Aislynn: vakantie in Egypte

Ik denk dat het een flinke hint is voor papa en mama, want Aislynn schreef een blog over onze vakantie in Egypte van maart 2014. Bijna 3 jaar geleden alweer… het heeft dus indruk gemaakt! Weer een vliegvakantie zou ik persoonlijk geweldig vinden, het is ook genieten op zo’n all inclusive resort. Maar gezien de toestanden in Egypte en Turkije vallen die af en de overige bestemming zijn zo ontzettend duur…

vakantie  egypte

We   waare op  ver  vakantie bij egypte  en  in  onss  dwaalet  zaate  roojemiere  en er     wass

eEn  zwembad  en en   slange  glij  baan  ik  ging  daar  van  af

Ik  wass 3  en  caileigh  wass 2   er ware  paale     in  het   zwembad

De  zon   sgeen      we  moesdte iut   kijke  voor  de  zon

Onss  hius  lag  hil  digt  bij  het    zwembad

We  waare  bij  en  resstroorant   daar   zogte  papa  en  ik het  eete  iut    en

Alss  toetje  name  we  sjookoolaade  ijsmama  hat  aartbij  je  ijs

Het    zat  in en  bakje  voor  bij  die   paalen  is  het  waater  diep

Mama’s toelichting

Mama vond het ook een heerlijke vakantie, lieverd! Dit was ook de allereerste keer dat jij foto’s mocht maken met de camera. Wat vond je dat interessant! Alleen hadden we begin 2014 de UV kleding nog niet ontdekt, en kreeg jij last van zonneallergie… De zon is in zo’n land toch anders dan hier. Dat was even schrikken, maar gelukkig trok het snel weer weg en hebben we je veel uit de zon gehouden. Petjes en zonnebrillen waren – naast de hoge factor zonnebrand – zeer noodzakelijk. All inclusive was overigens best een uitdaging met 2 kinderen die weinig lustten… Lief dat je weer een stukje voor me wilde typen <3

Aislynn heeft afgelopen week de ‘atjes-au’ geleerd en deze week is de ‘ui’ aan de beurt in groep 3. De spelling gaat dus verbeteren 😉

Onze bestemming hier was Hurghada in Egypte, Hotel Jungle Aquapark Resort. Erg fijn hotel met leuke animatie en goed eten. Enige rare was dat je om 5 uur ’s middags even binnen moest blijven omdat ze dan gingen sprayen tegen rode mieren en ander ongedierte.

Ik hoop dat we dit jaar weer echt op vakantie kunnen gaan. Vliegen zou helemaal mooi zijn! Maar voor nu gaat het beschikbare budget eerst naar een groter bed voor je zusje. Duim je mee dat we een meevaller krijgen van de Belastingdienst of een leuke kans voor mama’s blog?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gera zegt:

  En wat noem je dan als eerste….. De rode mieren. Geweldig!

 2. Volgmama zegt:

  Dat ziet er uit als een hele leuke vakantie. Misschien heb je straks wat aan mijn tips nadat ik de vakantiebeurs heb bezocht. Ik ga informeren naar de leukste kidsproof vakanties.
  Jammer van de zonneallergie. Zelf kan ik ook niet heel lang in de zon en ik zoek snel de schaduw op. Wat een mooi hotel! Ik ben nog nooit in Egypte geweest, wel in deze warme landen: Turkije, Spanje, Frankrijk, Portugal, Kroatië, Griekenland en op Fuerteventura.

 3. Tamara TS zegt:

  Nu moet ik zeggen dat zulke resortvakanties al Turkije en Egypte me helemaal niet trekken, al zou ik in Egypte best een Nijlcruise willen maken. Ik heb meer met de zonnige vakanties in de buurt, zoals Oostenrijk. In Karinthië heb je prachtige meren, bergen, gezinscampings en huisjes en veel zon. En kennissen gingen altijd met de kinderen naar de landen van voormalig Joegoslavië en Hongarije, schijnt allemaal heel mooi te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.