Ice Age: Collision Course, is een deel 5 nog wel leuk?

Haal de wanten en mutsen maar alvast uit de kast want de ijspret begon op 16 november. Deze woensdag werd namelijk de DVD en (3D) Blu-ray van Ice Age 5: Collision Course uitgebracht! Wij kregen hem al ietsje eerder (yay) en hebben afgelopen zondag de drukke week van ons laten afglijden door lekker bank te hangen met deze grappige film. Vandaag lees je het antwoord op de vraag: is een deel 5 nog wel zo leuk?

In deze film beleven de bekende karakters van Ice Age alweer hun vijfde spannende en grappige avontuur. Ideaal om te kijken op een koude zondagmiddag, cadeau te geven met Sinterklaas of te kijken tijdens de feestdagen.

ice age eekhoornMijn dochters kunnen de Ice Age grapjes wel waarderen, en ook papa en mama kropen voor de buis. Even chillen met het gezin na de hectiek van de intocht die eindigde in een flink mamastressmoment. De meisjes kregen deze film overigens niet in hun schoen, want mama was zo handig om de aangetekende envelop direct te openen. Ze wisten dus al dat we zondag een filmmiddag op de planning hadden. En ze hadden er zin in 😎

Voor we op de bank hingen, doken de kids met papa samen de keuken in om een lekkere pizza te maken. Resultaat zie je hier. Een fijne snack tijdens een film.

De trailer van Ice Age 5 zag er al leuk uit in ieder geval:

Zoals je ziet richt Scrat dit keer schade aan doordat hij zijn eikeltje tot in de ruimte achtervolgt. Sid, Manny en Diego nemen de kudde mee naar een bijzondere plek om de wereld van de ondergang te redden. Tussen dit alles door loopt nog een leuke romantische verhaallijn… Supercute <3

romantisch ice age plaatje

Wat vonden wij ervan?

Het is een film voor 6+, maar bij papa op schoot vonden de dames van 4 en 5 jaar de film niet eng. Wij vonden de film vooral erg grappig! Ondanks dat er weer dezelfde hoofdrolspelers in zitten, is de verhaallijn origineel en anders dan anders. Leuke humor, mooie animaties en boeiend. Net zo’n aanrader als de andere delen dus, nummertje 5! Best knap eigenlijk, om een filmserie ook bij deel 5 nog boeiend, origineel en leuk te houden.

Lees ook: We blijven kusjes geven aan de Fingerlings Hugs

Als afsluiter nog een leuk zoekplaatje.

ia5_acornpuzzle_sid

Houd jij van de Ice Age films?

Lees ook:

Verrassend modern Cinekidfestival

Streamen voor je kids in april

Digitaal kijken voor kids: nieuw op Disney+, Nickelodeon en Prime

Première verslag Everest De Jonge Yeti

Finding Dory breekt records en wij keken hem ook!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Wij hebben hem ook gezien en vonden hem superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.