De kids drinken suikervrije limonade

Wij zijn gek op limonade, maar ik probeer er wel op te letten dat de kinderen niet teveel suiker binnen krijgen. En ze moeten genoeg drinken op een dag, zodat ze geen buikkramp krijgen door harde ontlasting. Daarom vond ik het leuk dat ik een nieuw soort aanmaaklimonade kreeg toegestuurd van Cool Bear. Deze siroop is alleen gezoet met stevia en bevat minder dan één calorie. Ze zijn er in de smaken Framboos, Citroen Limoen, Aardbei, Cassis Appel en Black Ice Tea Citroen. 

limonade zonder suiker

Wij ontvingen de smaak framboos en die was zo lekker, dat ik inmiddels ook een paar andere smaken heb ingeslagen bij Albert Heijn (bij Jumbo heb ik dit merk nog niet gezien). Je proeft het wel direct, dat de zoeting anders is. De kinderen moesten ook echt even aan de smaak wennen. Mij deed de smaak aan iets van vroeger denken, maar ik weet niet meer precies wat. Heb jij dat ook weleens? Dat je door een bepaalde geur of smaak een nostalgisch gevoel krijgt?

limonade zonder suiker

Kinderen krijgen dagelijks, schrik niet, 15 tot 20 klontjes suiker binnen. Dat gebeurt grotendeels door het drinken van vruchtensappen en frisdranken. Een lastig probleem, want kinderen moeten iedere dag wel minstens een liter vocht drinken en van alleen water worden ze over het algemeen niet heel vrolijk.

limonade zonder suiker

Stevia als alternatief?

Cool Bear producten bevatten geen kleurstoffen en geen aspartaam, ze worden gemaakt met zuivere stevia uit Zuid-Amerika. Daar gebruiken ze deze stof al eeuwen als zoetmiddel in dranken, medicinale drankjes en in kruidenextracten. Stevia bevat geen calorieën of koolhydraten. De vruchtensiroop is ook geschikt voor diabeten en mensen die een suikervrij en koolhydraatarm dieet volgen. Cool Bear producten bevatten bovendien geen verdikkingsmiddel, een glas limonade is dan ook veel lichter van kleur. Ik zag een duidelijk verschil met de aanmaaklimonade die wij tot nu toe gebruikten. Cool Bear is een natuurlijke en verantwoorde drank met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Ik ga het zelf daarom zeker vaker kopen, want het is ook nog eens lekker!

limonade zonder suiker

Verkrijgbaarheid

Cool Bear is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten voor 2,89 euro. Na deze eerste smaaktest heb ik verschillende smaken aangeschaft bij Albert Heijn. Er zijn al wat flessen doorheen gegaan. Ook op Facebook is het merk te vinden.

Lees ook: met Sodastream zelf je frisdrank maken.

Heb jij deze suikervrije limonade al eens geproefd?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.