Happy in de sunshine

Regen, regen, regen… Het is dat ik zojuist in de file keihard heb meegebruld met de top zoveel van het “foute uur” anders zou ik er chagrijnig van worden. Door de vrolijke, foute zomerliedjes kreeg ik zin om nu de blog te schrijven over een net zo zonnig product: Happy Sunshine zonnecrème! Ze voorspellen later deze week toch eindelijk weer mooi weer en daar moet je dus op voorbereid zijn. Happy Sunshine is een onbekend merk, dus ik vertel je waarom ik er zelf blij van wordt én ik mag twee pakketjes zonnecrème verloten. Lees je mee?

Uiteindelijk een Minions badpak gescoord bij de Jumbo voor 3 euro.
Uiteindelijk een Minions badpak gescoord bij de Jumbo voor 3 euro.

Parabeenvrij, waterresistent, SPF30 en het parfum is zacht en allergeenvrij. Deze nieuwe Nederlandse zonnelijn heeft echt de tere kinderhuid als uitgangspunt genomen. Het brein achter dit merk, Melissa Tan die ik op het Mr Goodiebag event heb ontmoet, is dan ook zelf mama van 3 kinderen. Ze was onder de indruk van het zonneprotocol dat kinderdagverblijven en BSO’s hanteren (dat vind ik zelf als mama ook heel fijn, dat hier goed op gelet wordt) en heeft de Happy Sunshine vooral voor deze instellingen ontwikkeld. Bovendien schijn je door de samenstelling van dit product zonneblaasjes te kunnen voorkomen. Heel naar die blaasjes, mijn oudste kreeg ze tijdens een vakantie in Egypte en we schrokken hier erg van.

Door het pompje kunnen de kinderen ook prima zichzelf insmeren.
Door het pompje kunnen de kinderen ook prima zichzelf insmeren.

Lees ook: Zo houd je jouw dure zonnebril altijd mooi en onbeschadigd

Grootverbruik

De kinderen zijn hier in huis grootverbruikers van zonnebrandcrème, al probeer ik zelf mee te smeren wanneer ik de kinderhuidjes heb gedaan. Ze worden nu ook groot genoeg om zelf mee te helpen met smeren en volgens mij mogen ze dat op de BSO ook zelf doen. Door het handige pompje op de Happy Sunshine flessen, kunnen ze ook met glibberige handjes goed zelf de crème pakken en smeren. Alleen meenemen in de tas is lastiger, maar de kinderopvangdoelgroep heeft vanzelfsprekend een vaste plek voor deze zonnebescherming. En thuis hebben wij dat ook en ze kunnen er zelf bij. Bij de eerste keer smeren doe ik de lastige plekjes en check ik of alles goed is ingesmeerd. Tussendoor mogen ze het zelf bijwerken.

Lees ook: Hawaiian Tropic zonnebrand: wat ruikt dat lekker!

Uitleg aan de kinderen

Over het belang van jezelf beschermen tegen de zon, heb ik ze tot nu toe alleen uitleg gegeven wat betreft verbranden. Toen ik mijn eigen voeten een keer niet goed had ingesmeerd, raakten ze niet uitgekeken en gepraat over dit onderwerp. Want mama had rode voetjes en die deden best zeer. Kanker en melanomen laten we nog maar even zitten, daar zijn ze een beetje te jong voor om het zonder nachtmerries goed uitgelegd te krijgen. Wist je trouwens dat het zonneprotocol voor de kinderopvang ook is opgesteld naar aanleiding van de adviezen van KWF kankerbestrijding?

Handig pompje.
Handig pompje.

Make a Wish

Ik werd al heel vrolijk van Happy Sunshine, maar met de aankoop van dit merk steun je de stichting Make a Wish Nederland. In mijn facebooktijdlijn heb ik al enkele kinderen langs zien komen die door deze stichting de dag van hun leven kregen, prachtig! Make a Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 met een levensbedreigende ziekte. Kinderopvangorganisaties die Happy Sunshine bestellen, ontvangen daarom ook een special Wishing you sunshine pakket met kleurplaten, wenskaarten en informatie.

Lees ook: Hup, de UV shirtjes aan!

Waar te koop?

Dit kindvriendelijke, Nederlandse merk is online verkrijgbaar via de site van Happy Sunshine. Een klein flesje kost € 4,95 (100 ml), de middelmaat met 500 ml is € 19,95 en een grote fles met 1000 ml crème wordt verkocht voor € 34,95. Wij hebben de middelmaat en een klein flesje ontvangen zoals je op de foto’s ziet en deze set mag ik verloten.

zelf insmeren

Winactie

Wil jij kans maken op zo’n zelfde zonnebrandpakket van Happy Sunshine? Komt goed uit, ik mag 2 mensen blij maken! Wat moet je daarvoor doen? Laat dan hieronder een reactie achter zodat ik je via e-mail kan contacten als je de winnaar bent. Tag vervolgens een vriendin op facebook onder dit bericht met wie je samen wilt winnen. Als jij als winnaar uit Naamloten komt rollen, wint de door jou getagde vriendin ook! Superleuk toch?

En de winnaars zijn: Wil Visser en de door haar getagde vriendin Mieke Stam! Van harte gefeliciteerd, Wil ik ga jou mailen voor jullie adresgegevens. Dat het maar zonnig genoeg mag worden om veel te smeren 🙂

Met wie doe je mee? En had je al eerder over dit merk gehoord? Smeer jij je kinderen altijd in of laat je ze helpen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gea zegt:

  wij houden wel van het zonnetje en zeker aan het ijsselmeer.
  Ik heb 3 kinderen die veel in het water vertoefen en ook in de kano luchtbed etc is smeren
  heel belangrijk.
  Zo benieuwd wat dit merk voor de huid doet,…
  Doe heel graag mee

 2. OMG

  Ik wil dat badpak ook

 3. Anita te Gussinklo zegt:

  Ideaal met zo’n pompje

 4. Iris zegt:

  Klinkt als een goede zonnebrand, ik vind dat altijd zo lastig. En een goede zonnebrand is gelijk best prijzig, dus als mijn manneke er toch niet tegen blijkt te kunnen, zit ik weer met een volle fles die ik niet kan gebruiken. Ik doe dus erg graag mee met de winactie

 5. Claudia zegt:

  Ik doe graag mee met Wendy….. alleen taggen lukt hier niet ?

 6. Linda Raaijmakers zegt:

  Graag voor Eva en ik heb op Facebook mijn zus Chantal Raaijmakers getagt voor haar dochtertje Tess 😀

 7. Krista Bouwman zegt:

  Super handig voor ons dochtertje! Dan wordt insmeren misschien een feest!!!! Dus ik doe erg graag mee met deze actie!!

 8. Nicole evers zegt:

  Wat een leuke en mooie actie. Met een kindje met gevoelige huid en allergie voor bijna alle zonnebrand zou deze misschien wel goed zijn.

 9. Kristel zegt:

  Ik had van deze nog nooit gehoord. Lijkt me erg fijn om te proberen. Mijn dochter is 2 jaar en wil het ook al vaker zelf doen. Met zo’n pompje gaat dit wel makkelijker. Ik smeer dan de moeilijke plekken in. Mijn zus moeder van 2 meisjes zou dit ook super handig vinden. Leuke actie om zo 2 mensen blij te maken en om make a wish te steunen al helemaal

 10. Mariska zegt:

  Nog niet eerder van gehoord.
  Maar nav jouw positieve reactie zeker het proberen waard.
  Ik ga mijn buurvrouw taggen omdat zij pas mijn meisje aan het insmeren was. Oeps ik was het vergeten.

 11. Liesbeth zegt:

  Dit is fijn zeg! Ik smeer in de klas ook ruim voor we naar buiten gaan! Hilarisch om dit met 28 kids tegelijk te doen! Ik doe mee!

 12. Lise zegt:

  Ik doe mee. Ook via Facebook.

 13. Wil Visser zegt:

  Ik ga duimen voor mijn 2 blonde (1 zelfs wat rossig) kids.

 14. Fleur zegt:

  Smeren is heel belangrijk, maar vit D ook. Daarom smeer ik ze meestal pas in na 10 min buiten spelen ofzo. Dit merk ken ik nog niet en zo het dus graag eens proberen

 15. Mieke Stam zegt:

  Handig! we smeren erg veel omdat we veel naar het strand gaan en een creme zonder parabenen zou ik wel erg fijn vinden! ik zou hem graag eens uitproberen 🙂

 16. Marjon zegt:

  Ik doe graag mee aan deze win actie.

 17. Sofie zegt:

  Ik ken het merk niet, maar ben wel benieuwd geworden! Laat die zomer nu maar losbarsten 😉

 18. Bianca zegt:

  Insmeren moet, en Vera vindt het superleuk te helpen. Ook met het insmeren van haar net-niet-meer-baby-broertje helpt ze mee.

 19. Marian Zw. zegt:

  Super ik tag Annette en Kim op Facebook. We maken heel graag kans op dit fijne pakket. Laat die zon maar komen als het straks zomervakantie is!

  1. Marian zegt:

   Nog even mn aanvulling, ik ken dit merk nog niet. Daarom is het dubbel leuk als we winnen een leuke kennis making. En ik smeer altijd zelf de kids in. Met 4 en 6 jaar zijn ze nog te klein om het zelf goed te kunnen doen. De armen smeren ze zelf en dan doe ik ondertussen de rest 🙂

 20. A Reniers zegt:

  Wat een leuke actie. Met 3 meisjes in huis doe ik graag mee.
  De dames mogen helpen met smeren maar we doen het wel samen.
  Ik had nog niet van dit merk gehoord en het lijkt me wel wat met kinderen die vatbaar zijn voor allergieën.
  Erika van Koert had mij getagd.
  Ik tag Lotte op mijn beurt.

 21. Erika van Koert zegt:

  Zonnebrand is altijd welkom . Ik doe graag mee

 22. Met drie dochtertjes is zo’n pompje zeker handig. Net als jij smeren wij ze de eerste keer in en daarna mogen ze het zelf bijhouden.

 23. Marianne Bakker zegt:

  Handig zonnecreme met een pompje mijn kinderen zijn er zeker groot genoeg voor ik wist alleen niet dat het bestond.
  Tot nog toe smeer ik dus.. wat een bezigheid is met 4 kids ?

  Mooi ook dat Make a Wish met de verkoop wordt gesteund!

 24. Nathalie zegt:

  Zo belangrijk! Smeren smeren smeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.