (ik ga een paar van mijn vaste lezers *kuch Liesbeth en Marina* uitnodigen om met mij deze film te reviewen op een gezellige meidenavond, dus later meer):

“Na Bridgets (Renée Zellweger) break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey). Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is.”

Nou, klinkt weer supergrappig! In onderstaande game moet je drie-op-een-rij maken van de karakters uit de film. Hoe meer matches, hoe meer punten. Wissel dus steeds 2 hoofdjes om en maak de benodigde rijtjes. Ben jij Team Jack of Team Mark? Maak je keuze en speel de game! //UPDATE: ik kreeg bericht van het pr-bureau dat men het spel offline heeft gehaald omdat het niet werkt. Jammer, het was erg leuk bedacht en ik heb het zelf ook een paar keer gespeeld.

Wat kun je winnen?

Hopelijk werkte dit iframe, best een technisch dingetje, zo niet klik dan op deze link om het spel te spelen. Heb je gespeeld? Speel het vooral nog een keer, want je kunt met dit gekkigheidje ook iets winnen! Het spelletje is de komende 4 weken speelbaar (kom dus elke dag even terug naar mijn blog) en daarna worden de winnaars van verschillende prijsjes gekozen. De speler die uiteindelijk de hoogste score haalt zal als hoofdprijs alle Universal DVD-releases van 2017 thuisgestuurd krijgen (12 titels, waarde €250,-). Overigens ben ik bij deze wedstrijd verder niet betrokken (krijg er ook geen geld voor), er is mij alleen gevraagd of ik het spelletje op mijn blog wil plaatsen en ik houd heel erg van dit soort spelletjes.

Ga zelf ook mijn best doen de komende weken, speel je met mij mee? En moet je ook altijd zo lachen om Bridget Jones?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Liesbeth zegt:

  Ooohhh doet het nog steeds niet! I love bridget!

  1. Marguerita78 zegt:

   ook het linkje niet? ik heb van de week toch een paar keer kunnen spelen

 2. Mieke Stam zegt:

  Game doet het bij ook niet nee 🙁

  1. Marguerita78 zegt:

   Balen is dat, ik hoorde dat het probleem morgenochtend opgelost is… jammer echt zo’n verslavend spelletje

 3. Iris zegt:

  De game-pagina doet het niet bij mij 🙁
  Maar toen jouw homepage laadde, dacht ik even dat jij daar lag bij het echo-apparaat 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Bij mij ook niet inderdaad heel vervelend

 4. Is er niet van gekomen om hem te gaan kijken…. misschien nu dan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.