Makkelijk inpakken met Osprey + win

Osprey ken je wel hè? Het travelmerk met de handige koffers, trolleys en rugzakken. Ideaal voor op reis. Reizen doe ik nu alleen niet zoveel, dus mijn handige oranje Osprey rolkoffertje staat ongebruikt op zolder. De uitstapjes die ik wel maak, daar heb je niet zoveel bagage voor nodig. Gelukkig heeft Osprey constant nieuwe introducties, zoals handige packing cubes om je weekendtas goed te kunnen inpakken en een duffelbag die je als weekendtas, maar ook als rugzak kunt gebruiken.

Osprey duffelbag en packing cubes

Ik mocht twee producten van de nieuwe collectie uitzoeken. Voor mijzelf en voor één van mijn lezers, die deze zal winnen! Heb je dezelfde smaak als ik, let dan goed op. Het werd een mooie jeansblauwe duffelbag en de handige paking cubes, waarmee je kleine spulletjes handig bij elkaar kunt stoppen in deze grote tas. Of straks weer in mijn Osprey Transporter rolkoffertje of grote koffer als we weer op vakantie mogen!

Osprey duffelbag

Naar de sauna mag nog wel!

Ik heb ze uitgeprobeerd tijdens een tripje naar de sauna. Dit was nog voordat het twee weken lockdown was, maar ik kreeg er veel verbaasde reacties op. Veel dingen kunnen even niet, maar naar de sauna mag je nog wel! Het is daar bovendien lekker rustig vanwege alle maatregelen. Je moet vooraf ook je plekje reserveren. Maximaal met 2 in het bubbelbad, in deze cabine maximaal 4 personen etc. en geen hapje eten bestellen in het restaurant, maar met je badjas naar de balie voor het afhalen van een smoothie of flesje water. Diederik Gommers postte ook afgelopen week (voordat dit filmpje gecensureerd werd) nog op zijn Instagram dat in de sauna bij een temperatuur tussen de 60 en 70°, het virus korter dan een minuut kan overleven. Bovendien kun je ook in de sauna prima afstand houden met alle maatregelen en word je geacht met klachten thuis te blijven. Wil je toch ergens naartoe én even relaxen? Dan is de sauna dus een prima optie. 

Wat ging er in de weekendtas?

Voor mijn tripje naar de sauna gebruikt ik de nieuwe Daylite Duffelbag, zodat ik deze kon uitproberen. In mijn duffelbag (oftewel weekendtas) zaten twee grote badlakens, natuurlijk een badjas, mijn toiletspullen (zoals mijn haarborstel en deodorant), maar ook de packing cubes van Osprey. Hierin stopte ik mijn schone sokken en schoon ondergoed. Wel zo fris! Ook de badslippers gingen in een inpakzakje. 

Packing cubes: gladde inpakzakjes

Met de packing cubes is het heel eenvoudig inpakken, omdat je alle kleine spullen bij elkaar stopt. Je ritst het zakje dicht en er slingert geen losse zooi door je tas. Ideaal! Deze inpakzakjes zijn bovendien heel glad, dus je stopt ze makkelijk op het laatste inpakmoment ergens tussen en vist ze ook zo weer uit je koffer. Je koopt ze in drie verschillende maten. Ik vind ze echt superhandig! Zal ze zeker intensief gaan gebruiken als we straks weer zonvakanties met het vliegtuig kunnen doen. Voor nu vind ik de warmte dus in de sauna…

Weekendtas of rugzak?

De Daylite duffelbag van Osprey vind ik ideaal, omdat ik hem als weekendtas kan dragen aan de hengsels maar óók als rugzak kan gebruiken. Het deksel of flapje waarmee je de tas open en dichtritst, is daarom lekker stevig net als bij een rugzak. Meteen een zakkenrollerproof oplossing ook: met de tas op je rug en de rits tegen jouzelf aan kan niemand er ongezien iets uithalen. In een zijvakje kun je bijvoorbeeld je stadsplattegrond stoppen, zodat je die er makkelijk bij kunt pakken. Of je zonnebril. Achter een rits met klein opbergvakje had ik in dit geval voor de zekerheid mijn gewone bril gestopt. De handvaten bind je comfortabel met een klittenband samen. Ligt lekker in de hand, ook als dat kleine vrouwenhandjes als de mijne zijn. Er zitten nog wat extra stevige handvaten aan om hem als rugzak van de grond te tillen. Handig, kan tegen een stootje en multifunctioneel. Plus dat het gewoon een mooie tas is met luxe uitstraling. Lekker stevig en op allerlei manieren te gebruiken als je op reis gaat. Voor de sauna én je citytrip dus!

Osprey duffelbag

Je koopt de artikelen van Osprey onder meer bij Reisartikelen.nl. De Daylite duffels zijn daar momenteel in de Black Friday aanbieding vanaf 49 euro.

Winactie

Lootje getrokken van iemand die graag op reis gaat? Of zelf zin om weer eens uit eten te gaan via een nachtje hotel? (Dan kan het wel tenslotte.) Doe dan mee aan de winactie. Van Osprey mag ik één van mijn lezers blij maken met dezelfde set packing cubes én de Daylite duffel. 

De winnaar is geworden: Erwin Ho. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling!

Welke reisfan wordt hier warm van?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Tamara zegt:

  Heerlijk naar de sauna, da’s een mooie reismissie, handig dat hier grote badlakens makkelijk in passen.

 2. Erwin zegt:

  Yeah, fantastisch!
  Ik ben hartstikke blij … ?

 3. Marian zegt:

  Ik doe zeker mee!

 4. Cindy Pater zegt:

  Geweldig zeg. Ik ga graag een weekendje genieten in een hotelletje en of logeren in een hutje op de hei. Daar hoort deze beauty van een tas toch echt wel bij

 5. Philip Kraaiveld zegt:

  Mooie tas! Ik doe graag mee!

 6. Anita H. zegt:

  Ik kan deze tas heel goed gebruiken.

 7. Nicky zegt:

  Handige uitvinging, een extra tas beschikbaar op vakantie is fijn!

 8. Wat een heerlijke tas! Fijn voor de wereldreis die op de planning staat, verschoven maar het komt!

 9. Ien bloemberg zegt:

  Wat een mooie tas! Die zou ideaal zijn om mee nemen als ik ga sporten of een weekendje weg ga. Tenminste.. als mijn zoon hem dan niet in gebruik heeft want ik heb zo’n vermoeden dat hij deze tas ook heel vet en handig zal vinden.

 10. cobi zegt:

  Ohh die zou hier echt goed van pas komen. Mijn man reist veel voor zijn werk en dan zou deze heel fijn zijn

 11. Charlotte zegt:

  Een weekendje Amsterdam staat in de planning. Even weg uit het zuiden, en de prachtige stad bezoeken waar mijn familie aan moederskant vandaan komt. En waardoor ik ook een zwak heb voor die ontzettend mooie grachten, gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Het zal allemaal heel anders zijn dit keer, maar wordt zeker evengoed genieten!!! Een mondkapje kan de pret echt niet drukken hoor 😉 Zou graag kans maken op deze mooie prijs & de tas meteen gebruiken voor een heerlijke trip naar onze hoofdstad.

 12. Iris Bakker zegt:

  Superhandig voor als we straks weer mogen, ik doe graag mee

 13. Els Timmers zegt:

  Gaaf! Ik doe heel graag mee

 14. Rene zegt:

  Februari of maart mogen we vast wel weer op wintersport. Dan gaat deze tas mee ! ⛷

 15. Ran Slag zegt:

  leuk! doe graag mee

 16. Sascha_W zegt:

  ja hoor, ook ik wil wel meedoen voor die tas en die cubes. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op vakantie en inpakken is altijd een ramp.

 17. Tamara zegt:

  ja, emma wordt hier heel warm van!

 18. sonja van den beemd zegt:

  OOOhhhhh heel graag. voor als we straks weer op vakantie mogen.

 19. Oma Will zegt:

  Wat een prachtige tas, die neem ik mee op vakantie, als ik dat weer kan.
  Ik volg op bloglovin en doe heel graag mee.

 20. Marloes F zegt:

  Dat is nog eens een mooie set! Ik loot graag mee.

 21. Elizabeth zegt:

  Mooi dat er ook een rugtas van te maken is, en de zijvakken vind ik ook altijd erg fijn!

 22. jacky zegt:

  Leuk, stoer en superhandig, voor als ik eindelijk naar mijn dochter in Noorwegen mag…

 23. rita de leeuw zegt:

  ik kan niet wachten om weer op reis te gaan en dat wordt nog leuker/handiger met de set packing cubes en de Daylite duffel.?

 24. Kim Otten zegt:

  Super tof, ik doe graag mee!

 25. Colin zegt:

  Super, lijkt me heel handig! En tot ik weer écht op reis kan gebruik ik hem graag al even voor het sporten!

 26. Marijke zegt:

  Leuk! Mooie tas!! Ik loot graag mee!

 27. Alyt van der Heide zegt:

  Een prachtige en praktische tas zie ik zeker zitten.
  Weekendje weg of mee voor de zomervakantie.
  Ideaal!

 28. E. Langeveld zegt:

  Jazeker, heel graag!

 29. Gé Geurtsen zegt:

  Wat handig dat hij ook als rugtas te gebruiken is, dan hoef je die niet ook nog mee te nemen! Lijkt me een stevig ding!

 30. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Ik maak graag kans.

 31. maaike zegt:

  Wat een ideale tas! En nog mooi ook <3! Ik waag graag een kansje!

 32. Danique zegt:

  Jaaa ik doe graag mee!! Ik ben ondertussen naar 36 landen gereisd, waarvan de meeste echt alleen me & my Osprey waren ☺️.. mijn backpack is 66 liter (En woog soms wel 30 kilo tijdens het backpacken hahaha). Dus ik hoop nu voorlopig op city trips te gaan voor kortere tijd en deze zou ik heel graag welkom weten in de familie! Ik duim daarom ook heel graag mee!! ???❤️??

 33. cor Boeren zegt:

  Hier maak je mij erg blij mee. Helemaal mijn kleur.

 34. Anneliese de Waal zegt:

  Wat een mooie tas, ik doe graag mee, ik ga eerdaags een weekje in Nederland op vakantie, zou perfect zijn ?? Groetjes Anneliese de Waal

 35. Yvette zegt:

  Wat een perfecte tas! Ik doe graag mee

 36. Brian Hurkens zegt:

  Osprey heeft hele mooie tassen, dit is er ook zeker 1 van, ik doe graag mee.

 37. co zegt:

  leuke tas. ik doe graag mee

 38. Wesley zegt:

  Lijkt me fanTASSSSStisch om te winnen!!

 39. lottie zegt:

  ONWIJS HANDIG en ziet er ook nog leuk uit!!!

 40. Manuel Konijnendijk zegt:

  De grootste reisfan ben ikzelf?. En omdat ik vermoed dat ik deze dit jaar van de Sint niet in de schoen krijg, doe ik maar eens een gok!

 41. Jolanda zegt:

  Zo wat een handige tas!!! Ik ga heel graag naar de sauna, mijn lievelings sauna is alleen altijd een stukje lopen van de parkeergarage, maar ik lees dat deze tas ook op je rug kan! Dat lijkt me echt ideaal! Als rugzak lijkt hij me ook ideaal voor een stedentripje! Zou hem dus heel graag winnen!!! Extra leuk omdat ik 16 december jarig ben en mezelf dan een dagje sauna cadeau doe!

 42. Jacqueline zegt:

  Als Margurerita het glitterkanon de test van deze tas heeft goedgekeurd, heb ik er het volste vertrouwen in dat ik er voor ieder relax moment van een hotelletje, sauna of sport gebruik van zou kunnen maken…….wat wil je nog meer!

 43. Mark Timmerman zegt:

  Ik doe graag mee!

 44. Lotte zegt:

  Wat een mooie tas is dit! Te mooi om op zolder of in de kast te laten liggen… dat betekent dus veel weekendjes weg gaan plannen!

 45. Marlies zegt:

  superfijne tas met de cubes doe graag mee

 46. Shiv Chin zegt:

  Wow, wat is hij mooi! Ik doe graag mee.

 47. Debby Koeman zegt:

  Super handige tas, voor meerdere gelegenheden. Ik loot graag mee!

 48. Nina Mol zegt:

  Mooie maat en kleur. Ik doe graag mee! Deze tas komt altijd wel van pas!!

 49. Renilda zegt:

  Handig en mooi. Dus ik waag mijn kans

 50. Iris zegt:

  Zalig! Zo handig. Ik doe mee

 51. Suus zegt:

  Ik loot graag mee voor deze mooie, praktische tas!

 52. René zegt:

  Lijkt me een fijne tas. Ik doe mee!

 53. inge groenen zegt:

  Deze Osprey Daylite duffel is onmisbaar
  op mijn reis naar
  Oeganda, het mooiste plekje bij de evenaar!
  In combinatie met deze handige packing cubes set
  beleef ik veel inpakpret.
  Ik maak graag kans op deze prijs
  want dan kan ik fijn bepakt op reis!

 54. Jeanne zegt:

  Een praktische tas, die altijd van pas komt. Ik doe graag mee.

 55. Marja zegt:

  Erg mooi en handig, ik doe graag mee

 56. Angelique Andreoli zegt:

  Handig voor als ik bij mijn ouders moet logeren

 57. Bea zegt:

  Daar kan lekker veel in. Ik loot graag mee.

 58. cor Boeren zegt:

  Wat een mooie tas en precies mijn kleur blauw. Hier zou je mij erg blij mee maken.

 59. Renske zegt:

  Ik word er zeker wel warm van! Prachtige tas met een hele mooie kleur!

 60. Margo zegt:

  Handig 🙂 Ik doe heel graag mee.

 61. Heleen van der Velde zegt:

  Ik word hier wel warm van. Ik wil graag met deze hele praktische duffel een weekendje in een hotel gaan genieten.

 62. Anja jager zegt:

  fijn voor een weekendje weg en voor het sporten

 63. Ilse de Rooij zegt:

  Ik doe graag mee voor als we weer op citytrip kunnen. Wat een fijne tas!

 64. Jan zegt:

  Ideaal, ik laat me heel graag verrassen.

 65. S v Bregt zegt:

  Ik doe graag mee. ZO’n weekendtas komt goed van pas

 66. Sharon zegt:

  Super handige tas om overal mee naartoe te nemen! Ik ben al jaren fan van Osprey. Zo kocht ik m’n eerste backpack van Osprey en heb ik ook een kleinere tas. Ze gaan echt jaren mee en blijven mooi. Deze tussenmaat is perfect voor weekendjes weg, ik kan niet wachten deze mee te mogen nemen wanneer we weer reisjes kunnen maken!

 67. Rik van Ek zegt:

  Zodra we weer “los kunnen gaan” gaan we ook in stijl los!

 68. Stef zegt:

  Natuurlijk wil ik deze gave tas winnen! 🙂

 69. Heleen Haarsma zegt:

  Mijn man en ik gaan altijd ergens in de buitenlucht lekker sporten en hebben altijd te weinig ruimte in onze tas. Deze tas is super praktisch, handig, ziet er mooi uit en is nog helemaal in onze kleur ook! Deze tas kunnen we natuurlijk nog voor veel meer tripjes gebruiken. We willen heeeel graag winnen!
  Duimen maarrrr…

 70. Marieke Snoeks zegt:

  Behalve dat ik er naar snak om voor het eerst na de bevalling (net voor de corona lockdown in maart) weer even samen te zijn met mijn vriend, maak ik hem er nog blijer mee dat we een nachtje samen weg kunnen.

 71. m chen zegt:

  Een zeer handige (rug)tas voor weekendje weg of andere kleine reisjes en voor sport, kan ik erg goed gebruiken dus ik doe mee aan deze winactie!

 72. Anton Hompe zegt:

  mooie tijden hope;ijk straks weer en dan genieten al covid-19 verslagen is dus ik doe mee en ga met Lia Griffioen en deze tas een dagje naar de zee..
  veel win en reis plezier allen en groeten uit Almere

 73. B. Te Boekhorst zegt:

  Wat een mooie kleur ook! Superhandig, normaal die ik het in zijn grote shopper van de supermarkt als ik naar de sauna ga. Maar ook voor naar een run zou deze prachtige tas van pas komen.

 74. Dineke Wiersema zegt:

  Da’s geweldig als dagzak voor onze wandeltochten. En als de wereld weer normaal is mag ie mee op stedentrip! Ik kan niet wachten!

 75. Marion Nijenstein zegt:

  Dat zou echt super zijn voor mijn reisjes naar mijn ouders in Drenthe. Moet dan altijd met de trein en dan is een goede tas heel fijn.

 76. Esther zegt:

  Ideaal deze Daylite duffel voor mijn weekendtripjes in zowel binnen- als buitenland (de laatstgenoemde zodra er tenminste weer veilig gereisd kan worden natuurlijk).

 77. Moniek zegt:

  Wat een leuke en praktische prijs om te winnen! Ik ding graag mee!

 78. Wilma zegt:

  Wat zou ik graag die tas met packing cubes willen winnen! Net gehoord dat mijn lieve dochter een phd gaat doen in Duitsland, in Greifswald. Voor 3 jaar! Fantastisch voor haar, maar stilletjes even slikken voor mij. Met deze tas zou ik zo af en toe een weekendje naar haar toe kunnen reizen!

 79. esther meijer zegt:

  Hij is handig en mooi, niet meer aan toe te voegen, zou hem meenemen naar de sauna

 80. fokje bakkernes zegt:

  we hopen volgend jaar weer naar Slovenië te reizen deze tas komt dan goed van pas!

 81. Bart zegt:

  Ideaal voor wintersport

 82. Tamara zegt:

  Het kriebelt al een tijdje toch wel heel erg dus zo gauw we mogen en het verantwoord is dan gaan we weer op pad. Zo,n stevige handige reisgenoot is dan natuurlijk zeer welkom

 83. Maria zegt:

  Oehh ik ben fan! Van de tas en van reizen, en het lijkt me dan ook een heel fijne combinatie 🙂

 84. Annemarie Mikx zegt:

  Mooie blauwe tas om naar te kijken. De kadootjes kunnen er alvast in. Als we weer naar de kleindochter kunnen.

 85. Nelly zegt:

  Een mooie tas om te gebruiken bij mijn bezoeken aan mijn dochter in het andere gedeelte van het land.

 86. Rob zegt:

  Mooie, praktische en stevige tas, ideaal voor een weekendje weg 🙂

 87. Ankie zegt:

  Mooie praktische tas. Niet alleen voor een weekendje weg, maar ook ideaal als sporttas.

 88. sunny zegt:

  Mooie actie, ik doe graag mee. Wat we hier nog hebben aan reistassen is inmiddels oud en versleten met kapotte ritsen. Hoog tijd voor wat nieuws. Deze set van Osprey is perfect; mooie kleuren, praktisch en stoer. Daarmee kunnen we weer jaren vooruit !!

 89. Petra zegt:

  ik doe graag mee.. hopend dat we er volgend jaar weer op uit kunnen

 90. Saskia spil zegt:

  Heel erg handig voor een weekendje weg of bijvoorbeeld als handbagage. Dat ziet er lekker stevig uit en ook nog eens een mooi die zijn, ik maak graag kans

 91. marij brand zegt:

  wat super handig! Perfect om mee te nemen naar zwemles aangezien de kinderen nu zelf uit en aan moeten kleden.
  Een goeie tas is wel echt een must 🙂

 92. Nina Haven zegt:

  Ja, dit lijkt me een fijne tas voor een weekendje weg. En die cubes die er voor zorgen dat het niet zo’n chaos wordt in je tas, ideaal. Nu alleen corona nog verslaan, en dan….

 93. Stina zegt:

  Doe graag mee. Hebben al jaren een kleine wandelrugzak van Ospray en die houd zich heel goed. Deze tas zou ideaal zijn voor een weekendje weg of als de meiden gaan logeren bij een vriendin

 94. karin de graaf zegt:

  reuze handig ik kom een kansje wagen zodat mijn partner kan reizen in stijl

 95. Marjanne zegt:

  Een superfijne tas om mee op pad te gaan, of het nu voor een ziekenhuisopname is of een weekendje weg ….. het past er allemaal prima in!

 96. Yvonne zegt:

  Wat een gaaf én handig exemplaar! Deze arme student kan wel een boost gebruiken tijdens het afstuderen! Ik reis regelmatig op en neer naar m’n ouders en ben voor het lopen van een stage in het ziekenhuis aan de andere kant van het land geplaatst. Het gevolg is intern verblijf, maar ook daar maken we gewoon het beste van! Deze weekendtas met cubes maakt m’n stage zeker weten handiger én leuker. Zo kan ik m’n spulletjes overzichtelijk opbergen en heb ik alles bij de hand. Na stage (en als het weer mag) neem ik ‘m graag mee op reis. Duimen!

 97. Grete Karina zegt:

  Volgende maand ga ik een weekendje weg met dochterlief en dan zou ik die stoere praktische Daylite duffel heel goed kunnen gebruiken!

 98. w.brugge zegt:

  perfecte tas voor een weekendje weg of dagje sauna . hier maak je mij heel blij mee!

 99. L voskui zegt:

  Owww handig en stylvol mooooooi

 100. Stefanie zegt:

  Wat een leuke (en vooral stoere) tas, ideaal voor mijn volgende saunabezoek. En nog in mijn favoriete kleur ook ?
  Ik doe heel graag mee aan deze winactie Marguerita!??

 101. Ditty Dirks zegt:

  Voor mijn dochter Roos, lekker samen naar de sauna. De tas. Ziet eezo handig uit en er kan zoveel in.

 102. Inge Arts zegt:

  Wat super fijn, daar kan iedereen hier gebruik van maken…handig!!

 103. wilmsen anita zegt:

  Reizen is mijn passie, die komt zeker van pas als de corona voorbij is

 104. geertje zegt:

  Deze tas lijkt me zo handig als ik een nachtje weg ga met mijn kindje. Of een reis richting het noorden om mijn familie te bezoeken. We hebben dan weinig nodig maar het past net niet in een kleine rugtas. In deze tas zou alles passen en heb ik lekker mijn handen vrij. Voor corona gingen we regelmatig op pad en hoop straks weer wat meer uitstapjes te mogen maken samen.

 105. Astrid zegt:

  Ik LAT, dus die mooie en praktische tas ga ik heel veel gebruiken! En af en toe mag hij even bijkomen in de sauna 😉

 106. jacq007814 zegt:

  Wooh maar dat zou super fijn zijn om zo een prachtige reis tas te hebben

 107. Stefan Havermans zegt:

  Nice! Lekker licht, sportieve kleur en gemaakt door een van mijn favoriete merken.

 108. Renate zegt:

  De packing cubes….daar kan ik mijn moeder blij mee maken en/of mijn beste vriendin, maar om heel eerlijk te zijn: als ik de fantastische Daylite duffel zou winnen dan houd ik deze toch echt zelf. Ik maak heel graag kans op deze originele prijs want deze tas zou echt heel handig zijn voor mij, zowel voor mijn werk als privé.

 109. Hans en Sonja Schaap zegt:

  Mooie, ideale tas. Als we met ons gezin gaan picknicken. Mooi school/gymtas. We weten er wel raad mee. Super uitvinding.

 110. Jolanda zegt:

  Toffe tas voor weekendjes weg!

 111. Marian zw zegt:

  Lijkt me inderdaad geweldig voor de sauna! Zeker in de wintermaanden vind ik dat echt heerlijke ontspanning, ik doe graag mee

 112. Marian B zegt:

  Die zou ik zelf wel willen! Ik kijk wel uit naar een weekendje weg. Deze tas mag dan zeker mee!

 113. wal029 zegt:

  Een leuke tas, superhandig, ik doe mee voor mijn zus, die ik graag een leuk cadeautje wil geven met de feestdagen.

 114. Mariska zegt:

  Mooie kleur en maat.
  Ik zou hem graag cadeau willen geven aan mijn dochter. Haar tas is met de herfstvakantie kapot gegaan en zit inmiddels in de kliko.
  Ga voor haar duimen.

 115. kempenaers anita zegt:

  leuke tas daar wil ik wel mee op reis

 116. Ik zou heel graag naar mijn dochter in Engeland gaan, ze heeft een nieuw huis wat ik nog niet heb kunnen bewonderen! Zodra we weer mogen reizen zal ik dat zeker doen! Deze tas zou goed van pas komen, ik loot echt onwijs graag mee!!

 117. Ingrid zegt:

  Hele mooie tas en superhandig voor korte tripjes, zeker ook omdat het een rugtas is makkelijk bij stedentripjes

 118. Sharon de Ridder zegt:

  Wat een prachtige tas! Ideaal voor een weekendje weg, alles past erin zo te zien. Ik ben verliefd en zou dus graag winnen!

 119. Monique Druijf zegt:

  Prachtige actie. We hebben een dochter die zeer graag en veel zwemt en pap 0f / en mam moet dan wel gezellig mee. Normaal hannes je met losse plastic zakken waar je je natte badkleding in doet, en dan weer een apparte plastic zak voor je natte handdoek, en nog een apparte voor al die slippers/ badschoenen. De wijze van appart verpakken staat mij zeer aan. Stuk hygiénischer zeg. Niet steeds die gescheurde tasjes in je eigen tas. Klinkt uitstekend! Tenslotte gaat het vooral om snel en praktisch. Ik ben geen moeder die mega veel meeneemt. Wassen kan elders ook wel en bij lekker tafelen hoort wel ook een gezellige/ feestelijke outfit, maar dat alles is goed te overzien in tegenstelling tot mijn lieve schoonzus ?
  Ik hou van overzicht en voor vakanties of trips zeker stevig materiaal.
  Er liggen hier nog vouchers op ons te wachten, van bestemmingen die door corona dicht gingen. We hopen maar dat we hier nog lekker gebruik van kunnen gaan maken. Landal en de Efteling met de huisjes in t bos of het hotel, zijn toch wel de eerste gewenste gezamenlijke langere reisjes die we voor ogen hebben. Met vrienden/ familie.
  Jaren pakten wij gewoon alles in sporttassen in. Maar nu we een gezin hebben, merk je wel dat je vakantietassen gescheiden wil houden.
  Omdat we sportief zijn, niet zo van dat glamour zijn, ben ik zeker voorstander van dit ontwerp!. Zowel ikzelf als mijn vriend hebben nooit wensen voor de kerstcadeaus. Alles gaat naar t kind em de rest van de familie. Wij pakken in wat we nog nieuw in verpakking thuis hadden liggen ?? zoals nieuwe sokken/ boxershort/ fles douchegel/ creme/ zelfs parfum. Maar dìt, dit zou echt een mooi kerst geschenk kunnen zijn!

 120. Erwin zegt:

  Lekker makkelijk voor een single- of éénoudervakantie! ?

 121. Wilmsen Anita zegt:

  Dat ga ik dadelijk gebruiken als de corona voorbij is

 122. Anna wienen zegt:

  Wooow nice!! Wij gaan graag weekendjes weg ik doe graag mee

 123. Maaike zegt:

  Ohh, ik ben verliefd ?. Wat een mooie en veelzijdige tas is dit zeg.

 124. Jikke zegt:

  Wat een mooie tas ?
  Lijkt me ideaal om mee naar de sauna te gaan. Lekker groot en dan idd de spulletjes die normaal los door de tas zwerven in die kleine tasjes erin.
  Ik die dus graag mee met deze winactie.

  1. Hester zegt:

   Wil al een tijdje z’n tas om straks weer lekker mee te gaan reizen!

 125. elisabeth maria martina zegt:

  ideaal die willen we allemaal

 126. Anita te Gussinklo zegt:

  Ideaal zo’n tas, makkelijk voor op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.