Multifunctionele rugzakken van Osprey

Als fanatiek backpacker weet ik hoe belangrijk het is om een goede rugzak te hebben. Dit geldt voor je backpack, maar ook zeker voor je daypack. Want wanneer je eenmaal op een bestemming bent, neem je alleen nog je daypack overal mee naar toe. Een multifunctionele rugzak is dan onmisbaar. Osprey staat bekend om zijn goede rugzakken en je ziet dit merk dan ook veel voorbij komen onder de backpackers. Onlangs lanceerden ze de nieuwe voorjaarscollectie voor 2021 en ik mocht twee rugzakken testen!

Redactie door: Esther Weemers

osprey daylite duffel
In een mum van tijd van handtas naar rugzak.

Mooie herinneringen op reis

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat ik voor het laatst op reis ging. Wat ben ik blij dat ik afgelopen januari nog in Zuid-Afrika ben geweest. Het was echt een geweldige reis. De mooie herinneringen die ik hieraan overgehouden heb, koester ik in deze periode waarin ik niet kan reizen. Een jaar lang niet weg is mij nog niet eerder overkomen. Ik vind het dan ook heel erg jammer en mis het enorm, maar voor nu staat gezondheid voorop!

Lees ook de review van de Osprey Poco AG premium kinderdrager

Multifunctionele tas komt ook nu van pas

Ook zonder reizen zijn goede rugzakken onmisbaar voor mij. Omdat ik zelf geen auto heb, doe ik alles met de fiets of lopend. Nu moet je nogal gauw iets meenemen, een rugzak is dan erg fijn. Vooral als ik boodschappen ga doen. De Daylite Tote Pack is hier super handig voor. Hij heeft een inhoud van 21 liter, je kan er dus lekker veel in kwijt. Daarnaast heeft de tas vele voordelen: aan de zijkant zitten vakken voor drinkflessen. Aan de voorkant zitten twee aparte kleinere vakken, waarvan één met rits, waar je bijvoorbeeld je portemonnee in kwijt kan. En je hebt een speciaal laptop vak. Aan de achterkant zit een flap waarmee je de tas makkelijk over de stangen van je trolley kan schuiven. Erg fijn als je je handen even vrij wilt hebben wanneer je meerdere bagage stukken bij hebt.

Lees de review van de Osprey Daylite Duffel

Rugzak én handtas tegelijk!

Het allerbeste aan de tas is voor mij toch wel dat je hem zowel als rugzak als als handtas kan gebruiken. In een mum van tijd tover je de rugzak erg eenvoudig om naar handtas.  De rugzak hengsels kan je wegstoppen aan de achterkant van de tas. In ruil hiervoor haal je er twee andere hengels uit, waardoor het een handtas wordt. Super eenvoudig! Dit is voor mij echt ideaal. Zo kan ik de tas ook makkelijk gebruiken als ik niet zo veel spullen nodig heb, en een rugzak dus eigenlijk niet nodig is. Multifunctioneel, erg goed over nagedacht!

osprey daylite duffel
In een mum van tijd van handtas naar rugzak.

Lees ook deze review van de Osprey trolley

Een lichtgewicht tas

De Osprey Clinch is voor mij de ideale daypack als je gaat reizen. Het is een lichtgewicht tas met een goed en ademend rug systeem, én water bestendig.

Je kan de rugzak zowel om je middel als om de borst extra vast klippen, wat het gewicht goed verdeelt. Binnenin zitten twee handige clipjes. Velen denken misschien: wat moet je hiermee? Maar als ervaren reiziger weet ik dat dit erg handig is. De hele reis moet je namelijk je (huis)sleutels goed bewaren. En die wil je nog wel eens kwijtraken met al die baggage. Super handig dus als je die aan zo’n clipje kan hangen. Een centrale plek waar ze heel de reis terug te vinden zijn.

Zolang we nog niet kunnen reizen, kun je de Osprey clinch ook goed gebruiken bij het sporten. Wanneer je bijvoorbeeld gaat mountainbiken en wat mee wil nemen voor onderweg, is deze tas ook erg geschikt.

Mijn volgende reis?

Mijn volgende reis is al voorbereid: backpacken in Colombia en Guatemala. Helaas gaat het deze winter nog niet lukken. Maar zodra het vaccin is uitgerold, hoop ik dat ik deze plannen alsnog snel waar mag gaan maken. Deze landen staan al zo lang op mijn lijstje! Ik kan niet wachten om het daar te gaan ontdekken. Voor dan ben ik in ieder geval al voorzien van een super goede daypack.

De nieuwe Daylite serie is duurzaam en gemaakt van gerecyclede PET stoffen. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben allemaal een mooi en functioneel design. Je koopt de complete Osprey collectie hier bij Reisartikelen.nl.

Voor welke kleur zou jij gaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.