Zonnebescherming voor je lippen

Wat een rotweer is het buiten terwijl ik dit schrijf. Ik verlang naar het zon-zee-strand-gevoel! Helemaal omdat ik een fijne UV-factor 10 lipbalsem heb ontvangen om te reviewen. Hij zit al een tijdje standaard in mijn tas. Handig om bij je te hebben, dacht ik. Zodat mijn lippen niet verbranden. Dat heb ik namelijk weleens gehad en oh dear, dat voelt me toch een partij naar. Ken je dat gevoel?

DSC_0133
Van die knalrode lippen waar af en toe zelfs wat velletjes afkomen door de felle zon? Dat kun je dus voorkomen door een lipbalsem zoals deze van Lavera die ik van webshop Solobiomooi kreeg. Het is een balsem die je lippen verzorgd en tegelijkertijd een beschermend laagje tegen UV-straling aanbrengt. Het is een biologisch cosmetica product. Zonder rommel. Dus je kunt deze balsem ook heel goed gebruiken op de lippen van je kinderen. Ik liet mijn dochters even oefenen met deze ‘lippenstift’, vonden ze geweldig!

Zelf ‘lippenstift’ opdoen. Let niet op de stiftvlekken op haar jurk en in haar nek… doe ik ook maar even niet

Deze van Lavera vind ik zelf een beetje aan de droge kant, daardoor smeert hij lastiger dan een gewone balsem die meestal wat vettiger is. Hij laat een lichte witte waas achter op je lippen, die vrij snel wegtrekt.

Goed in Nederland valt het op dit moment even tegen met het zonnetje, maar als jij – in tegenstelling tot mijzelf – graag hele dagen op het strand of aan het zwembad ligt, is zo’n balsem een fijne toevoeging aan de zonnebescherming. En met zonnebescherming bedoel ik natuurlijk zonnebrandcrème voor je huid, eventueel UV-kleding en een zonnebril met beschermende glazen. Vooral als je op vakantie gaat naar een zonnige bestemming dichter bij de evenaar, zou ik aanraden om ook je lippen tegen de zon te beschermen. Vorig jaar gingen wij naar Egypte en toen smeerden wij iedere dag ook met een beschermende lippenbalsem.

Wist jij dat er ook voor je lippen goede zonnebescherming verkrijgbaar is?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.