Vakantieboek Engels voor bijna-brugklassers

Het is wat dit schooljaar voor je groep 8-er! En waarschijnlijk zal het schooljaar ook iets anders en rustiger eindigen dan voorgaande jaren. Geen avondvierdaagse, geen schoolfeest, en ook niet op alle scholen zal er een musical of eindtoneel zijn. Toch laat je kind de basisschool langzaam achter zich, en is hij of zij zich aan het opmaken voor de middelbare school. Spannend, ook voor jou als ouder…

Begin volgend schooljaar zullen de docenten de netten ophalen om te zien wat de impact is geweest op het leerniveau van de meeste kinderen. Wil je in de tussentijd je kind al wat leuks en leerzaams aanbieden om hem of haar voor te bereiden op de brugklas? Dan is het educatieve vakantieboek The Next Step voor Engels misschien wel iets voor jouw zoon of dochter.

speak english

The Next Step

Het vakantieboek The Next Step is een iets serieuzer boek dan een doorsnee vakantieboek. Dit boek is bedoeld om het Engels van groep 8-ers (of leergierige groep 7 leerlingen) bij te spijkeren voordat ze naar de brugklas gaan. Het is een werkboek van 100 pagina’s gevuld met opdrachten en leuke puzzels waarmee jouw zoon of dochter het Engels kan verbeteren. Leuk voor bij het zwembad deze vakantie, of gewoon in de tuin als jullie dit jaar hebben besloten om niet weg te gaan.

wrts engels leren

Op niveau starten aan de brugklas

Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. Misschien heeft jouw kind nog niet zo heel veel Engelse lessen gehad. Of misschien vindt hij of zij Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt je om dit verschil te overbruggen en na de zomervakantie goed voorbereid te beginnen aan de lessen Engels op de middelbare.

wrts engels leren

Gemaakt door onderwijsexperts

The Next Step is gemaakt door de makers van online leerplatform Squla, Engels methode Stepping Stones, uitgeverij Noordhoff en woordjesleerplatform WRTS. Op WRTS kunnen de geleerde woorden uit The Next Step online nog verder worden geoefend.

Kortingscode WRTS

Hopelijk kan je kind ondanks deze bizarre periode de basisschool met een fijn gevoel afsluiten en goed beginnen aan de middelbare school. WRTS  wenst hem of haar (en jou als ouder natuurlijk!) heel veel succes en plezier met deze Next Step.

Meer weten? Lees hier meer over The Next Step: https://studygo.com/nl/

Speciaal voor lezers van Marstyle heeft WRTS de volgende kortingscode beschikbaar gesteld voor € 2,50 korting: H8TXD2DQ

Meer lezen over educatief materiaal? Klik hier.

Vind jouw kind het leuk om Engels te leren?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.