Bescherm ook de ogen van je kindje tegen de zon

Jippie, eindelijk is het zonnig! We zitten nu veel buiten en de kinderen hebben volop waterpret in het zonnetje. Zon is goed voor je, want daardoor wordt er vitamine D in de huid aangemaakt. Maar te veel zon kan ook schadelijk zijn. De kinderhuid en –ogen zijn extra gevoelig en kwetsbaar voor UV-straling, daarom moeten zij extra goed beschermd worden als ze spelen, waterpret maken of gewoon lekker rustig liggen te genieten van de warmte.  Hoe doen wij dat? Hoe werkt dat met een brildragend kind?


kinderzonnebril pearleDe meeste tips ken je waarschijnlijk wel? Regelmatig insmeren en de middagzon te vermijden? Mijn kinderen dragen in het zwembadje in de tuin meestal UV-werende shirts. Verder zijn bij jonge kinderen de ogen erg kwetsbaar. Daarom is het heel belangrijk om hun ogen goed te beschermen tegen UV-straling.

Goede kinderzonnebril!

Volgens brillenketen Pearle Opticiens is een goede kinderzonnebril als zonnebrand voor de ogen. Een goede zonnebril voorkomt schade aan kinderogen. Wij gebruikten zelf de Baby Banz toen de meisjes echt nog heel klein waren: die heeft een fijne elastische band en kun je kopen bij zowel babywinkels als opticiens. Zo hadden ze in de kinderwagen of buggy geen last van de felle zonnestralen. Wat ook helpt is een petje met klep of een zonnehoedje met rand.

Wanneer een zonnebril op?

Zodra je als ouder de indruk hebt dat je zonnebrandcrème moet smeren, dan is het belangrijk om ook een zonnebril op te zetten! Zet je kind een zonnebril op bij felle zon, aan zee op het strand en tijdens de wintersport in de bergen. Leuk weetje: Buiten spelen en zonlicht zonder zonnebril zijn trouwens goed voor de ogen en kunnen de kans op bijziendheid verkleinen.

De zonnebril is ook belangrijk als je naar de oogarts gaat! De ogen zijn tot het 6e levensjaar volop in ontwikkeling en jonge kinderen kunnen niet altijd dezelfde oogtesten doen als volwassenen. Daarom wordt de sterkte regelmatig gemeten door middel van oogdruppels die het pupil verwijden. Dit is best vervelend voor je kindje. Na het druppelen moet je meestal een half uur wachten en ook na de controle blijft de pupil nog even wijd open. Ze daarom direct na het druppelen een zonnebril op om het minder vervelend te maken én om de ogen extra te beschermen nu ze dit zelf even niet kunnen! Bij kinderen van 0 tot 2 is de eerder genoemde Baby Banz dan prettig, al moet ik zeggen dat mijn dochter die regelmatig van haar hoofd trok omdat ze zelf de gevolgen niet doorhad. (Wij kwamen met ongeveer 8 maanden voor het eerst bij de oogarts, lees hier meer over het waarom.)

Hoe zit het met schade aan de ogen?

In het persbericht dat ik ontving, vertelt Sanne Berendse, optometrist bij Pearle Opticiens: “De schade die kinderogen oplopen is niet direct merkbaar, maar kan op latere leeftijd het verschil maken tussen goed en slecht zien. Het gezichtsvermogen van kinderen is kwetsbaar. Hoe jonger, hoe meer bescherming ze nodig hebben. Dit komt omdat de ogen van kinderen nog in de groei zijn. Ook bevat de ooglens van een kind minder beschermend pigment en zijn de pupillen van kinderen wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog. Het is daarom heel belangrijk dat kinderen van jongs af aan eraan wennen om een zonnebril te dragen.”

Kinderen met blonde haren en blauwe ogen zijn gevoeliger voor zonlicht dan kinderen met donkere haren en bruine ogen. Met mijn 2 kleine blondines moet ik dus extra voorzichtig zijn!

Lees ook: Waarom een zonnebril?

Hoe houdt je kind die zonnebril op het hoofd?

Goed voorbeeld doet volgen Maar hoe zorg je ervoor dat je kind een zonnebril draagt? Veel kinderen houden er niet van om iets op hun hoofd te hebben, zeker hele jonge kinderen niet. Benader het daarom positief! Kies samen een mooie zonnebril uit, zeg vaak hoe stoer deze staat en leg uit dat papa en mama ook een zonnebril dragen als de zon schijnt. Als de kinderen de bril afdeden toen ze nog klein waren, bleef ik hem een paar keer opnieuw opzetten. Vanaf een jaar of 3 was ‘fashionable’ toch wel de tovertruuk: mijn dochters vinden het leuk om er modieus uit te zien en wat is er nu stoerder dan een zonnebril als accessoire?

Lees ook: Zo houd je jouw dure zonnebril altijd mooi en onbeschadigd

Wij kregen 2 mooie kinderzonnebrillen van Pearle en eigenlijk wilden beide meisjes die met spiegelglazen, maar de oudste was gelukkig ook blij met de bril in haar lievelingskleur roze. We kunnen hiermee nog een keer langs de Pearle om deze goed te laten afpassen. “Met een goede kinderzonnebril met polariserende glazen kun je beschadiging aan kinderogen voorkomen. Bij Pearle ben je er zeker van dat de zonnebril door een gediplomeerde opticien precies zo wordt afgepast dat deze zo goed mogelijk op de neus van je kind past en om het gezicht heen valt. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk zonlicht langs het montuur in de ogen van je kind schijnt.”

De zonnebrillen die wij ontvingen zijn niet op sterkte, maar daarvoor kun je natuurlijk ook bij Pearle terecht. Mijn dochter zet haar bril sowieso al vaak af, best raar met één oog dat op +4 zit, dus gebruikt ze probleemloos zonnebrillen zonder sterkte. Dansles, zwemles en naar de speeltuin gaan, doet ze altijd zonder haar bril.

Pearle heeft een uitgebreide collectie zonnebrillen voor kinderen vanaf 19 euro. Deze bieden 100% UV-bescherming (categorie 3). Samen met Nivea, van wie we een handige Sunroller ontvingen, maakte de winkelketen een handige infographic.

nivea en pearle infographic

Nivea Sunroller ervaring

De Nivea Sunroller in dit perspakket blijkt trouwens ontzettend fijn en handig! Ik schreef pas een review over de zonnebrand van Naïf, maar die is meer bedoeld voor baby’s en eigenlijk wat te dik voor mijn basisschool kinderen. Deze sunroller kunnen de kinderen heel makkelijk zelf gebruiken om zich in te smeren. Zo voorkom je hele klodders omdat de roller goed doseert. De crème zelf is lekker dun. Bovendien is de sunroller lekker klein en kun je hem dus prima in de schooltas meegeven, of in je handtas stoppen natuurlijk. Speciaal voor kinderen, factor 50+ én water resistent. Ik ben blij met deze ontdekking en hoorde van mijn dochters dat meer kinderen op de overblijf hem gebruiken.

Winactie

Wil jij de ogen en huid van je kinderen ook graag goed beschermen? Doe dan mee met deze winactie. Van Nivea en Pearle mag ik 2 van mijn lezers blij maken met een vrolijk ‘lieve zon’ pakketje met een sunroller en een kinderzonnebril. Wat moet je hiervoor doen? Mij laten weten waarom je dit prijzenpakket nodig hebt natuurlijk  😎 , een berichtje hieronder is voldoende. Delen en vrienden taggen op social media vind ik natuurlijk wel heel erg lief, maar is niet verplicht.

Naamloten.nl heeft de volgende winnaars getrokken: Caroline Kolmer en Erika van Koert. Van harte gefeliciteerd en een zonnige zomer toegewenst natuurlijk.  😎  Ik ga jullie mailen voor je adresgegevens.

Lees ook:

Hebben jouw kinderen al een goede zonnebril?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  Dit zonpakketje is echt iets voor mijn kleindochter van 7 jaar.
  Zij is een kleine ijdeltuit , dus wil graag een zonnebrilletje net als oma.
  Ze is veel bij mij om te zwemmen in het zwembad, die wij elke zomer opzetten en dan moet zij echt beschermd worden tegen de zon. Voor haar doe ik graag mee en ik volg je op Bloglovin.

 2. SophiaG zegt:

  Dit zonnig pakketje is ideaal voor mijn oudste dochtertje. Ze is heel graag buiten. Dan is bescherming tegen de zon natuurlijk heel belangrijk

 3. Clau-dya zegt:

  Wat een handig pakket om mijn dochter veilig en hip de zomer mee door te loodsen!

 4. Marjan zegt:

  Prachtig geschenk voor mijn kleine kleinzoon die voor het eerst met zijn ouders op vakantie gaat. Zo’n ventje heeft een eigen paspoort dan kun je toch niet zonder een coole zonnebril en een fikse bescherming tegen de zon. ?

 5. RianneWeerd zegt:

  Wat leuk zeg! Handig zo’n roller, dan kunnen de kinderen zichzelf ook eens insmeren. Geen geknoei zoals met een tube. Onze kinderen hebben een lichte huid, dus insmeren is erg belangrijk. Zelfs dan is de kans groot dat ze nog verbranden. Zo’n stoere gaven bril zou ook te gek zijn. Dan lijkt mijn dochter net op dr moeder 😉 leuk!

 6. Ils Biemans zegt:

  Mijn dochtertje hou van fashion accessoires. Ze wil er graag hip bij lopen. Verder is ze een zon aanbidster dus deze prijs komt als geroepen voor mijn dametje ?.

 7. Tamara zegt:

  Heel graag! Onze zoon is een echt buitenkind. Dit pakketje zou dus erg welkom zijn!

 8. Nancy van Heck zegt:

  Ik doe erg graag mee om dit mooie pakketje te kunnen winnen zodat mijn zoontje erg fijn beschermd kan zijn voor de zon.

 9. Pleun zegt:

  Heerlijk, dat zomerse weer. Maar ik heb hier 2 waterratjes in huis die het liefst continu in het zwembad of met de waterbak bezig zijn. Lekker smeerbare zonnebrandcréme die waterresistent is gaat er hier doorheen als zoete koek 😉 Deze roller ken ik nog niet maar lijkt me erg handig en hiermee kan m’n dochter haar zelf ook wel insmeren denk ik, ideaal. Zelf draag ik bijna continu een zonnebril buiten met dit weer, puur omdat ik anders continu loop te knijpen met m’n ogen en mijn dochter zit nu in de ‘kopieerfase’ dus wilt ook steeds een zonnebril op, iets wat ik alleen maar stimuleer. Zo’n mooi model van Pearle zou hier dus top van pas komen!

 10. Linda zegt:

  Onze kleine meid is dol op schommelen, maar zit ontzettend met haar oogjes te knijpen (ook al hangt de schommel natuurlijk niet vol in de zon). Een zonnebril is zeer welkom!

 11. wilmsen anita zegt:

  ik doe mee voor de kleinkinderen. een roller is voor kinderen superhandig

 12. floor verseveldt zegt:

  wat een leuke actie. wij hebben ons zoontje al vanaf baby al aan een zonnebril laten wennen. hij houdt hem gelukkig nu redelijk vaak op. alleen als de oma’s een opmerking erover maken dan doet hij hem wel eens af maar dat is zelden gelukkig.
  en een goede zonnebrand is sowieso erg belangrijk bij kleine kinderen dus deze prijs is erg welkom maar ik vermoed bij elke mama of papa.

 13. Alyt van der Heide zegt:

  Maak dolgraag kans. Mijn rossige meid met een hele lichte huid verbrand zomaar. Ze moet echt meerdere keren per dag ingesmeerd worden. Met de roller van nivea kan ze het zelf doen op school of bij een vriendinnetje.
  En tja zo’n coole roze zonnebril is wel erg stoer zeg en beschermt haar ogen goed tegen de zon. Nu ze kan fietsen is zo’n zonnebril een uitkomst!

 14. Claudette zegt:

  Zou het pakket graag willen winnen voor mijn hoogblonde ?? 7 -jarige Yentl.
  Wij wonen vlak aan zee, zijn heel vaak op het strand dus een goede zonnebril is eige,ijk wel nodig. Yentl draag wel vaak een pet, maar is niet altijd zo handig. Ook heel cool voor op de tennisbaan en met mountainbiken!

 15. Maaike Manheim zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje, ontzettend handig zo’n roller voor zijn chaotische moeder, die kan ze altijd bij de hand hebben, ook onderweg. En mijn neefje gaat zo’n zonnebril zeker stoer vinden!

 16. Willemien zegt:

  Ohh wat zou je mijn dochter hier blij mee maken! We wandelen veel met haar en we doen haar ook altijd een petje op, maar dan nog wordt ze soms verblind door de zon. Een zonnebril staat hoog op ons verlanglijstje voor deze zomer! Zeker omdat ze mi 8 maanden oud is en je kunt de ogen niet vroeg genoeg beschermen 🙂

 17. Nienke zegt:

  Wat een ontdekking, die roller! Mijn meiden hebben blond / rossig haar en sproetjes, dus goed insmeren is extra belangrijk. Daarnaast mag een mooie en goede zonnebril natuurlijk nooit ontbreken…

 18. lisanne bons zegt:

  Met 1 kind en 3 pluskinderen, 4 oppaskindjes (kinderen van vrienden) kan ik gewoon nooit genoeg zonnebrand in huis hebben. Dus we doen graag mee.

 19. Anouk schuurman zegt:

  Dit zou fijn zijn voor mijn mooie manneke met zijn mooie rode haar dus ook heel gevoelig voor de zon

 20. Tamara Marcelis zegt:

  Ik pas regelmatig op de kleinkinderen op en je zult altijd zien dat ze zonnebrand of een zonnebril vergeten zijn.

 21. Aïde Balk zegt:

  wow een “eigen” roller om zich in te smeren zal het insmeren zeker bevorderen omdat hij het dan zelf mag/kan doen. Zou mijn 7jarige een stuk meer stimuleren.

 22. melissa zegt:

  Ik doe graag mee. Wat een duidelijk artikel ook! We zijn vorig jaar verhuisd en dit jaar het eerste jaar met het mooie weer buiten. We hebben nu een hele grote tuin met veel speelplekjes; zowel in als uit de zon. Dus insmeren vereist. Ik probeer elk jaar een andere zonnebrand want ik heb de perfecte nog niet gevonden dus ik ben erg nieuwsgierig naar deze van nivea en een zonnebril hoort erbij en is ook gewoon superhandig en praktisch!

 23. Sharon de Ridder zegt:

  Die roller lijkt me handig zeg! Kan zo mee in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om lekken o.i.d.! Een goede zonnebril is inderdaad erg belangrijk, dat wordt nog weleens vergeten bij kleine kinderen… Ik maak graag kans!

 24. Hilda Sas zegt:

  Lijkt mij geweldig voor de kleinkinderen… ik doe graag voor ze mee.

 25. Rory zegt:

  Goed bezig Marguerita! Ik heb Mila vanaf baby af aan een zonnebril willen opzetten, maar inderdaad het werkte niet echt. Goed om te weten dat het met name bij strandvakanties en in de bergen noodzakelijk is maar dat het met buitenspelen niet perse nodig is. De laatste zonnebril die ik voor haar heb gekocht was maar een paar euro van een drogisterij. Toch zit dat mij niet helemaal lekker. Ik doe dan ook graag mee met je winactie. En als ik niet win, niet getreurd, dan weet ik dat ik naar Pearle kan gaan 🙂 Die Nivea-roller zou ik overigens ook graag willen uitproberen. Ik heb nu o.a. zo’n spuitbus maar dat vind ik helemaal niet fijn. Er komt zoveel ‘lucht’ vanaf dat ik mij afvraag of ik alle ramen moet openzetten als ik haar heb ingesmeerd.

 26. Bodil zegt:

  Heel fijn!
  Onze meiden hebben momenteel een zandbakfase… De zandbak is ‘het’ helemaal!
  Meestal zitten ze lekker in de schaduw te spelen, maar natuurlijk niet altijd.
  Wat extra bescherming is dan zeer welkom. Ik ben heel benieuwd naar het gemak van de roller. En zo’n zonnebril staat natuurlijk ook gewoon heel cool!

 27. Suus de Gooij zegt:

  Ik doe graag mee, erg belangerijk om je kinderen te beschermen tegen die heerlijke maar ook zo schadelijke zon, de roller lijkt mij erg handig, ik zou het graag willen proberen.

 28. Roelina zegt:

  Leuk, interessant artikel. We weten het natuurlijk allemaal wel, maar (ik althans) doe het toch te wiening als ik dit zo lees. Zo heeft alleen mijn jongste (1 jaar oud) een goede uw-werende zonnebril en mijn oudste geen. Ik waag dus meteen maar even een gokje.

 29. Joyce Koppelaar zegt:

  Echt iets voor onze toch al gevoelige dochter! Ze is flink gegroeid dus haar peuter bril past echt meer bij haar. Ze heeft het altijd warm dus de koude spray ol haar lichaampje sprayen vind ze niet fijn, een roller zou voor ons beiden een uitkomst zijn. M
  Beter beschermd en minder frustratie!

 30. Moniek zegt:

  Ik merk inderdaad dat de zonnebril vaak in mama’s tas verdwijnt. (maar je schrijft ook dat ‘gewoon buitenspelen’ ook prima zonder kan)
  Smeren doen we hier wel, alhoewel ik voor op het strand een UV-shirtje heb. Dat scheelt!

 31. gea vd Hoff zegt:

  super leuk!
  de roller lijkt me ideaal voor mijn 3 kinderen
  de zonnebril zou ik ook mijn nichtje gunnen, wie weet….

 32. Iris zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn peuterzoon. We gaan over een paar weken op vakantie naar Spanje en hopen dat de zon daar volop schijnt. Een zonnebril had ik echter nog niet op mijn to-do lijstje staan #loedermoeder. De zonnebrand is natuurlijk altijd handig. Meneer wilt altijd zelf smeren, maar dat wordt altijd zo’n vette bende. Met die roller kan hij lekker zijn gang gaan, helemaal top

 33. Marjo zegt:

  Dit lijkt mij een super pakket. Ik wil het graag voor sarah winnen. Ze is dol op zon zand en water alleen haar huid vind het ninder en heeft snel uitslag. Ook een zonnebril is erg belangrijk! Uv kleding heeft zs sowieso aan.

 34. Anita te Gussinklo zegt:

  Dit zon pakketje is ideaal, ik doe graag mee voor mijn zoon.

 35. Caroline Kolmer zegt:

  Milan en Ilse zijn vaak in en op het water te vinden. Dus een goede zonnebril is dan wel heel fijn.

 36. Corinne de Graaf zegt:

  Ik waag een kans voor mijn dochter.Een goede zonnebril is wel belangrijk.Wij zitten vaak op strand.De Zonnebril en de roller komen goed van pas.

 37. Jolein koolske zegt:

  Oh wooooww erg handig en vooral goed pakketje ! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters want ik wil ze beschermen voor alles wat kan. Niet iedereen denkt meteen aan beschermen voor de zon maar ik vind dit erg belangrijk ! Ik smeer mijn dochters goed in en ze dragen een petje. Maar als ik eerlijk ben wist ik het niet van het dragen van een zonnebril dus die hebben ze niet echt een goede. Ja 1 van aliexpress maar die is te groot dus zakt de hele tijd af waardoor ze hem ook niet optillen hahah.

 38. Patricia Hodzelmans zegt:

  Ja doe heel erg graag mee voor ons dochtertje wat zal haar die stoere zonnebril vet gaaffff staan ???

 39. Sandra Greeuw zegt:

  Interessant stukje… smeer ze wel in maar een zonnebril denk ik eigenlijk nooit bij na… Zelf heb ik ook een simpele maar ga maar eens kijken voor een goede… net als voor de kids

 40. Ik maak graag kans omdat onze tweeling Lucas & Eva altijd buiten spelen. Dat vind ik alleen maar fijn, maar wel met bescherming 🙂

 41. Judith zegt:

  Hier een mooie jongen met blond haar en blauwe ogen die ik graag wil beschermen tegen de zon! Een zonnebrandcreme extra is natuurlijk altijd fijn in je tas voor het hele gezin.

 42. Marian B zegt:

  Onze blondies met blauwe ogen kunnen wel wat bescherming gebruiken! De oudste kan met de roller zelf smeren, handig! Een nieuwe bril zal ook wel in de smaak vallen, dus ik doe graag mee!

 43. Linda Post zegt:

  Wat een fijne, goede actie. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Fenna. Ze is bijna 8 maanden en komt nu voor het eerst in aanraking met de zon. Ik merkte vandaag al dat ze direct met haar ogen gat knijpen zodra we naar buiten gaan. Goede bescherming vind ik erg belangrijk, dit zou echt een uitkomst zijn. Heel fijn voor de warme, zonnige dagen die nog komen gaan.

 44. Nori Hof zegt:

  Niets is zo belangrijker als insmeren voor de zon en de ogen beschermen. De brillen zien er supergaaf uit en zeker wat voor mijn dochter. Ik doe graag voor haar mee.

 45. Loes zegt:

  Goed om te lezen! Ik doe graag mee om voor mijn dochtertje kans te maken op zo’n mooie zonnebril en handige zonnebrandroller.

 46. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Ik zou dit pakket graag willen winnen! Mijn zoontje is gek op zonnebrillen en hij heeft een gevoelige huid waardoor ik hem extra vaak moet insmeren. Hij lijkt op zijn moeder ?

 47. Marian Zw zegt:

  Eerlijk gezegd koop ik altijd van die goedkope kinderzonnebrillen. Vaak zijn ze de bril kwijt of ligt hij oo de grond rond te slingeren. Maar nu valt me de prijs van pearl ook wel mee. Vaak kijk ik wel naar die uv stickertjes die op de bril geplakt zitten, daar lees je een waarde op. Heb al wel gemerkt dat er toch wel duidelijk verschil in zit. En zelf kunnen smeren met een roller van Nivea dwt wil natuurlijk elk kind. Nu moet ik steeds roepen om te smeren en dan zijn ze natuurlijk juist lekker aan het spelen. Ik dnek als ze zelf even kunnen rollen dat het als snel veel leuker is! En dat geeft mij dan, als mama van vier kids, weer even de tijd om iets leuks voor mezelf te doen 🙂

 48. Fleur zegt:

  Naast zonnebrand en een pet of hoed zou je bijna vergeten dat een zonnebril ook belangrijk is. We hebben een aantal goedkope kinderbrillen, maar vaak vergeten we ze mee te nemen. Ik doe graag mee

 49. Miriam zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee. De zonnebril van Sanne is gesneuveld tijdens haar val. En deze zien er wel erg leuk uit!

 50. Stefana zegt:

  Jeeej, het schrijfveld doet het weer! Wat een toffe zonnebril(len) Voor Nina hebben we eigenlijk nog een goede nodig. .. Ze wil nu alleen haar hartjeszonnebril op maar dat doet eigenlijk niks. Ook is deze niet goed aangemeten waardoor hij snel weer af gaat omdat hij niet lekker zit? zonnebrand smeer ik de hele dag door want ze heeft haar witte huid van haar papa en mama geërfd ?.

 51. Merel zegt:

  Interessant, wist dit eigenlijk helemaal niet. Ik doe graag mee om die reden. We hebben nog geen zonnebril voor de kleintjes.

 52. Saskia van der Heijden zegt:

  Oohh wat super om dit voor mijn blonde prinses te mogen winnen!!!
  Ik heb aandachtig je artikel gelezen, in de tuin en met mijn zonnebril op. En dat heeft mijn ogen wel geopend….
  Ook ik had inderdaad vroeger voor mijn dochter die Baby Benz zonnebril maar nu heeft ze gewoon zo’n goedkope met prinsessen… die dus eigenlijk niets doet.
  Ik ga dit zeker delen met mijn mama vriendinnen!!
  Ook lijkt mij de roller ideaal want mijn dochter wil zich graag zelf insmeren maar dat is nog niet zo makkelijk als je vier jaar bent 😉

 53. Clau-dya zegt:

  Voor mijn dochter de perfecte stijlvolle bescherming van haar ogen en lekker zelf aan de slag met de zonnebeschermingsroller, zo volop genieten van de zon!

 54. Nicole zegt:

  Ik doe graag mee voor m’n kleine dame! Zij vindt het ook zo leuk om zelf zonnebrand op te doen en dat kan met de roller. Ook een zonnebril is stoer en natuurlijk veilig voor de oogjes!

 55. Erika Van koert zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die eigenlijk altijd buiten speelt. Wel ingesmeerd maar zonder goede zonnebril

 56. Natalie zegt:

  Ideaal! Deze mooie zonnebrillen hebben een beschermende functie en zien er ook nog eens heel cool uit ? Isa is enthousiast ❤
  Ook smeren met een roller lijkt me erg praktisch, met spray vinden ze niet zo fijn. Maar dit is een prima oplossing ?
  Ik zie geen formulier op je blog, dus dan maar zo ?

 57. Réwana zegt:

  Ik maak graag kans op het zon-pakketje!
  Maar mij is verteld dat mijn zoontje geen zonnenbril op sterkte mag, dat schijnt helemaal niet goed te zijn voor de ogen van jonge kindjes?!
  Maar een zonnebril in de auto zou toch wel fijn zijn, dan af en toe maar afwisselen;)
  En de zonnen creme roller lijk me ideaal, dat mag/kan die dan zelluf doen????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.