Leuke nieuwtjes over Disney’s Finding Dory

Ineens duiken ze overal weer op: de grappige visjes uit Finding Nemo. Disney brengt eind deze maand namelijk een vervolg uit op deze film onder de titel Finding Dory! Het origineel was bijzonder grappig en ook de trailer ziet er veelbelovend uit, wij gaan de film dus zeker in de bioscoop bekijken. Tot die tijd hebben we voorpret met Zenner en vertel ik je waar je deze film met je voeten in het zand kunt bekijken.

pathebeachLaat ik daar meteen maar mee beginnen, dat kan op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli om 21.00 uur bij Pathe on the beach in Scheveningen. Ze vertonen dan de Engelstalige 3D versie van Finding Dory. De toegangsprijs is 15 euro en bij binnenkomst krijg je een hapje en drankje (zit bij de prijs in). Kaartjes hiervoor kun je alleen online kopen. De locatie van Pathe on the Beach is The Hague Beach Stadium – Strandweg 4 – Scheveningen.

Waar gaat de film over?  

findingdoryDisney•Pixar’s Finding Dory brengt de vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Centrum in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Centrum ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

We kregen van Zenner wat leuke voorpret op de film.
We kregen van Zenner wat leuke voorpret op de film.

Topzwemmers

De film komt ook uit in de Nederlandse versie. Finding Dory zwemt op 29 juni de Nederlandse bioscopen in.  Een aantal stemmen in deze film zijn ingesproken door Nederlandse topzwemmers, grappig hè? Ze zijn onder andere te horen als een school vissen en als bezoekers van het Zeeleven Centrum. In de week van 29 juni is ook de Zwem4daagse en de KNZB en Disney besloten samen te werken. Zwemmers kunnen tijdens deze 4daagse daarom een Dory element verwachten in de deelnemende zwembaden.  Bekijk hier de trailer:

Merchandise

Ondertussen genieten we van de merchandise, zo scoorde ik een paar maanden geleden al leuke verfboekjes bij Zeeman van de oude Finding Nemo. Lekker knutselen om in de stemming te komen. Ik hoop dat ook MacDonalds iets leuks gaat doen in combinatie met de Happy Meals. Wellicht ook leuk om dit thema te gebruiken voor de afscheidstraktatie van mijn bijna jarige peuter, dus binnenkort op jacht bij Action in de hoop dat er iets leuks bij ligt wat niet te duur is (of van My Little Pony, daar zijn de meiden helemaal weg van). Tot die tijd spelen we verhaaltjes met onze nieuwe Zenner haarborstel. Het haaraccessoiremerk is voorbereid op de komende hype en stuurde ons een leuk pakketje met haarelastiekjes, een borstel en toilettasje. Alles lekker blauw, lila, mint en roze! Deze spulletjes zijn vanaf week 23 te koop bij de drogist, prijzen variëren van € 3,99 tot € 5,99.

Tijdens het kleien, kon ik mooi even de haren doen. Wat een leuk toilettasje!
Tijdens het kleien, kon ik mooi even de haren doen. Wat een leuk toilettasje!

 

 

Vrolijke knotjes dankzij de Dory elastiekjes.
Vrolijke knotjes dankzij de Dory elastiekjes.

Mijn dochters vinden het leuk en zijn benieuwd naar de film. Gaan jullie hem bekijken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MetMirjam zegt:

    We hebben pas Finding Nemo aangezet voor Fiene, maar dat was nog geen succes. Even wachten tot ze iets ouder is 😉

  2. Mijn oudste zoon wil deze film graag kijken!

  3. Nathalie zegt:

    Ik dacht even dat je de titel verkeerd had geschreven haha. Maar het is dus wel Dory en geen story. Ik vind Disney films altijd leuk!

  4. Jazeker, met het kaartje dat we bij de Zwem4daagse hopen te verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.