Huidverzorgingsmerk Marina Miracle: vegan skincare

Op zoek naar vegan skincare? Probeer het Noorse merk Marina Miracle eens. Sinds kort is dit prijswinnende natuurlijke merk het ook in Nederland verkrijgbaar. Wist je dat het al meer dan 50 awards in de wacht heeft gesleept? Eén van de mooiste is de prestigieuze award “Best Natural / Organic Brand – Scandinavia” in The Beauty Shortlist 2019 en 2021. Marina Miracle bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, dus ik laat het mijn tienerdochter ook met een gerust hart gebruiken.

marina miracle collectie

Marina Miracle is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn gemaakt in Noorwegen. Speciaal voor skin
care liefhebbers die hoge kwaliteit, luxe en veilige huidverzorging waarderen. Ik sprak een tijdje terug via een videoverbinding de oprichtster van het merk Marina Engervik. Het was nooit haar bedoeling om een skincare merk te starten, ze zocht gewoon een oplossing voor haar eigen problemen en dacht dat die in de natuur te vinden moest zijn.

Atopisch eczeem als drijfveer

Als kind werd ze in het ziekenhuis opgenomen na een heftige uitbraak van atopisch eczeem. Dat was haar grote drijfveer: op veel verzorgingsproducten reageerde ze extreem gevoelig. Ze ontdekte langzaam op welke kruiden haar huid goed reageerde, maar er waren geen skincare producten te krijgen met deze actieve ingrediënten er in. Daarom ging ze zelf aan de slag. Marina Miracle werd opgericht in 2014 en volledig ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen. Oh en uiteraard niet op dieren getest!

Fiona van de Beauty Shortlist Awards zegt: “Marina Miracle raakt die speciale zoete, schone, groene plek waar werkzaamheid, textuur, geur en natuurlijke Noorse ingrediënten elkaar ontmoeten. De lijn was een plezier om te ontdekken en prachtig om te gebruiken.”

marina miracle
Ik kreeg op een event de Sweet & Creamy Oil Cleanser en de Herbal Face Oil mee. Omdat ik vrijwel geen make-up gebruik – ik ben van mening dat egaliserende make-up dagelijks gebruiken je huid enorm verouderd – is de cleanser tot nu toe nog niet gebruikt. Een cleanser is uiteraard wel fijn als je dagelijks in de uitlaatgassen of iets dergelijks loopt, maar voor mij als thuiswerker en voor mijn nog jonge dochters, hoeft een cleanser niet elke dag. Aangezien mijn oudste dochter inmiddels groot fan is van de Herbal Face Oil, gaat de cleanser mee naar haar vader waar er verder geen skincare producten in huis zijn (en hier uiteraard wel een grote al aangebroken fles).

Marina Miracle Herbal Face Oil

Zowel de tienerdochter als ikzelf gebruiken heel graag de Marina Miracle Herbal Face Oil. Je kunt deze in de ochtend als in de avond op een schoon gezicht aanbrengen. Belangrijk dat je het potje goed schudt voordat je in het tuutje van de pipet knijpt, zodat de ingrediënten van deze gezichtsolie zich goed met elkaar vermengen. Daarna knijp je wat druppels op je (schone) handen en verspreid je deze over je gezicht en eventueel je decolleté. Zo’n 4 tot 6 druppeltjes is voldoende. Dochterlief vindt het prettig op haar gemengde tienerhuid met hier en daar wat acné, maar ook op mijn droge 40+ huid is het prettig. Een fijn product, alleen de geur is niet helemaal mijn ding maar het doet wat het moet doen en dat is het belangrijkste. Naast Scandinavische kruiden, bevat deze gezichtsolie jojoba, avocado, aloë vera en frambozen. Een flacon met 30 milliliter is klein genoeg voor je handbagage in het vliegtuig en kost € 48,-.

Ik vind het vooral fijn om niet direct een nieuw product aan te hoeven schaffen nu mijn dochter haar eerste skincare producten gaat gebruiken. Het is vegan en rotzooivrij en geschikt voor allebei onze huidtypes. Als ze groter wordt, zal ze uiteraard zelf haar merken gaan proberen, maar deze heeft ze al doorgeappt naar papa als in “deze moet je voor mij kopen”.

marina miracleVoor consument en professional

Marina Miracle heeft een consumenten-lijn en een aparte pro-lijn die voor professionele huidverzorgingsbehandelingen in een salon. Wat de producten onderscheidt van veel andere natuurlijke merken zijn de complexe formules, de mix van Scandinavische en exotische ingrediënten en het geavanceerde gebruik van probiotica. Alle producten van dit merk zijn vrij van parabenen, SLS, parfums, petrochemicaliën, ftaalzuren esters en
andere schadelijke chemicaliën.

Marina Miracle heeft een ruim assortiment aan producten voor vrouwen én mannen.

Vrouwen:
• Face Toner and Mist – Flower Berry Essence – Consumentenprijs € 4,-
• Face Cream – Amaranth Day Cream – Consumentenprijs € 89,-
• Face Cream – Acai Hydra Cream – Consumentenprijs € 53,-
• Night Serum – Amaranth Night Serum – Consumentenprijs € 110,-
• Face Oil – Amaranth Face Oil – Consumentenprijs € 85,-
• Night Serum – Argan Night Serum – Consumentenprijs € 66,-
• Face Oil – Herbal Oil – Consumentenprijs € 48,-
• Face Oil – Geranium Face Oil – Consumentenprijs € 48,-
• Cleanser – Sweet & Creamy Oil Cleanser – Consumentenprijs € 44,-
• Face Mask – Shea Hydratation Mask – Consumentenprijs € 39,-
• Face Maks – Roseship Peeling Mask – Consumentenprijs € 39,-
• Eyelash & Brow Serum – Consumentenprijs € 47,-

Mannen
• Face Oil – Active Face Oil – Consumentenprijs € 48,-
• Night Serum – Reload Night Serum – Consumentenprijs € 66,-

Marina Miracle is in Nederland uitsluitend verkrijgbaar op www.marinamiracle.com.

Had jij al eens van dit merk gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.