Disney’s Encanto: Première Event

Een Première Event van de nieuwste Disney-film, natuurlijk wilde ik daar graag heen met mijn gezin! Het werd natuurlijk even spannend met de aankondiging van nieuwe corona-maatregelen of het feestje wel door kon gaan, maar gelukkig kon dat, al was het in enige aangepaste vorm. En een feestje was het! De ontvangst, het voorwoord, een heuse loting en nog maar niet te spreken over de fantastische film zelf! Lees lekker verder, want ik vertel je er alles over.

Gastblog door Eke van Ekebrouwer.nl

disney encanto

Het Première Event van Disney’s Encanto

Voordat ik je uitgebreid uit de doeken doe waar de film over gaat, vertel ik je eerst meer over het Première Event van Encanto, de nieuwe sensatie van Disney. Omdat mijn man en ik besloten dat het toch wel een lange zit zou worden voor onze driejarige zoon Storm, besloot ik samen met onze oudste zoon Max, zijn beste vriend Youri en zijn leuke moeder naar het Première Event te gaan. We werden hartelijk ontvangen en konden zelfs gebruik maken van Encanto-mondkapjes.

disney encanto

Het hele Kinepolis-gebouw van Jaarbeurs Utrecht was prachtig aangekleed in de felle kleuren die je ook in de film volop ziet. Voor de ingang van de filmzaal stond een lange tafel vol met de meest prachtige cupcakes in een kokertje, rijen met popcorn en lekker drinken te wachten. Voor de deur van de zaal stonden beveiligers. Zij deelden zwarte zakjes uit met een plakstrip. Het verzoek was om voordat de film zou beginnen om je smartphone in dit zakje te doen en deze dicht te plakken, zodat er geen beelden zouden uitlekken. Tijdens de film werd dit ook goed in de gaten gehouden door dezelfde beveiligers, want met verrekijkers keken zij de volle twee uur die de film duurt de zaal door.

disney encanto

Voorafgaand aan de film werd de stemmencast voorgesteld en kort geïnterviewd. De cast bestaat onder andere uit Ruth Jacott die de stem van “Abuela” oma Alba vertolkt. Daarna volgde een loting van de Lego-lijn van Encanto. Er werden zo’n tien dozen Lego verloot onder alle bezoekers, ontzettend leuk!

disney encanto

Over de film Encanto

Maar dan waar het natuurlijk om draait, de film zelf! Encanto vertelt het verhaal van van de bijzondere familie Madrigal, die in een prachtig huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Het magische huis staat in een klein en gezellig dorp, Encanto. Elk lid van het gezin Madrigal heeft een bijzondere gave. Zo is de een supersterk en tovert de ander de mooiste bloemen tevoorschijn. Behalve de vijftienjarige Mirabel. En toch weet zij de familie en hun magie te redden als deze in gevaar komt. Exacte details ga ik niet verklappen, want ik raad je enorm aan om deze film gewoon te gaan bekijken in de bioscoop. Je zult je twee uur lang vergapen aan de mooie kleuren en het ontroerende en grappige verhaal. Wij hebben met zijn vieren ontzettend genoten en ik weet zeker dat jij dat ook gaat doen.

disney encanto

Disney’s Encanto is vanaf woensdag 24 november te zien in de bioscoop bij jou in de buurt!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.