8x shoppen ter voorbereiding op de zomer! + kortingscode

Het is april en ik zit met de verwarming hoog en warme pantoffels aan naar buiten te kijken waar het heel hard hagelt en regent. Ondertussen heb ik al van alles geshopt om me voor te bereiden op warmer weer. Kan niet wachten om alles te dragen en gebruiken. Leuke zomerjurkjes en shirts, bikini voor de kids, dagcrème met SPF factor en andere zonnebescherming, geurloze deodorant, een scheermesje voor de blote benen…

protest bikini's
Foto: Protest Sportswear

Kortingscode voor Protest

Laat ik beginnen met de fijne kortingscode die ik voor jou heb. Als je mijn jurkjes bekijkt, of de leuke bikini’s van Protest op de uitgelichte afbeelding hierboven dan kun je direct zelf ook iets shoppen voor warmere tijden. Wat dacht je van een leuk Protest rokje? Gebruik de code: marstyle10 . Deze code geeft 10% korting en is geldig tot en met 31-10-2022. Deze kortingscode kun je zowel voor de nieuwe als oudere collecties gebruiken!

Zelf kreeg ik ook wat shoptegoed van Protest, maar daar ga je altijd overheen omdat ze zulke leuke dingen hebben. Zowel voor mijzelf als voor de meisjes. Afgelopen winter shopte ik er ook al en de items draag ik veel en graag, de hoodie is zo zacht en warm, love it! De bikini moet nog even wachten op warmer weer of bekijk hoe ie me staat bij vakantieoorden met zwembad of jacuzzi. Overigens sluit de bikini erg mooi aan! Als het warmer is zien jullie op de blog of insta hoe de nieuwe outfits staan uiteraard.

1. Zomerjurkjes

protest indigo zomerjurk

Dit keer ging ik uiteraard voor zomerjurkjes! Prtnadia jurkje blauw leek mij wel sjiek maar toch comfortabel. De indigo blauwe kleur combineert altijd goed met een lichtere haarkleur en de pasvorm is flatterend. Dit jurkje is er ook in zwart, groen en rood overigens. De prijs is 54,99 euro.

jurkje ptrevolve protest womenwear

Twinnen met mijn dochters of mijn meiden die met elkaar matchen, vind ik altijd heel erg leuk. De stijl van Protest spreekt vooral mijn jongste dochter en mijzelf aan. Ik koos (afgeprijsd, yay) jurkje Ptrevolve met een streepjespatroon uit en dochterlief koos toevallig voor dezelfde pasvorm met panterachtige stippels uit de meisjes collectie (maat 104 tot en met maat 176), dit type heet Revolver 21 True Black. Voor zowel dames als kids is deze pasvorm in verschillende prints verkrijgbaar! De prijs is afhankelijk van het printje dat je kiest, mijn jurkje uit de oude collectie was slechts een tientje bijvoorbeeld, dochterlief ging voor de nieuwe collectie en die is 29,99 euro.

2. T-shirt

protest shirt prtjaba

Vleiend qua losvallende, sjieke pasvorm vond ik ook t-shirt Prtjaba in de kleur terracotta. Dit shirt met zigzagweefsels is ook verkrijgbaar in geel, groen en blauw. Kost 34,99 euro. Perfect boven een lange broek of allerlei zwarte rokjes – kort of lang – uit mijn bestaande garderobe.

3. Bikini

halterbikini protest meisjes

Een nieuwe bikini shopte ik als gezegd afgelopen herfst al bij Protest. Naast sets kun je ook kiezen uit losse broekjes en bovenstukjes en er bijvoorbeeld verschillende met elkaar matchen. Ga je liever voor een badpak? De Protest badpakken hebben altijd uitneembare cups, zodat je zelf kunt kiezen of je ze met of zonder vulling draagt. Dochterlief ging voor deze leuke halterbikini, type Ibis Jr. Lekker sportieve pasvorm, niet te bloot en een stoere camouflageprint er op. De racerback (vorm van de achterkant) zorgt dat ie tijdens al haar stoere duiken en trucs in het water op z’n plek blijft, dus ideaal voor een tropisch zwemparadijs met waterglijbanen en wat al niet meer. Prijs is 31,99 euro.

4. Skincare met zonnebescherming

ik skin perfection zonnebescherming

Om mijn huid voor te bereiden op de zomerzon kreeg ik enkele vegan, natuurlijke beauty producten van IK Skin Perfection toegestuurd. De zonnebescherming voor gezicht en armen zijn geheel op natuurlijke basis en fijn wanneer je huid er weer even aan moet wennen. Leek me ideaal voor in Frankrijk, tijdens de persreis, maar het weer viel een beetje tegen. Uiteindelijk kon ik gelukkig toch nog op een terras zitten met mijn Mineral SPF 30 gezichtscrème van IK Skin Perfection op, maar wel met een jas aan. Overigens is de zonnecrème voor het gezicht echt superfijn: geen witte waas, voelt verzorgend, kan over de huidolie heen en trekt heel snel in.

ik skin perfection

Voor het echt zonnige weer begint, kun je wel alvast een spa-momentje met lekkere scrub gebruiken. Wat ik wel dagelijks gebruik is de RE-NEWING olie. Een rijke gezichtsolie die snel door de verschillende
huidlagen, daarna voelt het superzacht aan!  Ook fijn voor je decolleté trouwens, want daar beginnen de lijntjes zich inmiddels ook te vormen. Deze huidolie met Vitamine E is speciaal bedoeld voor de rijpere huid. Anti-aging restoring eigenschappen van deze IK Skin Perfection olis zitten verpakt in een aromatische olie (ruikt echt lekker!) op basis van groene ingrediënten, voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen. Deze olie is 34,80 euro, onder meer verkrijgbaar bij IK Skin Perfection op de site.

5. Fijn scheermesje

hey estrid scheermesje

Het vrolijke nieuwe vegan merk Hey Estrid stuurde mij hun nieuwe scheermesje toe. Lekker zwaar in de hand, van metaal en in een mooie roze doos met grappige teksten. “Lick me and I will stay forever” staat bijvoorbeeld op het zakje met de wandhouder met zuignap. Ik vond hem travelproof vanwege het beschermkapje voor over het scheermes, maar na gebruik plakte het scheermesje daar toch aan vast. Scheert wel vele malen soepeler dan het scheermesje dat thuis in de badkamer lag. Ze adviseren het mesje na 5x scheren te vervangen, maar de zeeplaag op het mesje gaat bij mij al 2x zo lang mee dus ik blijf hem gebruiken tot het niet meer comfortabel scheert. In mijn starterkit zit wel al een extra mesje. Als die op is kun je op Estrid.com extra bestellen. Ik ging voor de kleur bloom. Dit merk is overigens verrassend betaalbaar: de starterkit is 9,95 euro en een setje van 4 mesjes heeft dezelfde prijs.

6. Geurloze deodorant 

salt of the earth deo

Niet zo fris misschien, maar ik heb dus deodorant nodig met zowel eigenschappen tegen het transpireren als tegen de geur. Switch daarom regelmatig want ik was de perfecte deo nog niet tegengekomen. Een spuitbus vond ik altijd fijn, maar mijn allereerste deo’s als tienermeisje waren rollers (de spuitbussen kwamen ook pas op de markt toen ik op de middelbare zat). Met Salt of the Earth lijk ik de voor mij ideale deodorant gevonden te hebben. Ik was wat huiverig om weer terug te gaan naar een roller, maar deze geurloze natuurlijke roll-on deo van Salt of the Earth past perfect bij iedere eau de toilette die ik op spuit én na het scheren prikken je oksels niet. Zowaar blijf ik daadwerkelijk de hele dag fris ruiken en zitten er geen witte vlekken op mijn kleding. Een blijvertje wat mij betreft en nog vegan ook. Kost 6,99 euro bij de drogist.

7. Shapewear voor onder de zomerjurkjes

nomi shapewear

Reeds in huis maar nog te koud om te proberen… 2 wielrenbroekjes van NOMI. Dit is shapewear waardoor ik niet zo’n buikje toon onder de bovenaan genoemde leuke Protest zomerjurkjes. Bijkomend voordeel is dat je niet direct in je onderbroek zit wanneer je rok tijdens het fietsen iets opwaait. Deze ga ik reviewen wanneer het iets warmer is. Ben in ieder geval klaar voor de zomer!

8. Leesvoer voor in de zon

boeken lezen zakelijk

Bij heel zonnig weer weerkaatst het scherm van je mobieltje. Daarom duik ik liefst schermloos met een echt boek op de loungebank in mijn tuin. Dat kan een puzzelboek zijn (heb er nog diverse liggen, vooral logiquizzen vind ik heel erg leuk net als woordzoekers en Zweedse kruiswoordraadsels), maar ik heb ook de nodige leerzame boeken in huis om zakelijk iets van op te steken. Begin dit jaar schreef ik een artikel waarin ik bijhoud welke boeken ik heb uitgelezen, dat zijn er nog niet heel veel. Met mooi weer wil ik in de lunchpauze buiten wat hoofdstukjes lezen, zodat ik de lijst snel kan aanvullen.

Oh, als nummer 9 zou ik nog kunnen toevoegen ‘nieuwe zonnebril’. Die heb ik alleen nog niet uitgezocht, dus staat voorlopig op de wishlist.

Heb jij al iets gekocht voor je zomergarderobe? Of gewoon voor een zomers gevoel? Ga je de kortingscode marstyle10 voor Protest gebruiken? Laat het weten in de reacties, superleuk om te lezen!

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.