Met Sodastream zelf je frisdrank maken + winactie

Cola, sprite, seven-up, sinas en cassis. Behalve dat het allemaal frisdranken zijn, hebben ze nog een gemene deler. Ze bevatten allemaal bubbels. Op de een of andere manier raken wij mensen gefascineerd door het idee dat er bubbels in ons water zitten. Vraag iemand of hij een glas cola wil proeven zonder bubbels en de kans is groot dat hij of zij je aanbod vriendelijk afslaat. Of denk maar aan die fles met frisdrank die al te lang open staat. Als de bubbels eenmaal zijn weggeëbd, is de kans groot dat de fles helemaal niet meer leeg raakt.

Sodastream SpiritImago frisdrank versus Sodastream

Toch hebben al deze bubbelende drankjes de laatste jaren een steeds negatiever imago gekregen. Dat komt vooral door de overmatige hoeveelheid suiker. Drink je er te veel van, dan is dat bepaald niet goed voor je. Helaas hebben hierdoor de bubbels zelf ook imagoschade opgelopen en dat terwijl de bubbels op zichzelf helemaal niet schadelijk zijn. In feite is dit gewoon koolzuur, oftewel CO2, dat door het water is gespoten. Door de fles vacuüm af te sluiten blijft de koolzuur bewaard. Op het moment dat je de fles opent, begint de koolzuur langzaam maar zeker omhoog te ‘borrelen’. Daarom is frisdrank juist zo lekker als je hem net opent en smaakt hij na een paar dagen helemaal niet meer zo fijn. Bij de Sodastream is dat anders.

Persoonlijke benadering Sodastream

Veel mensen zweren bij koolzuurhoudende drank, maar beseffen inmiddels terdege dat teveel ervan niet goed voor hen is. Zoals bij elk soortgelijk ‘marketing‘ probleem is ook hier een oplossing voor in de vorm van Sodastream. Grappig genoeg is dit bedrijf al meer dan honderd jaar oud, maar nog steeds relatief onbekend in een groot deel van de wereld. Het gelijknamige Sodastream gaat uit van een andere, meer persoonlijke benadering als het gaat om drinken met bubbels. Namelijk door speciale Sodastream machines te verkopen, waarmee je helemaal zelf je eigen bubbelende frisdrank kunt maken.

Hoe werkt Sodastream?

Je kunt in een handomdraai aan de slag met een Sodastream apparaat. Het werkt als volgt. Aan de achterkant van het apparaat bevindt zich een uitsparing. Daarin plaats je de CO2-cilinder. Vervolgens vul je de meegeleverde fles met koud kraanwater. Je plaatst deze fles aan de voorkant in het apparaat. Vervolgens kies je uit drie standen de hoeveelheid bubbels die je wil hebben. Daarna druk je op de knop en heb je binnen een paar seconden een fles met bruisend water. Het enige verschil met normale frisdrank is de smaak. Ook daarvoor heeft Sodastream natuurlijk iets bedacht. Er zijn vele verschillende smaken die je er als een soort van topping bij kunt voegen. Variërend van de oude vertrouwde colasmaak, tot ijsthee en fruitsmaken. Uiteraard kun je het ook goedkoop houden door gewone aanmaakmiddelen zoals vruchtensiroop te kopen in de winkel en die er door heen te mixen.

Let er wel altijd op dat je eerst zorgt voor de bubbels en daarna pas de smaak toevoegt!

Voordelen van de Sodastream

Het grote voordeel van Sodastream is ten eerste dat het makkelijk is, maar vooral ook dat je zelf de controle hebt over wat je in je drinken stopt. Bij frisdrank uit de fabriek ben je namelijk afhankelijk van wat zij er in stoppen. Meestal is dat heel veel suiker. Niet omdat het nodig is, maar omdat het past bij de smaak en omdat het er voor zorgt dat het product heel lang houdbaar blijft. Het is veel beter en uiteindelijk ook lekkerder om te gaan voor frisdrank met veel minder suiker. Omdat je zelf de smaak toevoegt, bepaal je uiteindelijk ook zelf hoeveel suiker je in jouw drinken stopt. Door zelf te doseren ben je meer bewust van wat je drinkt en zul je waarschijnlijk ook minder suiker in je drinken stoppen.

Zelf je eigen Sodastream samenstellen

De mogelijkheden zijn natuurlijk veel groter, door zelf smaken te kiezen kun je eindeloos experimenteren. Zo kun je ook gezonde varianten maken door bijvoorbeeld zelf geperst fruitsap toe te voegen. Een echte limonade maak je door citroensap toe te voegen. Of echt bruisende vruchtensap door bruisend water door je smoothie te mengen. Of het lekker is? Op het internet circuleren inmiddels veel speciale Sodastream recepten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

Een Sodastream machine bestellen

Bij het bestellen van een Sodastream machine kun je kiezen uit de “traditionele” machine en de nieuwe Sodastream spirit. Deze laatste is ietsje duurder, maar is opnieuw vormgegeven en is nog meer gericht op je persoonlijke smaak. Bovendien is de Sodastream spirit makkelijk in gebruik en heb je in slechts enkele seconden je eigen bruisende glas limonade voor je staan. Ook de bijbehorende smaken zijn aangepast. Ging het Sodastream eerst vooral om de smaak, inmiddels staat ook het verantwoorde drinken centraal. Veel lekkere smaken, maar met het liefst zo min mogelijk suiker. Zo wordt Sodastream steeds meer het frisdrankalternatief voor iedereen die wel houd van bubbels, maar zelf de controle wil houden over de inhoud.

sodastream source
Dit apparaat kun je winnen!

Winactie

Ik heb dit apparaat zelf nog niet geprobeerd, maar ik ben wel ontzettend benieuwd naar jullie ervaringen. Van de Sodastreamstore mag ik namelijk het ’traditionele’ model weggeven, de Sodastream Source inclusief 2 smaakjes! Één van jullie kan het dus lekker gaan testen met haar gezin, hoe leuk is dat? En ga je dan gezonde frisdrank maken zonder suiker als je wint of ook met limonade? Laat mij hieronder weten met wie jij graag je eigen frisdrankjes drinkt en je maakt kans op deze mooie prijs ter waarde van 89 euro!

And the winner is… Joyce vdv! Van harte gefeliciteerd, ik ga je een mailtje sturen voor de afhandeling.

Wat is jouw favoriete frisdranksmaak en wat zou je proberen als je thuis een Sodastream had?

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. elisabeth maria martina zegt:

  hier ga ik samen met mijn kleindochters graag mee aan de slag als ik deze mooie prijs winnen mag

 2. Frambozen,bosbessen en limoen-mint zijn mijn favorieten op een zomerse dag wanneer je zowiezo meer moet drinken !
  Alle kanalen geliked en gedeeld
  instagram:Momzymom
  twitter:Missmomzy
  pinterest:DinyG

 3. Sophia Grootjans zegt:

  Wat een geweldige prijs! Heel eerlijk zal ik zowel limonades met als zonder suiker maken als we deze winnen

 4. Marja zegt:

  Smaak: alles met perzik. Mijn dochter gaat dit helemaal geweldig vinden

 5. Nancy van Heck zegt:

  Met citroen heerlijk verfrissend vooral in de zomer.

 6. Wendy zegt:

  Ik wil deze graag winnen voor mijn tante. Ze is gek op frisdrank maar sinds kort heeft ze suikerziekte. Mij lijkt dit een mooi apparaat voor haar zodat ze toch lekkere frisdrank kan drinken deze zomer.

 7. Frieda zegt:

  Lijkt me heel geschikt voor hopelijk de aankomende zomer met vrienden in de tuin en dan met lekker vers fruit erin.

 8. Miekske Dingens zegt:

  Hoi! Ik maak graag een kansje! Ik zou toch proberen zo veel mogelijk zonder suiker te nemen, maar af en toe eens ‘zondigen’ moet kunnen 🙂 <3

 9. van erum maria louisa zegt:

  ik ben wel erg benieuwd

 10. lottie zegt:

  ik drink graag frisdrank met mijn 3 zussen (en tevens 3 vriendinnen!)

 11. m chen zegt:

  Ik ga mijn lekker zelf gemaakte frisdranken samen genieten met familie en vrienden!

 12. cobi zegt:

  Wauw dat zou gaaf zijn, mijn mannen zijn gek op prik maar mama niet op de grote hoeveelheid suikers. Ik ben benieuwd of je dat hier goed in kan doseren

 13. Evi Huys zegt:

  Ik zeg al maanden iets te gaan doen aan mijn frisdrankverslaving, maar eigenlijk nooit aan gedacht dat dit apparaat dan iets voor ons zou kunnen zijn. Lijkt me wel een aangename manier om de omschakeling naar gewoon water en bruiswater te gaan maken, heel geleidelijk aan. Mijn zoontje zal alvast graag mee drinken.

 14. Goele H zegt:

  Ik zou heel graag deze uittesten met het hele gezin. De jongste drinkt nog geen smaakjes ofzo, maar is wel gek op ‘bubbeltjeswater’, maar mijn zoontje drinkt graag al eens iets door zijn water. Benieuwd of het zo goed en handig is als ik van velen hoor.

 15. Joyce vdv zegt:

  Hier een frisdrank verslaafde die vroeger, toen ik nog bij mijn ouders woonde, veelvuldig gebruik hiervan maakte! heerlijk en zo ideaal! zou het nu graag ook wel willen! er zijn zoveel smaakjes bij gekomen en ben er erg nieuwsgierig naar

 16. Marian van Trigt zegt:

  Met vriendinnen veel bubbels drinken. kleinkinderen mogen het ook en zijn hier erg veel. Zullen ze geweldig vinden.

 17. Jolanda zegt:

  Wat leuk!! Ik ben hier echt ontzettend benieuwd naar!!

 18. Rivka zegt:

  Oooooh wat leuk! Mijn lievelingsfrisdranksmaak is cola cherry (dus zegmaar cola met kersensmaak). Ik zou graag gebruiken in combinatie met sap met ijstheesmaak!

 19. Dineke Wiersema zegt:

  Dat lijkt me heel erg leuk om te proberen met mijn vrouw en dochter, ben erg benieuwd!

  1. Dineke Wiersema zegt:

   Fav smaak framboos

 20. lynn zegt:

  Ik zou hem graag gebruiken voor gezonde drankjes voor mezelf en als limonade en dergelijke voor als er gasten komen. Ik ben het water drinken ondertussen een beetje zat en wil graag eens nieuwe smaakjes proberen! 😉

 21. Sharon de Ridder zegt:

  Zo, dat klinkt goed! Mijn man en ik drinken graag bruisend water, dus dit zou heel goed terecht komen bij ons! Ook mijn dochters willen graag ‘prik’ drinken, maar dat krijgen ze niet vaak… Zij zullen dus ook blij worden van dit fantastische apparaat!

 22. El zegt:

  Wauw!!! Het lijkt me geweldig om zelf gezonde limonade te kunnen maken en frisdrank zelf kunnen maken naar eigen smaak….super, dit zou ik heel graag willen doen met mijn gezin. Leuk om samen te doen en te kunnen proeven. Ik ga heel hard duimen.

 23. Patricia de crom zegt:

  Supergaaf met ons meisje die vrijdag jarig is en het over twee weken viert en ons mannetje over drie weken jarig ja komt het heel goed van pas.gezondere limonade zonder suiker voor de kids en Ook goed voor paps en mams die Sonja bakkeren??

 24. Frederieke zegt:

  Ik drink maar al te graag lekkere bubbelende drankjes samen met mijn vriend. Ik heb er alleen altijd een hekel aan dat mijn tanden daarna voelen alsof er een suiker laagje overheen zit… Daarom lijkt mij de sodastream helemaal top en wil ik hem graag proberen!

 25. irma zegt:

  graag samen met mijn man zouden we deze graag willen proberen

 26. Louise Park zegt:

  Dat is handig. Scheelt heel veel flessen de trap op dragen daarnaast klinkt het heel leuk om mijn eigen frisdrank te maken. Ik zou dit graag samen met een vriendin die binnenkort mij op komt zoeken doen. Dan kunnen we samen aan de slag om verschillende smaken uit te proberen.

 27. Nancy Praat zegt:

  Ik zou graag in de zomer citroensmaak of iets met ijsthee uit willen proberen,mijn dochters houden meer van aardbei en cassis,maar met zo een gaaf apparaat kun je alle smaken wel uit proberen,goed voor vriendinnetjes uit te nodigen of bij de buurt barbecue.

 28. Anita van der Tuuk zegt:

  Ik weet zeker dat dit voor ons echt zou werken, want ik zou er lekker fris fruit door doen en geen suiker Lekker en ik denk dat de kids het ook lekker zullen vinden En je kunt dan allerlei variaties uitproberen.
  Ik ga er graag mee aan de slag

 29. Wendy zegt:

  Ohh dit lijkt me al zo lang echt een uitkomst. Ik ben zelf meer van de natuurlijke smaakjes; water met citroen en gember bijvoorbeeld. Met koolzuur is het allemaal toch lekkerder!

 30. Sandra zegt:

  Voel ik daar toch een lange hete zomer aankomen 😉 daar zou deze sodastream heel goed van pas komen!

 31. Camille zegt:

  Lijkt me ontzettend tof en verfrissend om mijn nieuwe collegas te kunnen imponeren met een homemade bubbeldrankje (zonder alcohol). Hiermee geef ik uiteraard ook meteen antwoord op je vraag: met wie ik een zomerdrankje wil drinken: mijn allerliefste collegas. Ik en mijn collegas verdienen het wel om naast thee koffie en frisdrank ook een gezonde versie van soda op kantoor te hebben. Ben benieuwd, fingers crossed!

 32. Nina zegt:

  Super tof zeg! Lekker met mijn vriendinnen een verfrissend drankje drinken op mijn dakterras lijkt me wel wat!

 33. Jens zegt:

  Heerlijk met limonade ik zie het wel zitten

 34. Myrthe zegt:

  Ik zou denk ik vooral prikwater drinken met de Sodastream, maar ik vind prikwater met een drupje (citroen)limonade of wat verse citroen ook altijd erg lekker! In de zomer maakt dat het net wat frisser en door het zuurtje heb je de suiker niet nodig. Ik vind het design van de Sodastream erg mooi en het is ideaal dat je geen milieubelastende waterflessen meer hoeft te halen. Ik zou graag drankjes maken met de machine en die samen met mijn moeder opdrinken in de tuinstoeltjes. Nu het zonnetje nog!

 35. Melissa zegt:

  Ik ben erg nieuwsgierig en test graag mee ik zou ook echt beide maken;zoveel mogelijk zondet suiker voor mezelf en de kids maar ben zeer benieuwd wat mijn dagelijks cola drinkende man ervan vindt

 36. Petra zegt:

  Ik hou erg van prik maar de frisdranken uit de supermarkt bevatten zoveel suiker dat ik ze liever niet drink.. ben heel erg benieuwd naar deze Sodastream! Ik zou de frisdrank gaan maken met mijn dochter Iris.. ze is gek op drankjes met suiker dus zou een uitkomst zijn om zelf frisdrank te kunnen maken met minder suiker! Onze favo smaak is sinasappel en cassis 🙂

 37. michael noo zegt:

  Ik zou dit heel graag uitproberen met mijn gezien.. Lijkt ons super smakelijk

 38. Anita H. zegt:

  Aanvulling: favoriete frisdranksmaak is citroen. Daarmee ga ik ook eerst aan de slag denk ik, mocht ik winnen.

 39. Alyt van der Heide zegt:

  Prikkelende actie.
  Doe graag mee voor mijn gezin.
  Weet zeker dat mijn dochters dit erg leuk gaan vinden, mijn gastkindjes ook.
  Zou heel graag mijn eigen lemon drankje willen maken. Denk dat mijn kinderen voor limonade en cola prikkels gaan.

 40. Daantje Jadon Deon zegt:

  Oh geweldig zeg ! Ik zou dollllgraag een Sodastream voor mij & m’n tweelingzoontjes in huis willen hebben ! Ik ga dan voor ons samen voor drinken zonder suiker maar voor de cheatmomenten van Mama zelf zal er wel iets met suiker ingaan haha.

 41. Stefana zegt:

  Kijk, dit is well iets wat mij aanspreekt! Beetje citroen erdoorheen met munt, gepureerde aardbeien met citroen?. wij drinken nu alleen maar water en thee maar met het warme weer op komst….(toch???) Is die wel een gezonde manier om te variëren!

 42. Gera zegt:

  Ben benieuwd. Ik probeer veel suikers te vermijden maar ben alleen water drinken ook wel eens zat. Doe graag mee dus.

 43. Trezie Meuwissen zegt:

  Mijn eigen limonade met bubbels maken: hmmmm! Dat zou écht geweldig zijn!

 44. Liesbeth zegt:

  heerlijk lijkt mij dit! Glaasjes fris drinken op mijn eigen terrasje met het zonnetje erbij! Ik houd van fruitsmaakjes, dus dat gaat goedkomen in de zomer!

 45. shere zegt:

  leuk!! ik zou graag samen met mijn mijn en mijn twee kinderen uitproberen. Lekker een soda met verse munt uit de tuin 😀

 46. Riekie Bos zegt:

  ik zou onwijs graag samen met mijn vriendinnen een fris en fruitig drankje maken en opdrinken!
  Ben gek op bubbels met limoen of citroen.
  En minder suiker en toegevoegde rommel is natuurlijk altijd goed.
  Duim duim duim. 
  ????
  Fijne dag en groetjes van Riekie 

 47. Marian Zw zegt:

  Ik drink heel graag mijn drankjes met man en kids op mn terras! Lekker een smaakjes water met prik

 48. Patricia Hodzelmans zegt:

  Ik zou graag drinken met onze vrienden en me man samen..we hebben heel lang zo’n apperaat gehad wel ouder model maar was altijd erg lekker en we experimenteerde er heel veel mee was altijd heerlijk genieten van het drankje…helaas hebben we geen budget om een nieuwe aan teschaffen want ze zijn stukje duurder…dus gaan we het op deze manier proberen en hopen dat we weer kunnen experimenteren. We hebben niet echt 1 favoriete smaakje.

 49. Els zegt:

  Ideaal!!!we zijn bezig om gezond te eten maar de frisdrank blijft toch lekker. En het lijkt me een goed idee om met 2 jongens die bijna hun pubertijd in gaan en je dan vaak ziet dat ze alleen cola of sinas drinken. Om hun nu een goede alternatief te geven die in hun ogen ook goed is. En natuurlijk ook voor ons zelf als ouders zou dit beter zijn

 50. Lindsy kesteloot zegt:

  Zou super zijn om dit aan mn mama te geen voor moederdag! Ze heeft diabetes en kan zo toch lekkere , gezondere drankjes maken.

  Mijn mama ❤

  De liefste mama van allemaal,
  Haar liefde is echt fenomenaal!

  Ze heeft altijd een luisterend oor,
  Ook al heeft mijn hart soms een bloed spoor…
  Telkens helpt ze me er weer boven op,
  Als ik weer eens aan haar deurtje aanklop.

  Ik zeg het haar niet zoveel,
  Maar ze is mijn groot voorbeeld momenteel.

  Een moeder kan je niet uitkiezen ,
  Maar haar wil ik echt nooit verliezen!

  Mijn moeder is ook mijn beste vriendin,
  En daar komt niemand tussenin.

  Ze heeft al vele tranen van me gedroogd,
  Terwijl ze me knuffelt en eens knipoogt.

  Haar knuffels doen me goed,
  Ja het is mijn moeder die me heeft opgevoed!

  Wij zijn 2 handen op 1 buik. . .
  Ze maakt er geen probleem van als ik ongeneneerd haar armen induik!

  Eigenlijk kan ik haar gewoon niet missen…
  Ojee, nu doe ik hier wel erg veel bekentenissen!

  Ochja, iedereen mag het weten,
  De beste, liefste , grappigste mama zal ongetwijfeld Jeanine Verkerke heten!

  moederdag is daarom een heel speciale dag,
  Een dag waarop ze een mooi kaartje ontvangen mag.

  Een bloemetje daar wordt ze vast en zeker ook vrolijk van.
  Is dit allemaal geen strak plan?

  Het wordt een dagje vol verrassingen voor haar,
  Een dagje waarop ik zeker geen centje bespaar!

  Niemand zou haar ooit kunnen vervangen,
  Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten aanvangen.

  Ik wil haar gewoon NOOIT kwijt,
  Ongeacht haar leeftijd.

  Mama, hou je moederdag voor ons twee vrij…
  Dan schenk ik jou een dagje met heel veel verwennerij ?

 51. Helga zegt:

  Wat een geweldige prijs! Wij gaan natuurlijk voor de gezonde drankjes. Ik maak heel graag een kans.

 52. Mirjam Hellingman zegt:

  Dit klinkt als een echte uitkomst. Mijn kinderen zitten in de fase dat ze ook ‘prik’ in hun limonade willen. Aangezien ik ze nog niet volop aan de frisdrank uit de supermarkt wil, is dit een geweldige manier om onze eigen prik limonade te maken. Het is natuurijk ook fijn dat je altijd fris met prik kunt hebben, want met een fles uit de supermarkt gaat de prik er op een gegeven moment altijd af. Ik deel mijn drankjes graag met man en 3 kinderen.

 53. Anita H. zegt:

  Bij mij alleen gezonde frisdrank. Prachtig apparaat, misstaat zeker niet in mijn keuken. Ik drink mijn drankjes graag met iedereen in mijn omgeving.

 54. Viv zegt:

  Wat een leuke winactie!! Overheerlijke citroen limonade roept hier iemand aan de overkant van de tafel ;-). Of aardbeienlimonade roept een 6 jarige haha. Kortom wij zijn heel erg benieuwd of het ook echt zo lekker is als men beweerd. Graag willen wij het uitproberen, lijkt me heerlijk verfrissend zeker in de zomer. Uhm de fles prik die te lang staat en dan geen prik meer heeft herken ik maar al te goed. Af en toe een glas cola op z’n tijd is best lekker alleen voordat hier de fles leeg is heeft degene die m leeg wilt maken er geen prik meer op (niet te drinken dan…gatsie)!

 55. Fleur zegt:

  Vroeger hadden we ook zo’n ding in huis. Toen moest alles nog speciaal uit Engeland overkomen. Als kind vond ik het magisch dat er ineens prik in de limonade zat. Ik denk dat mijn dochters het ook zeker wel willen uittesten met mij

 56. Bodil zegt:

  Cool! Op vakantie proberen wij altijd nieuwe fruitdrankjes. Vaak zijn de lemon/lime smaken bij ons favoriet, maar mango/passievrucht e.d. is ook altijd een succes. Lijkt me gaaf om zelf te kunnen variëren met smaken en hoeveelheid bubbels! En de kinderen zouden dit natuurlijk helemaal geweldig vinden!!!

 57. Marian B zegt:

  Ik zag dit laatst al ergens voorbij komen, ben er erg nieuwsgierig naar en zou het graag uitproberen. Helemaal fijn voor de zomer, ik wil vooral gezonde drankjes maken maar ik wil alles uitproberen dus ook met limonade.

 58. Wendy zegt:

  Met een vleugje limoen lijkt mij heerlijk!

 59. Tamara van Bodegom zegt:

  Hier worden het gezonde drankjes! Ik ben erg van het bubbel-water met citroen of limoen of ander fruit. Heerlijk!!

  1. Tamara van Bodegom zegt:

   oh ps ik drink die drankjes graag met mijn vriendinnen!

 60. Anna zegt:

  Wij drinken best veel water met bubbeltjes… heerlijk! Geen limonade voor ons.. ☺️ Als iets dan zonder suiker..

  Facebook: An Na

 61. Nienke zegt:

  Wat een superding! Ik drink mijn (fris)drankjes graag met vriendlief en de kids ( 2 meiden van 8 en 10 jaar ). Vriendlief is echter aan het lijnen, dus frisdrank zit er niet in, maar met dit handige apparaat is dat een ander verhaal. Erg fijn dat je zelf kunt bepalen wat je toevoegt. Bovendien ziet het er ook nog eens hip uit. Nu maar duimen! ( en daarna hopelijk drinken..:) )

 62. Ilsiee zegt:

  Ohhhhhh dat klinkt echt als een uitkomst, geen toegevoegde rommel in ons drinken…. De kids zijn dol op zoet, en sjah wij ook hahaha.. Proberen zoveel mogelijk wel op te letten, maarja dat valt altijd niet mee als je al dat hele zoete gewend bent… Ik heb er al veel over gelezen en gehoord, en ken hem ook van vroeger.. Mijn vriendin had ooit eens zo’n apparaat, echt geweldig herinner ik me.. En heeerlijke drankjes… Zal fantastisch zijn dit zelf uit te proberen! Ben reuze benieuwd naar alle drankjes die we dan kunnen maken!
  Top dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog, wij maken graag een kansje met ons gezinnetje!
  Groetje van Ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.