6 april Blogger by Nature: voor iedereen die wil groeien met z’n website + kortingscode

Ik heb zo’n zin in het Blogger by Nature event! Op 6 april organiseren Joyce, Esmée en ik dit kennisevent alweer voor de 3e keer. Toch heeft het nog weinig bekendheid buiten de mamabloggerwereld. Jammer, want de trainingen zijn interessant voor iedereen met een website. Dus ook als je een webshop hebt, marketeer bent of blogt in een andere niche. Waarom moet je erbij zijn?

blogger by nature

De (SEO) trainingen

Een ticket kost 95 euro ex BTW en dat geld is het event meer dan waard. Al je eten en drinken (lunch en borrel naderhand dus ook) is inclusief. Parkeren is gratis. Maar vooral: we hebben ECHT goede trainingen voor je geregeld. Yoast – bekend van de SEO-optimalisatie plugin – is dit jaar hoofdsponsor en verzorgd in de ochtend weer de plenaire sessie over SEO waarbij we lekker de diepte ingaan. Snap je het niet helemaal? Dan kun je (ook daarna nog) al je vragen stellen aan de mensen in de Yoast t-shirts. Wil je meer weten over scoren met je site in zoekmachines? Welke punten je moet optimaliseren?

Hoe je alles doet, hoor je tijdens de SEO training. Dat alleen al kost normaal honderden euro’s. Een koopje dus. En dan kun je nog meer trainingen volgen!

In de middag kun je nog 2 trainingen volgen, die je zelf kiest uit ons aanbod:

 • Hoe haal ik het meest uit affiliate marketing?

 • Authentiek bloggen door foodblogger Francesca Kookt

 • Flitsend vlogs editen

 • Fotografie: technisch en praktisch

 • Zoekwoordenonderzoek: hoe doe je dat?

 • Op het netwerkplein kun je bij Yoast al je technische WordPress vragen stellen

Mooie foto van mij op Blogger by Nature door Didie Schackmann van Mindful Memo.

Netwerkplein

Vaste deelnemers weten het inmiddels wel: bij aankomst op Blogger by Nature ontvang je een goodiebag. Inmiddels is de waarde hiervan al zo’n 65 euro. Mijn huis staat vol met toffe goodies van Puressentiel, Zilverkapjes, Uitgeverij Snor, Batiste, Smartphonehoesjes… En ook bij Joyce en Esmée thuis staan dozen klaar waarmee we de tasjes gaan vullen. Volg je onze Instagram? Daar staan wat voorproefjes op. 

Deze goodiebag kun je verder laten vullen op het netwerkplein, waar de sponsors staan die ervoor gezorgd hebben dat we zo’n lage ticketprijs kunnen hanteren. Zorg dat je je visitekaartjes mee hebt! Hier kun je overal even babbelen om te zien welke samenwerkingen er per partner mogelijk zijn met jouw blog. Of gewoon even bijpraten als je elkaar – via de mail – al kent. Face to face is dat toch net even fijner. Zo leuk als je elkaar in het echt gezien hebt! Vind je het spannend? Dan ga je gewoon met een paar andere leuke bloggers de tafeltjes af. Komt goed. Zijn alleen maar leuke mensen, zowel de bloggers als de mensen op ons netwerkplein. Echt waar. Stomme mensen bannen we.

Ben je marketeer? En wil jij wel netwerken met de bloggers die Blogger by Nature bezoeken? We hebben 2 uitvallers, dus nog tafeltjes over. Een kleine stand kost 250 euro en dat is ook het geld niet, wanneer je zo’n 75 bloggers te spreken krijgt. Toch? Mail mij op blog@marstyle.nl , ook als je iets leuks voor de goodiebag wilt aanleveren met uiteraard jouw persbericht. Kan nog net!

Kortingscode BBN

De afgelopen week trok ik mijn Blogger by Nature t-shirt aan om in verschillende niches bloggers te enthousiasmeren voor het event: woonbloggers, techbloggers en komende week travelbloggers. Hopelijk zijn jullie wel al geïnspireerd? Omdat ik mijn lezers graag in de watten leg en het tof zou vinden om jullie op Blogger by Nature te ontmoeten (ik ben die ene met dat Blogger by Nature t-shirt – wat je daar voor 15 euro ook nog kunt kopen), wil ik een speciale kortingscode met je delen. Als je deze code invult bij het bestellen van je Blogger by Nature ticket krijg je 5 euro korting: 

MStyle5

Bestel NU je ticket hier. Voor we uitverkocht zijn.

Enneh… kom je hoi tegen me zetten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anne zegt:

  Ik heb er weer heel veel zin in! Kijk er al het hele jaar naar uit 🙂

  1. Marguerita zegt:

   Ah superleuk om te horen Anne! Zie ik je daar

 2. Annemieke zegt:

  Hoii.

  Wat lijkt mij dit een tof event. Helaas ben ik verhinderd. Wordt er nog een ander moment in dit jaar z’n event georganiseerd ? Alvast heel veel plezier toegewenst.! X Annemieke

  1. Marguerita zegt:

   Ha Annemieke, wat jammer dat je er niet bij kunt zijn… We organiseren Blogger by Nature 1x per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.