Al die korte tripjes? Mijn Osprey transporter is genoeg

Dat divorced (blogger)life is hard werken. Ik ben bijna nooit thuis. Veel korte tripjes: nachtje hier, nachtje daar. Soms voor de blog, soms voor de gezelligheid. Het was travelmerk Osprey opgevallen dat ik vaak onderweg ben en ze vroegen mij of ik de Osprey Transporter trolley wilde proberen. Kan zo als handbagage mee in het vliegtuig maar past vooral heel makkelijk in mijn kleine Peugeot 108. Wat vind ik van deze reistas op wieltjes?

osprey rolling transporter ervaring

De Osprey Transporter die ik kreeg toegestuurd heeft een lekker opvallend oranje kleurtje: Ruffian Red. Die raak je op reis dus niet snel kwijt. Ze hebben hem overigens ook in het zwart en lichtblauw. Osprey is een echt outdoormerk met oog voor innovatie en duurzaamheid. Wel even wat anders dan het goedkope rolkoffertje van de Trekpleister dat ik hiervoor gebruikte!

Mijn ervaring met deze reistas

De Transporter van Osprey heeft veel weg van een rugzak. Was mijn oude rolkoffer echt meer een koffer met een stevige buitenkant, deze trolley neemt minder plek in (want platter) als je er minder bagage in stopt. Aan het in- en uitschuiven van het handvat, moest ik even wennen. Dat lukte mij niet direct heel soepel, maar nu heb ik door hoe het moet en gaat het makkelijker. Wel is de trekstang een stuk langer dan bij mijn oude rolkoffer. Fijn voor lange mensen en ook mij (ik ben niet zo groot) geeft het iets meer comfort als ik er mee rondloop.

Stille duffel

Het grootste verschil? De Osprey Transporter is heel stil! De wieltjes van deze ‘duffelbag’ maken erg weinig geluid en lopen heel soepel. De Transporter is lekker wendbaar ook, wat fijn is wanneer je over kasseien loopt (zowel qua wendbaarheid als aantal decibels). Met 2,74 kilo weegt hij sowieso bijna niks.

osprey rolling transporter ervaring

Waterdichte tas

Met ons klimaat heel fijn: deze trolley is waterafstotend. Ze hebben hetzelfde duurzame materiaal gebruikt dat ze ook inzetten bij hun outdoor rugzakken en alle details zijn erop gericht dat de inhoud van je tas droog blijft. Ook bij een hele flinke hoosbui.

Kleding blijft op z’n plek

In de tas zitten bandjes om de kleding op z’n plek te houden. Er zit een ‘genet’ vak met rits in. Met de afmetingen 55 x 36 x 23 is hij diep genoeg voor mijn mega toilettas. Het grote vak sluit je af met 2 ritsen, die voorzien zijn van oogjes. Je kunt er dus een slotje aan vast hangen om de tas af te sluiten. Er zitten aan de zijkanten stevige, duurzame handvatten om het koffertje even snel een trap op en af te tillen. Ik verwacht niet dat die snel los zullen laten (in tegenstelling tot mijn oude goedkope oplossing). Aan de bovenkant zit nog een klein ritsvakje waar ik zelf mijn bril graag in bewaar, zo heb ik die makkelijk bij de hand. Ook zit er een klein doorzichtig vakje voor je visitekaartje of reislabel, zodat iedereen weet van wie deze Transporter is. 

osprey rolling transporter ervaring

Wat kost de Osprey Transporter?

Osprey is een kwaliteitsmerk, met oog voor duurzaamheid en het milieu. Ze steunen verschillende natuurprojecten en houden tijdens het productieproces veel rekening met onze planeet. De producten gaan dus heel erg lang mee, het uiterlijk is daar ook op gericht: duurzaam en tijdloos, zodat je niet wordt gestimuleerd om de haverklap een nieuwe aan te schaffen. Sterker nog: wanneer een product kapot gaat, geven ze er bij Osprey de voorkeur aan om het te repareren in plaats van te vervangen. Uiteraard gebruikt het merk zoveel mogelijk gerecyclede materialen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal.

osprey rolling transporter ervaring

De Osprey Transporter 40 in de kleur Ruffian Red die ik heb, kost 220 euro. Je kunt er in de webshop handige accessoires bij vinden zoals wastassen en ‘packing cubes’ in verschillende maten. Ik ben er ontzettend blij mee en zal hem intensief gebruiken. Zo ging mijn Osprey mee naar Landal afgelopen weekend en de foto’s zijn gemaakt bij Tamara in Amsterdam toen we samen een festival bezochten voor de blogs en ik daar logeerde. Komend weekend neem ik hem mee naar Stayokay voor Blogger by Nature 3. Ben deze periode vrijwel geen weekend thuis en dan is het gewoon fijn als je een degelijk en handig product hebt om je slaapspullen mee te nemen.

osprey rugzak

Win een damesrugzak zelfde Transporter

Wat je nog niet wist? Rugzakkenfabrikant Osprey ontwikkelt al 25 jaar rugzakken gericht op dames. De damesrugzakken van Osprey hebben een rugsysteem dat speciaal is ontworpen en optimaal is aangepast aan het vrouwelijke lichaam om ongeëvenaarde niveaus van comfort en ondersteuning te bieden.

Zo hebben de damesrugzakken bij Osprey:

 • een smallere schouderbreedte
 • ergonomisch gevormde schouderbanden
 • een kortere torsolengte en
 • een speciaal ontworpen heupgordel

Osprey heeft speciale wandelrugzakken, trekkingrugzakken, hydratatierugzakken, reisrugzakken en fietsrugzakken voor dames. Je kunt ze hier vinden.

Ik mag zo’n damesrugzak verloten.

JAAAAA foutje, RECTIFICATIE:

Ik mag helemaal geen rugzak verloten. Je maakt gewoon kans op zo’n zelfde Transporter van 220 euro als ik heb ontvangen. Hoe gaaf is dat???

Wil je kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel mij waarom jij deze tas nodig hebt! Dit artikel delen via whatsapp, social media etc is helemaal leuk, maar nooit verplicht. Toch zou ik het erg lief vinden wanneer je vriendinnen op mijn blog wilt wijzen door ze te taggen.

De winnaar van de Transporter is Inge Schuurmans! Van harte Inge, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Maak je vaak stedentrips? Houd je van fietsvakanties? Ga je een bijzondere wandeltocht maken? Laat het me weten in de reacties.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Frederieke Brands zegt:

  Wat leuk! Helemaal super voor de zomervakantie! Handig en mooi!

 2. Karin Schlingmann zegt:

  Dit is ideaal! De kinderen gaan steeds meer hun eigen koffer/tas inpakken als we weggaan. Een extra koffer is dus nooit weg!

 3. judith zegt:

  oehhh mn hubbie zou blij zijn als ik win, dan hoef ik zijn -inmiddels half kapotte- rolkoffertje niet meer te gebruiken als ik op pad ben voor t werk, naar muziekfestivals, conferenties of trainingen.
  dus ik maak graag kans:-)

 4. Marloes zegt:

  Mooie actie! Dit is echt ideaal voor een kort tripje en dan heb je meteen een zorg minder als je op vakantie gaat.

 5. robin zegt:

  Super! Scheelt me een hernia tijdens de vakantie 😉

 6. marise zegt:

  Dit klinkt als de ideale koffer! Mijn huidige rammelbak valt bijna uit elkaar. Ik loot graag mee, super handig voor de korte tripjes.

 7. Sohniet zegt:

  Ik heb ook helemaal geen rugzak nodig, wel een tas/trolley/transporter die waterdicht is!
  Winnen zou wel heel gaaf zijn!!!

 8. tamara zegt:

  Dat is nog eens een leuk foutje 🙂 Ik doe graag mee voor de koffer!

 9. Suzanne zegt:

  Ik doe graag mee, hou van stedentrips , weekendjes weg en dit is ideaal

 10. Diny Frijters zegt:

  Ontzettend leuk natuurlijk! Ideaal voor als we komende maand naar Zwitserland gaan.

 11. Ik loot echt onwijs graag mee voor deze transporter ik ga binnenkort mijn dochter opzoeken in Engeland en deze keigave tas zou heel goed van pas komen! Lijkt me super handig!

 12. Bianca Fenna zegt:

  Deze transporter zou fantastisch zijn om te winnen. Vooral voor de korte familiebezoekjes in Nederland en Duitsland. Mijn kinderen gaan regelmatig met hun vader een weekendje naar Engeland voor familiebezoek, deze transporter winnen zou 3 personen heel blij maken.

 13. Annemieke Visch zegt:

  Hoi heel wel winnen omdat mijn koffer is stuk gaan bij dat op weg naar Abu Dhabi de speciaal olympisch spelen voor mensen met verstandelijke beperking gr Annemieke

 14. Linda zegt:

  Wauw, wat gaaf! We hopen binnenkort voor een weekendje te gaan genieten, dan komt deze natuurlijk super goed van pas.

 15. Marianne Scholten zegt:

  Dat zou geweldig zijn. Ik gebruik al jaren een lelijk roze koffertje van de Action waarvan ik dacht dat het na 1 vakantie wel zou begeven. Niet dus. Alleen een ritsje aan de binnenkant. Maar toch verlang ik wel al jaren naar een ander koffertje als metgezel in het vliegtuig of een weekendje weg.

 16. Rian de Gelder zegt:

  Wat een leuke actie! Ik zou de Transporter gebruiken voor leuke weekendjes of midweekjes weg met mijn man en dochter!

 17. cindy pater zegt:

  Waanzinnig en zo welkom. Ik heb nog geen bagage optie voor mijn geplande tripje naar Lapland. Lekker wandelen in de ongerepte natuur maar met mijn spullen in een plastic tasje kom ik niet zo ver dus ik neem deze stoere transporter graag mee op mijn trip

 18. Wilma zegt:

  Zo’n mooie koffer daar ga ik graag mee aan de rol. Met ons campertje op pad en stedentrips natuurlijk. Alle kleren die op zijn plaats blijven en even uit de koffer leven is geen punt meer. Mooi!

 19. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Haha leuk zeg dat wij ook kans maken op zo’n prachtige transporter. Onze tassencollectie is behoorlijk aan vervanging toe, want allemaal mankeren ze wel wat. Deze tas zou een prachtig begin zijn en ideaal voor onze toekomstige stedentrips.

 20. Kelly zegt:

  Foutje bedankt???

  Lijkt me heel handig voor de vakantie

 21. Nicoline Lopez zegt:

  Stedentrips of weekendjes uit even weg, maar zakelijk gezien moet laptop mee… dan is deze transporter ideaal 1 tas/koffer met alles ….

 22. Micky Groot zegt:

  De Transporter is welkom! Na 7 jaar gaan wij dit jaar weer op vakantie. Samen met onze peuter dit keer dus erg leuk en spannend! Dat de Transporter duurzaam is maakt het extra aantrekkelijk! Dat wordt vele jaren genieten ervan 🙂 ik ga duimen ?

 23. Annick zegt:

  Wat een mooie volgens mij degelijke trolley hebben ze weer uitgebracht van Osprey. Mijn man heeft voor zijn werk een Transporter 95 Duffelbag, voor mij is die veel te groot en niet te dragen om zomaar even mee te nemen voor een weekend of een nachtje weg. De trolley transporter is dan veel handzamer en precies groot genoeg voor alles wat er mee moet. Ik doe dus super graag mee.

 24. Marlies van der Schoor zegt:

  Deze handige trolley die je ook als tas kunt gebruiken en ook nog waterafstotend is kan ik goed gebruiken wanneer ik een paar dagen op stap ga of als handbagage bij een vliegvakantie.

 25. Lydwien zegt:

  Wauw! Wat een mooie en sportieve transporter!
  Graag zou ik deze willen gebruiken als handbagage in het vliegtuig, handig die geruisloze wieltjes en ook dat hij flexibel is. Nu heb ik een hard koffertje met van de onmogelijke wieltjes, op glad oppervlak gaat nog wel, maar o wee als er wat hobbeltjes of gaten inzitten…. jij herkent het wel want je had zo’n goedkope versie.
  Ik heb net even op hun site gekeken, daar zag ik ook hoeveel er eigenlijk in past, handig voor korte stedentripjes inderdaad heb je helemaal geen ruimbagege meer nodig.
  En ze hebben nog twee andere maten ook, leuk als set ook voor een autovakantie!
  Het mooie seizoen komt er weer aan en dan mag Osprey mee, overal naar toe, vindt ie vast fijn is ie voor gemaakt toch?!
  Ik volg al op Facebook

 26. Marion poeste thomas zegt:

  Nog gaver. Hihi ik doe mee. Uhmm vanwege een Klein nieuwtje hihi . ik kan hem straks geweldig goed gebruiken Als vluchtkoffer voor mijn zwangerschap. Hihi nu hopen DAT er niet the veel bekende meelezen.aangezien we nog even geduld Moeten hebben.

 27. Karin zegt:

  Nu het om de transporter gaat doe ik wel heel graag mee. Ziet er goed uit en zo’n extra lange trekstang is voor mijn lengte wel prettig. Afgelopen jaren was het voor mij helaas onmogelijk om weg te gaan en heb dus ook helemaal geen reisspullen meer. Nu mijn zoon ouder wordt wil ik dat wel meer gaan proberen. Denk dat mijn moeder deze tas dan ook graag af en toe van me wil lenen ?.

 28. Kristel Michiels zegt:

  Wat zou het leuk zijn om deze trolley te winnen.
  Heel handig voor de citytrip die ik wil inplannen: eerste keer met het vliegtuig ?
  Spannnend! Grenzen verleggen enzo ???

 29. Nienke lammens zegt:

  Jaaaa graag. Aangezien wij geregeld een weekend naar mijn familie gaan en alles in losse tassen stop is het altijd een zooitje in de auto.

 30. Diny Gijsberts zegt:

  Voor ieder bijzonder moment altijd een bijpassend geschenk zoals deze transporter voor onze actie materiaal en voorlichtingfolders evenals posters en flyers van het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray en tevens vergaderingen in Utrecht omdat ik hiervan kaderlid ben en mijn collega’s vertegenwoordig met een arbeidsbeperking!

 31. Lisanne Bons zegt:

  Ja, dat zou echt super zijn. We maken wel eens een weekendtrip. En ik ga graag met mijn dochter een weekend naar een vakantiepark in Nederland. En dan is de transportertas ideaal

 32. Maaike zegt:

  Ow ja geweldig is’tie! Daar ben ik wel aan toe, nu mijn dochters groter worden en koffers met prinsessenprints natuurlijk niet meer kunnen ^_^ Met een lichtgewicht en tijdloze Osprey Transporter mogen we weer gezien worden tijdens onze trips. Eind mei vertrekken we weer, hopelijk met onze spullen in onze gewonnen transporter!

 33. Evaline zegt:

  Als jobcoach reis ik van hot naar her. Coachen hier, training daar en altijd met een lelijke “stewardessenroltas” achter me aan (zo noemen ze hem hier gekscherend op mijn werk). Ik doe dus heel graag mee voor een hipper een vriendelijker model waarmee ik gezien kan worden! 🙂

 34. Monique Willems zegt:

  Ik ga regelmatig op reis (zakelijk en privé) en mijn oude gammele trolley is echt toe aan vervanging. Die is soms ook net te groot als het maar voor 1 nachtje is dus dit lijkt mij ideaal!

 35. Kim zegt:

  Jaaaaa geweldig! Ik binnenkort met ons dochtertje een nachtje weg. Dan komt deze koffer wel erg goed uit!

 36. leoni zegt:

  Die lijkt me super handig om mee te nemen op vakantie in het vliegtuig. Hij voldoet aan de maten en ik heb er nog geen dus hij zou als geroepen komen 🙂 Stevig , makkelijk te rijden en dragen en toch genoeg spullen kunnen meenemen, dat klikt goed! 🙂

 37. Jacqueline Roose zegt:

  Geweldig zo’n prachtige Osprey Transporter! Ideaal voor onze citytrip naar Berlijn! Mooi formaat, makkelijk overal mee naar toe te nemen. Genoeg ruimte om alles in op te bergen! Ik deel hem graag met mijn dochter, daar gaan we zeker veel reisplezier aan beleven!

 38. Francis Boom zegt:

  Wat een leuke rectificatie!! Ik wil heel graag kans maken. In mei gaan wij trouwen en deze koffer zou ideaal zijn om onze spullen in te doen voor de volgende dag. En daarna is deze geweldig voor onze huwelijksreis/weekend weg. Ik ga duimen en hopen?

 39. Stephanie zegt:

  Wat gaaf!!! Hier wordt ik echt happy van!? wat een gave transporter! Ideaal voor de weekendjes weg!

 40. Saskia van der Heijden zegt:

  Super graag maak ik kans op deze transporter. Heel handig voor mijn eerste stedentrip samen met mijn dochter, ik dit jaar 40; zij een tiener dus op zo’n mama-dochter uitje moet een heleboel mee… ❣

 41. Saskia zegt:

  Waarom?! Nou omdat het me ideaal lijkt om zo mijn spulletjes mee te nemen met een vriendenweekendje weg. Of extra handige tas om spullen mee te nemen naar de vakantie.

 42. Sharon v Bregt zegt:

  Ik doe graag mee, wij gaan voor het eerst mwt zijn 5-en vliegen. Dus dit zou erg van pas komen!

 43. elisabeth maria martina zegt:

  helemaal geweldig, die komt wel heel erg goed van pas
  de vakantie tripjes komen er weer aan

 44. Heleen zegt:

  Wat een gave tas zeg! Lijkt mij ook ideaal voor mijn korte tripjes! Volgende week 4 dagen maar Milaan, dan zou het toch ideaal zijn om deze tas mee te kunnen nemen! En die kleur is ook te gek. Ik ga duimen dat ik win 🙂

 45. Erika Panjer zegt:

  Hallo,

  Wat een fijn bericht dit lijkt me fijn koffer om de spulletjes van onze dochter in te vervoeren.
  Gaat voor het eerst op vakantie en met een dagje uit heb je toch best veel nodig voor haar en dan is het handig als je het zo achter je aan kan.rollen
  Wij doen mee hoor

 46. Gonny zegt:

  Wat een mooie transporter zeg! En fijn dat hij goed bevalt. Dat je er nog maar veel tripjes mee mag maken.

  Zelf zou ik hem graag mee nemen als we binnenkort een hotelovernachting hebben in Utrecht. Weekendjes weg in eigen land vinden we leuk
  En als we gaan vliegen. 2,7 kg is niet zwaar. Kan er tenminste nog veel ingepakt worden.
  Ik volg op FB en ga ‘m zo delen.
  Bedankt voor de kans

 47. Elizabeth zegt:

  Handig!! Ik doe mee

 48. E. Wout zegt:

  Super handig voor weekendjes weg of voor de schoolkamp van de kids ?

 49. Jolanda zegt:

  Haha foutje bedankt (voor de mooie transporter?). Die ik voor mijn festivalletjes en weekendjes weg nog steeds heel goed kan gebruiken!

 50. Jacqueline Van de Manakker zegt:

  Super handig voor de lange weekendjes weg als we er weer tijd voor hebben

 51. Judith Jansen-Vermeulen zegt:

  Wow, gaaf. Ik zou wel graag zo’n trolley willen winnen. Gewoon heerlijk voor mijzelf, om mijzelf te verwennen. Als mama van drie, leerkracht en startend blogger wil ik mijzelf nog wel eens voorbij lopen. Een vakantie is voor mij dan ook echt een relaxmoment, het zou heerlijk zijn om dit moment te beginnen met zo’n heerlijke tas.

 52. Marian Zw zegt:

  Dat zou echt geweldig zijn voor onze roadtripjes die we op de planning hebben staan. oh en met studerende kinderen overal in Nederland denk ik dat die deze tas ook snel zullen inpikken voor hun weekeind wasjes 🙂

 53. Grete Karina zegt:

  Ik zou heel erg graag zo’n mooie Transporter winnen om dit najaar mee te nemen op mijn rondreis door Indonesië!
  Een fijn formaatje om in alle opzichten licht mee te reizen.

 54. julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee!L ijkt me super fijn om te gebruiken voor korte tripjes

 55. karin elbers zegt:

  om eindelijk eens een gave transporter voor mezelf te hebben die past bij mijn lichaam en me geen klachten gaat bezorgen vooral in nek en schouders maar waar ik heel veel fijne momenten me kan beleven

 56. Jessica Dorenbos zegt:

  Volgend jaar maart gaan we voor mijn man zijn 50e naar Lapland om het Noorderlicht te spotten. Zou deze trolley super van pas komen.
  Mijn paarse trolley van de Tjechische markt heeft zijn beste tijd gehad.

 57. Charissa zegt:

  Wauw dit koffer kan ik goed gebruiken voor ons weekendje weg binnenkort! Nu prop ik alles in kleine tassen en sleep me mottig met die dingen. Dit prachtige koffer zou een uitkomst zijn!! Duimen!!!!

 58. Elske de Jong zegt:

  Wauw dat zou super gaaf zijn! Ik heb nog geen goede koffer/tas dus deze zou erg goed van pas komen…. de duimen draaien…

 59. Kristel Gubbels-daemen zegt:

  Haha geweldig. Ook op die fijne tas maken we heel graag kans. Zo fijn als we in de mei vakantie weg gaan kunnen we hem meteen uitproberen. En daarna voor Pinksteren dan gaan we met mijn ouders een weekend weg en zo kan ik nog even doorgaan waar we hem allemaal voor kunnen gebruike . In een jaar heel vaak. Lijkt me ideaal

 60. Mirjam Hellingman zegt:

  Ik maak heel graag kans op deze handige Osprey transporter. We gaan regelmatig een weekendje weg dus dan is deze heel erg handig! Fijn dat ze ook zo goed aan het milieu denken.

 61. Heidie van der Steeg zegt:

  Ik maak graag kans op die Osprey Rolling Trasnporter 40. Dit voorjaar ga ik voor het eerste sinds volgens mij 11 jaar weer eens een weekendje met het vliegtuig weg. Ik had al bedacht dat ik geen handige trolley heb om mee te nemen als handbagage. Handig als ik geen bagage hoef in te checken maar zo kan meenemen. En ik las dat je al aangeeft dat deze mee mag als handbagage, dat is super.
  En daarna is deze natuurlijk ook ideaal voor andere vakanties, ook met de auto! In zo’n harde trolley blijft je kleding tenminste redelijk netjes, in zo’n zachte weekendtas, is dat vaak een ander verhaal.

 62. Ling zegt:

  Ik ga binnenkort een roadtrip maken en een goeie tas is onmisbaar.

 63. Moniek Slootweg zegt:

  Wat een top-tas lijkt me dat zeg!
  Je hebt gelijk: ik heb ook vaak goedkope exemplaren, maar dat valt altijd tegen na een tijdje…

 64. zegt:

  Handig voor op vakantie!

 65. Tamara zegt:

  we zijn hard aan het trainen voor onze eerste Vierdaagse, dus deze tas komt als geroepen!

 66. Marijke zegt:

  Handig zo’n rugzak! Voor korte vakanties en op langere vakanties als dagrugzak!

 67. Nel zegt:

  Ik ga deze mooie vrouwelijke rugtas gebruiken voor waar deze voor bedoeld is. Namelijk altijd. Overal.

 68. Claudia zegt:

  Ondanks mijn lichamelijke beperkingen, wandel ik veel in de natuur. Daarom komt deze handige en mooie rugzak goed van pas.

 69. Inge Schuurmans zegt:

  Altijd leuk om je blogs te lezen! Ik doe graag mee met deze winactie en zou deze rugzak van Osprey willen winnen voor een vriendin/collega. Ze wandelt erg veel in haar vrije tijd en trekt er zelfs in haar eentje op uit om mooie routes te ontdekken. Ook wordt ze in mei 60 jaar en wat zou deze rugzak een prachtige aanvulling zijn voor de wandelroute die we dan samen gaan maken.

 70. Anita te Gussinklo zegt:

  Ideaal dat deze rugzak comfort en ondersteuning bied.
  Deze rugzak zou ik graag op mijn schouders dragen op vakantie.

 71. Sharon de Ridder zegt:

  Wat een mooie! Wij gaan dit jaar op rondreis door de USA en deze tas ziu me daar mooi bij kunnen vergezellen!

 72. Ivo zegt:

  Dat is een mooie rugzak voor mijn vriendin! Erg handig om korte trips mee te maken en te gebruiken naar festivals als Lowlands!

 73. Anna wienen zegt:

  Te gek super handig voor als ik alleen op teis ga

 74. Claudia de Kok zegt:

  Deze tas gaat geweldig handig en stijlvol zijn op mijn Incatrail naar de machu picchu in Peru!

 75. Isabelle Boere zegt:

  Ik doe graag mee! Wij zijn veel aan het wandelen in de bergen en zo’n rugzak zou ideaal zijn!

 76. Jolanda zegt:

  Ja ik!!! Voor als ik weer eens naar een festivalletje ga (in juni naar manana manana (tip)! En ik moet heel nodig met mijn zusje op stedentrip. Ook heel handig straks als mijn vriendje met mij wil wandelen in de bergen op vakantie.

 77. Kelly zegt:

  Ja die is super gaaf! Omdat ik hem dan mee kan nemen naar Glastonbury en mijn yournals en al mijn reisbenodigdheden erin kwijt kan! Ik zie mezelf er al helemaal mee lopen ❤️❤️

 78. Kimberly zegt:

  Lijkt me ideaal zo’n fijne rugtas, na het eeuwige gesleep met een luiertas en dat oneindige gesleep met onhandige tassen zie ik dat wel zitten!

 79. Stefana zegt:

  Oowh ja!
  Mijn oude reis rugzak is echt aan vervanging toe. Die propte ik tijdens mijn vakanties vol in plaats van een koffer, erg handig ?
  Die was trouwens niet voor dames, dat merk je aan de lange torsolengte haha

 80. Judith Ruitenburg-Ranke zegt:

  Super handig zo een rugzak. We hebben er nu 1 ooit gekocht in Frankrijk maar hiervan zijn de banden erg breed en snijden in mijn armen dus een fijne rugzak zou erg goed van pas komen. Super handig met daagjes weg zodat niet die zware schoudertas overal mee naartoe moet.

 81. Heleen zegt:

  Wat een gave trolley heb je! De prijs houdt me alleen nog even tegen… Maar die rugzak is ook heel welkom! Wij houden van reizen en wandelen (ja, met kids!). En ik ben nogal tenger, dus ik moet echt een damesrugtas hebben, anders past ’t niet. Dus ik ga heel hard duimen dat ik win en dan gaat hij hopelijk heel veel van de wereld zien!

 82. Anita H. zegt:

  Ik maak heel vaak gebruik van een rugzak. Onder andere voor werk, uitstapjes, stedentrips etc. Huidige exemplaar is wel aan vervanging toe.

 83. Lucie zegt:

  Deze Osprey Transporter is natuurlijk perfect voor alle komende stedentripjes en festivals deze zomer! Omdat hij zo stil is draag ik er in elk geval niet toe bij dat transporters in mijn lievelingssteden verboden gaan worden! Stil, wendbaar, duurzaam, en praktisch, en ooooh, ik vergeet bijna mooi….ik maak graag kans op deze toffe reisgenoot!

 84. Jolanda van Delft zegt:

  Een prachtig cadeau voor mijn verjaardag en ik ga voor het eerst met mijn dochter en kleindochter kamperen.
  Ik kan het verder ook goed gebruiken bij mijn lange wandelingen.

 85. Marije zegt:

  Zo’n tas wil ik wel winnen! Superhandig om alle spullen van mezelf en snacks en luiers voor de kinderen in mee te nemen! Mijn oude rugzak is echt aan vervanging toe!

 86. Kristel Gubbels-daemen zegt:

  Hier maak ik heel graag kans op. Wat een geweldige tas lijkt me super fijn om te gebruiken als we weer op uitstapje gaan en op vakantie. Ideaal als we gaan wandelen met onze dochters dan kan ik hier alle spullen indoen.

  Grote vakantie naar Oostenrijk is hij helemaal ideaal als we naar de krimmler wasserfalle gaan kijken

 87. elisabeth maria martina zegt:

  ideaal, dit is hem helemaal
  verras me maar met dit mooie exemplaar, geweldig kado voor mijn 65e jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.