Pittige start voor het net geopende CityKamp camping Valkenburg/Maastricht

Had jij een vakantie naar Limburg gepland? Dat is nu met de overstromingen best even spannend. Aan de rand van Valkenburg en op steenworp afstand van Maastricht, is onlangs de allereerste CityKamp van Huttopia in Nederland geopend. Camping Valkenburg/Maastricht (De Bron) is tevens de eerste locatie van CityKamp buiten Frankrijk. Een pittige start voor deze vakantielokatie, gelukkig liggen ze droog! De rentals zijn dan ook gewoon open en de camping is bereikbaar, maar de staanplaatsen zijn uit voorzorg gecanceld. Ook omdat de grond ontzettend nat is.

roulotte valkenburg
Roulotte bij Huttopia in Valkenburg, foto: Huttopia

Ik heb dit speciaal even bij ze nagevraagd na het ontvangen van een bericht over de opening. Ken jij Huttopia van hun Franse lokaties? Dan weet je da CityKamp (powered by Huttopia) staat voor stadscampings in het groen, en deze omschrijving gaat helemaal op voor de nieuwe bestemming in Zuid-Limburg. De camping in prachtig, bosrijk gebied is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad wil ontdekken, maar graag slaapt in de frisse lucht. Met een nieuwe receptie, een gezellig centre de vie, nieuw aangelegd zwembad, speeltuin en nieuw sanitair was deze nieuwe camping in Limburg klaar voor een mooi zomerseizoen. De locatie is het hele jaar geopend voor gasten. Alleen wegens de natuurramp de staanplaatsen dus even niet.

>> Lees ook Puzzelen met weetjes uit de Grote Bosatlas

huttopia camping
CityKamp Valkenburg, foto: Huttopia

Zeeman: Het beste huishoudtextiel voor de laagst mogelijk prijs

CityKamp is blij met de nieuwe aanwinst. ‘Deze locatie is een prachtige toevoeging in ons aanbod. Zuid-Limburg is een mooi stukje Nederland dat voor veel mensen toch een gevoel van ‘buitenland’ met zich meebrengt. De camping ligt in het bos aan de rand van Valkenburg – je loopt zo het centrum in -, heeft ontzettend veel groen en Maastricht is ook maar 6 km verderop’, vertelt een enthousiaste manager Nederland Samuel Lafforest van de Huttopia Groep.

>> Lees ook Mijn ervaring met elektrisch rijden in de Peugeot e-2008 SUV

huttopia zwembad
Zwembad CityKamp Valkenburg, foto: Huttopia

Wat kun je wel huren op Citykamp Valkenburg?

Gelegen in het zuiden van Limburg, op nog geen 2 km van Valkenburg en 15 km van Maastricht, heet Camping Valkenburg – Maastricht (De Bron) haar gasten vanaf heden van harte welkom. Naast de ruim 300 verschillende staanplaatsen voor een verblijf met eigen accommodatie, die nu dus helaas even niet beschikbaar zijn, kun je er nu dus wél nog steeds verblijven in de verschillende vaste accomodaties. De camping heeft onder andere 15 trappeurs (met badkamer), 15 canadienne tenten (zonder badkamer), 10 pipowagens, 11 chalets ‘Victoria’ (met één slaapkamer) en meer dan 30 chalets ‘Evasion’ (voor vijf personen met twee slaapkamers) in de verhuur. Stuk voor stuk mooie, eigentijdse accommodaties van alle gemakken voorzien en – zoals we dat van Huttopia kennen – in het hart van de natuur! 

>> Lees ook Vakantieboek Engels voor bijna-brugklassers

halet huttopia valkenburg
Chalet op CityKamp Valkenburg, foto: Huttopia

Huttopia opende onlangs ook camping De Roos in het Drentse Beerze. 

>> Lees ook Vakantietip: verrassingsvloppen

Ben jij al eens naar een Huttopia camping geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.