Lekker warm in Protest Sportswear + kortingscode

In de aanloop naar het wintersportseizoen mocht ik warme kleding uitzoeken bij Protest Sportswear. Ken je dat merk? Ik laat je graag iets zien uit de nieuwe collecties en wil je ook wat vertellen over de duurzame Green Up challenge van dit merk. Ben heel erg benieuwd of jij ooit al eens op wintersport bent geweest?

protest hoodie

Zelf ben ik nog nooit op wintersport geweest en met mijn huidige nog steeds niet gezonde conditie lijkt het me ook geen slim plan om zoiets te gaan doen. Wel heb ik een heerlijk warm winterfleecevest uitgezocht, dat ik nu aan heb terwijl ik dit schrijf zodat de kachel wat lager kan. Ook ging ik voor een fijne hoodie waarin je prima (met zonnetje ook zonder jas) buiten kunt wandelen, een shirt voor de kids en… een prachtige blauwe bikini met mooie pasvorm die ik aan doe zodra een zonvakantie zich aandient. Of gewoon een vakantiepark met fijn tropisch zwemparadijs natuurlijk.

protest skikleding

Over Green Up!

Protest richt zich op sportkleding en een actief leven. Met mijn revalidatie probeer ik er regelmatig op uit te gaan, en de kleding zit heerlijk comfortabel wanneer ik daarna uitgeput op bank of bed neerplof. Kleine stapjes vooruit is ook vooruit. Dat is precies hoe het Green Up initiatief in elkaar zit. Stapje voor stapje is Protest onderweg om steeds groenere materialen te gebruiken en steeds groenere productiemethoden. Alles voor een groenere planeet.

Hun sport ambassadeurs dragen bij door bijzondere plekken te bezoeken en daar een ‘groen filmpje’ op te nemen. Zo gingen ze naar Costa Rica omdat dit land duurzaamheid heel hoog in het vaandel heeft staan. Ze bezochten in hun heren ski-jas natuurverschijnsel het Noorderlicht, dat door klimaatverandering dreigt te verdwijnen. Weer andere ambassadeurs probeerden in de natuur te overleven met vrijwel niks. Het bekijken waard dus!

protest skikleding

Dames winterjassen

De trend deze winter is zogenoemde cross-overkleding. Kleding die je kunt dragen op de skipiste maar ook tijdens een wandeling door de stad of natuur. Wanneer één kledingstuk op meerdere momenten te dragen is, heb je minder kledingstukken nodig. En dat is duurzamer. Stippen en luipaardprints zijn dit seizoen populair bij dames winterjassen. Wat materialen betreft moet je denken aan softshells, fluffy fleece en corduroy. Ik heb nog even getwijfeld over die geweldige roze diva velvet ski-jas van Protest, vind die echt zo gaaf!

protest skikleding

Meisjes ski jassen

Bij de meisjes ski jassen zag ik dat leuke panterprintje waar mijn dochters fan van zijn. Ook hebben ze hier iets dat heel erg lijkt op de velvet winterjas die ik zelf zo mooi vind. Het leuke van ski jassen is dat je ze zowel kunt kiezen met rits als exemplaren die over het hoofd aan en uit moeten. Heel comfortabel en warm. En natuurlijk vooral gemaakt zodat de sneeuw er makkelijk vanaf rolt. Alle Protest winterjassen zijn daar op gemaakt: water- en winddicht, gemaakt van ademend materiaal dat vocht goed afvoert. Heerlijk om te dragen als je actief bezig bent in de kou.

Kortingscode voor de webshop

Ben jij nog op zoek naar een winterjas voor jezelf of één van je gezinsleden? Met kortingscode marstyle10 krijg jij als Marstyle lezer 10% korting. Deze code is geldig tot en met 31-03-2021. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig. Je kunt natuurlijk ook net als ik alvast een leuke bikini uitzoeken of een warme hoodie.

Wat hangt er van Protest Sportswear bij jou in de kast?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.