Streamen voor je kids in april

In april zijn er weer talloze nieuwe releases te bekijken op de online streamingdiensten. Zo keken wij deze week Bibi’s Grote Slijmfilm via Pathé Thuis, een aanrader als je wilt lachen met je slijmminnende kinderen. Bij deze een overzicht om je eigen thuisbioscoop momenten te kunnen prikken! Welke films staan op jouw lijstje?

Gratis aanbod via Prime

Prime heeft allerlei toffe films en series die je op andere streamdiensten niet hebt, zoals de complete Pokémon cartoon verzameling en de nieuwe Star Trek serie Picard. Op mijn kijklijstje staat ‘Verliefd op Cuba’ (uit 2018 met Jim Bakkum). Voor families en kinderen die op dit moment thuis moeten blijven is een brede selectie van familie content gratis beschikbaar gesteld en te zien voor alle Amazon klanten. De volledige selectie gratis kinder- en familie titels kan je bekijken via deze link. Denk aan Peppa Big, Ben & Holly, Creative Galaxy en The Stinky Dirty Show.

Nieuw in april op Disney+

Klik hier voor 7 dagen gratis Disney+.

 • Mickey and the Roadster Racers, Nutty Tales (1 april), een Disney Junior serie dus voor de allerkleinsten.
 • One man band (1 april), een short film van Disney Pixar.

 •  A life on the edge (3 april), behind the scenes documentaire in het kader van Earth Day over pinguïns. Om precies te zijn zie je hoe de film Pinguïns is opgenomen.
 • Diving with Dolphins (3 april), behind the scenes documentaire in het kader van Earth Day over de film Dolphin Reef.
 • Dolphin Reef (3 april), natuurfilm. Het is tijd voor de jonge dolfijn Echo om op te groeien. Het verhaal wordt verteld door Natalie Portman.
 • A Celebration of the music from Coco (3 april). Een kijkje in de keuken van de muziekproductie van de film Coco. Een concert dat is opgevoerd tijdens de Hollywood Bowl.
 • Elephant (3 april), natuurfilm.
 • Star Wars: The Clone Wars (3 april). Het laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars. De serie won een Emmy Award voor beste animatieserie.
 • All in a nutshell (3 april) Disney short film.
 • Donald’s dog laundry (3 april) Disney short film.
 • Double dribble (3 april) Disney short film.
 • Pluto’s Party (3 april) Disney short film.
 • Lambert, the sheepish lion (3 april) Disney short film.

 • Paradise Island (10 april) een nieuwe National Geographic serie reeks.
 • Eddy the Eagle (10 april) een film. Een van de motto’s van de Olympische Spelen luidt: meedoen is belangrijker dan winnen. En voor sommige deelnemers was meedoen eigenlijk al pure winst. ‘Eddie the Eagle’ volgt de moeizame weg van een Britse schansspringer naar de Spelen van Calgary en weet zowel te amuseren als te ontroeren.
 • Edward Scissorhands (10 april), filmklassieker. Edward is gecreëerd door een uitvinder, die echter stierf voor hij z’n karwei af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk zijn handen zouden moeten zitten. Wanneer een vrouw bij zijn grote landhuis aanbelt en hem daar vindt, neemt ze hem mee naar haar huis om bij haar familie te wonen. Al snel weet hij zich aan te passen aan de voor hem ongewone omgeving.
 • Night at the Museum (10 april), film. Larey neemt, met enige tegenzin, een baan als nachtbewaker in een museum aan. Er gebeuren ’s nachts echter eigenaardige dingen in het museum: alles en iedereen komt tot leven!
 • Night at the Museum: Secret of the tomb (10 april), film. Larey Daley (Stiller) weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao’s het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het “Museum of Natural History”. Maar wanneer dit magisch tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het “British Museum” in Londen om het te redden van zijn ondergang.
 • Playtime with Puppy Dog Pals (10 april), eerste seizoen van een populaire Disney Junior serie.

 • Diary of a wimpy kid: dog days (17 april), Fox Family-film voor liefhebbers van de boekenreeksen Dagboek van een Loser en Dagboek van een Muts. Greg heeft zomervakantie, maar wat gaat hij nu eigenlijk doen!?
 • Diary of a wimpy kid: the long haul (17 april), Fox Family-film voor liefhebbers van de boekenreeksen Dagboek van een Loser en Dagboek van een Muts.

 • Descendants 3 (19 april), Disney Channel Original Movie.

 • Man in Space (24 april), een Disney special.
 • X-man: Dark Phoenix (24 april), hele toffe film lees mijn review hier. Sinds Jean Grey tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie letterlijk als een feniks uit de as is herrezen, draagt ze de bijnaam ‘The Phoenix’. Maar vanaf dat moment beschikt ze over grotere krachten dan ooit en wordt ze geconfronteerd met een ernstig jeugdtrauma. De X-Men proberen te voorkomen dat ze een gevaar wordt voor de wereld.
dolphin reef

Releases op Pathé Thuis

Bibi’s Grote Slijmfilm kun je sinds afgelopen week vinden op Pathé Thuis, maar er zijn meer leuke releases. Onderstaand overzicht van nieuwe kinderfilms en films die er komende maand op komen, mag ik met jullie delen:

 • Mees Kees in de Wolken 
 • De beroemde bereninvasie van Sicilië
 • Frozen 2 (NL + OV) 
 • Storyzoo op Avontuur in het Sprookjesbos 
 • Nachtwacht: Het Duistere Hart 
 • Jumanji: The Next Level 
 • Willy op de onbekende Planeet
 • Spionnengeheimen (NL + OV) 
 • Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! 
 • Roodschoentje en de zeven dwergen 

Op Netflix

Ook op Netflix komen er nieuwe titels.

 • Pokémon Zon & Maan
 • The Addams Family
 • Spirit: Samen Vrij – De Paardenacademie
 • Angry Birds 2
 • Huisdiergeheimen

Genoeg kijktips dus. Zit er iets voor jouw gezin bij?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.