Aankondiging: Sinterklaas Winweek

Lieve volgers,

Wat een leuke reacties krijg ik toch van jullie op mijn blog deze week! Heel leuk om te lezen welke artikelen jullie graag zien. En fijn dat dit bij iedereen ook weer anders is. Ik had vandaag een dipje en heb na het keihard knallen in de sportschool een paar traantjes weggepinkt toen ik deze reacties las. Voelt heel fijn. Thank you!

Ik voel me ook een soort schuldig dat sommige reviews zo lang op zich laten wachten. Dat komt omdat ik er echt werk van wil maken en het focussen op bloggen erg lastig is. Op dit moment heb ik de social media bewust even uit staan. Even ongestoord typen! Hoewel, ik bedenk me nu dat ik nog even met mijn man moet bellen om te overleggen over het avondeten, haha. Ik doe namelijk altijd de voorbereidingen, maar het is voor iedereen het beste wanneer hij de gerechten afmaakt. Vanavond wordt het sajoer boontjes of nasi.

Omdat ik nu wel erg veel winacties op de plank heb liggen én ik mezelf wil dwingen om die reviews uit te werken, kondig ik bij deze een Sinterklaas winweek aan. Volgende week dus elke dag een winactie! En niet alleen bij Marstyle, ik ga mijn stinkende best doen om ook de toegezegde winacties voor De Mama Company te plaatsen.

Welke prijzen ga ik op Marstyle verloten?

 1. Knutselsets van PomPomWow
 2. Speelset Kapsalon van de Trolls
 3. De Video van Sint
 4. Een knutselstation van Gel-a-Peel
 5. Een Squla Quiz spel naar keuze
 6. Een jaarabonnement op het tijdschrift Smult
 7. Cadeaubon van Kaya Sieraden

Onder voorbehoud van mijn stinkende best, kun je ook bij De Mama Company een Sinterklaas winweek verwachten.

Welke prijzen ga ik bij De Mama Company verloten?

 1. Leuk speelgoed van Fisher Price
 2. Knutselsets van PomPomWow
 3. De Video van Sint
 4. Een jaarabonnement op Smult
 5. Een toffe dvd van de nieuwste Ice Age film

Al deze reviews en teksten moeten nog geschreven worden, je kunt je dus voorstellen dat ik de lat hiermee erg hoog heb gelegd voor mijzelf 😉 Volgorde staat dus ook nog niet vast, maar dit is wat je kunt verwachten. Ik heb er zin in, jullie ook?

Lees ook:

Welke winactie wil je zeker niet missen?

(Neem een abonnement op mijn nieuwe blogs, of volg me via Bloglovin dan mis je zeker niets!)

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Jeske zegt:

  Ohhh, je hebt het lekker druk… Als ik iets kan overnemen dan laat je het weten he? Desnoods nachtwerk…. xx

  1. Marguerita78 zegt:

   Als jij de winactie voor maandag plaatst, geeft dat wel een beetje lucht 😉

   1. Jeske zegt:

    Maandag 19u, mag dat ook 😉 Sterre wil trouwens heel graag gel a peel. Dus ik ga zeker mee doen!!!

 2. Volgmama zegt:

  Je bent er maar druk mee! Heb hier ook nog genoeg schrijfvoer liggen maar alles op zijn tijd.

 3. Claudia Diependaal zegt:

  Ik weet uit ervaring dat je lichaam vanzelf hoe stop zegt als je altijd naad door rent. Zorg goed voor jezelf!

  Ik wil uiteraard geen enkele actie missen. Maar alleen als het niet en koste van jouw gaat.

  Xxxx

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, en ik dender met mijn blog altijd hard door hoor haha. Maar ik heb er al 2 klaarstaan dus ik kan rustig aan doen. De kinderen waren gisteren met vriendinnetjes aan het spelen dus ik had wat extra tijd

 4. Diana zegt:

  Lat te hoog is ook niet goed he…

  T’s nog geen Sint dus even iets langer dan een week is ook niet erg ☺️☺️ Hoe dan ook wil ik wel een kansje wagen op de trollz set ☺️

 5. Wat leg je een druk op jezelf, dat werkt bij mij tegenovergesteld.
  Maar ieder zijn ding, als je na de win-week nog maar overeind staat of krijg je er juist energie van?

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik werk juist heel fijn als ik deadlines heb, anders blijf ik zaken uitstellen. Maar het ging vandaag lekker, al 2 dingen voor Marstyle ingepland 🙂 en toch een blog voor morgen omdat ik die graag wilde maken

 6. Gera zegt:

  Neem je rust als je het nodig hebt. Dan maar een dag geen blog ;).
  Leuk dat je de Smult kunt winnen!!!

 7. Dat is flink wat werk! Fijn dat je er zin in hebt en dat het je niet naar de keel vliegt of zo.

 8. Fleur zegt:

  Wat een hoop winacties! Ik ga ze zeker volgen en ik denk dat ik het liefste ga voor de Trollen Kapsalon

 9. marjo zegt:

  wauw wat veel actie, je hebt het erg druk! maar voor je lezers erg leuk! de pompomwow ben ik benieuwd na, ik hou je in de gaten 😉

 10. Nicole zegt:

  Wow wat leuk!

  Wij houden je pagina in de gaten.
  En voor jou succes met het aantal schrijven. Ik geniet er van om je blogs te lezen!

  succes ?

 11. marjon zegt:

  Wat lief zeg! En er staan leuke dingen tussen 🙂 Ik ga je goed in de gaten houden. De pompom wow heb ik namens mamaliefde mogen testen, erg leuk!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja mijn meiden zijn daar ook heel enthousiast over, leuke knutselsets!

 12. Heidie van der Steeg zegt:

  De lat heb je inderdaad erg hoog gelegd, wat een boel! Je kunt het er natuurlijk ook een 2-weekse actie van maken met om de dag een winactie! Ik ben benieuwd naar het speelset kapsalon van de Trolls, klinkt echt iets wat mijn dochtertje leuk vindt, kapster spelen en de Trolls vindt ze ook erg grappig. En een (persoonlijke)video van Sint waar allebei de kinderen dan plezier van hebben, vind ik ook een mooie actie.

 13. Nicole zegt:

  Neem je niet teveel hooi op je vork meis? Er moet ook nog tijd overblijven voor je gezin en vooral ook voor jezelf he! Dikke knuffel in ieder geval en ik ga zeker met een paar dingen mee doen 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Lief van je, ik heb gisteravond expres niet geblogd. Erg leuke middag gehad met Jeske samen en in de avond ook met Rory, druk maar wel me-time. En een bioscoopje (en oppas) staat zaterdag op de planning 🙂 In principe moet het allemaal te doen zijn. Hoop ik, haha

 14. MetMirjam zegt:

  Jeetje meid wat een drukte! Er komt genoeg leuks aan, maar hou het ook een beetje leuk voor jezelf hoor!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks Mirjam, maar ik moet nu echt even wat dingen van mijn to do list schrappen. Hij wordt steeds langer en ik krijg dagelijks leuke aanbiedingen waartegen het erg lastig nee zeggen is. Morgen een dagje geen blog zodat ik even vooruit kan werken. Of misschien eentje halverwege de dag als ik het echt niet kan laten. Die lijst moet korter 😉

 15. Denk ook aan jezelf he! Continu door denderen brengt consequenties met zich mee…

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat klopt, dankjewel! Ik denk dat ik zaterdag geen blogje plaats maat even op mijn gemak aan de winweek begin. Lief van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.