Hawaiian Tropic zonnebrand: wat ruikt dat lekker!

Lekker zonnig de laatste dagen en gelukkig heb ik weer een voorraad zonnebescherming in huis. Hawaiian Tropic is nu ook in Nederland, bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar en ik kreeg wat producten toegestuurd. Ruikt echt ontzettend lekker! “Smeer je in en droom weg: het geluid van golven, palmbladeren die in de wind wapperen en zonnestralen die je zijdezachte huid strelen.” Las ik in het persbericht en JA! Zo ruikt het ECHT.

hawaiian tropic

In de zon moet je eigenlijk geen parfummetjes dragen omdat je huid dan rare vlekken kan krijgen, dus het geurtje van Hawaiian Tropic is dan extra fijn. Het Hawaiiaanse vakantiegevoel ruikt naar fruitige en bloemige geuren. De zonnebescherming is verrijkt met verzorgende ingrediënten als kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave en beschermt de huid tegen gevaarlijke UVA-/UVBstralen. Alle producten vanaf SPF 15 worden door de Skin Cancer Foundation aanbevolen.

Ik zou deze producten gaan fotograferen en proberen in het zonnige Spaanse Valencia, maar net als iedereen moet ik het even bij mijn eigen casa del sol houden. Waar ik wel dankzij lieve buren ineens een schommelbank heb staan, die comfortabeler is dan een hangmat. Heerlijk om in de zon een boek te lezen! De kinderen vermaken zich in de zonnige achtertuin ook prima en maken prachtige stoepkrijt kunstwerken. Zelf heb ik flink staan schuren, poetsen en verven in de zon dit weekend. Nu heeft mijn huid al wel een tintje door de zonvakantie in Kaapverdië afgelopen maand, maar zonnebescherming blijft belangrijk.

  • Insmeren doe je bij voorkeur 20 tot 30 minuten voor je de zon in gaat.

Welke producten heeft dit zonnige merk?

Ik kreeg van Hawaiian Tropic 4 producten toegestuurd, die bij Kruidvat en Trekpleister te koop zijn. Er is ook een vochtinbrengende Satin Protection zonnebrand lotion verkrijgbaar, de lichaamsvariant van de Air Soft Face.

  • De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie met factor 20 in sprayvorm en factor 30 in spuitbus. De spray is verrijkt met kokosolie en guave, de spuitbus met kokosolie en mango. De formule verwent de huid met vocht en geeft een natuurlijke glans. Deze olie is ook verkrijgbaar als tanning oil zonder factor, maar ik heb dus de spray en de spuitbus ontvangen en het was nog niet zonnig genoeg om deze te proberen. Prijsindicatie vanaf € 16,99. Hier te koop.
  • De Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face Lotion is niet vettig en licht genoeg om onder make-up te dragen. Ruikt lekker en ik kon hem gemakkelijk uitsmeren, je voelt en ziet het niet zitten. Deze lotion voedt en hydrateert de huid tot 12 uur lang. Deze face lotion is verkrijgbaar in factor 30. Ik vind het een fijn product dat ik veel zal gebruiken als ik in mijn tuin in het zonnetje een boek lees of mijn mail doorneem. Prijsindicatie vanaf € 18,99. Hier te koop.
  • De Hawaiian Tropic After Sun Body Butter voor na het zonnen helpt je om je bruine kleur te behouden. Als je de pot open draait komt je een heerlijke tropische geur tegemoet, vind ik. Dit product is verrijkt met kokosboter, shea- en avocado-olie, is vochtinbrengend en geeft haar een natuurlijke glans. Voor een lekker ruikend en gladde huid. Prijs vanaf € 15,99. Hier te koop.
hawaiian tropic
Voorbereid op genieten in mijn zonnige achtertuin.


Meestal heb ik zonneproducten gericht op kinderen in huis en gebruik ik die zelf ook, maar dit ‘grote mensen product’ bevalt me erg goed. Mijn persoonlijke favoriet is de Air Soft Face vochtinbrengende zonnebrand. Heerlijk dat het zo lekker ruikt, verzorgend voor mama’s huid is en vooral dat het goed beschermd tegen de straling van de zon.

De kinderen zijn vooral fan van de after sun die zo heerlijk geurt. Ze smeren deze het liefst voor het slapen gaan op de huid, als beauty ritueeltje.

Je kunt Hawaiian Tropic hier volgen op Instagram.

Lees ook:

Gebruik jij een apart product voor jezelf? Of smeer je vaak mee met de zonnebrandproducten voor je kinderen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.