X-Men: Dark Phoenix

Houd jij ook zo van de X-Men films? Wij wel, dus samen met mijn broertje ging ik op date naar X-Men: Dark Phoenix. De laatste film uit deze serie die sinds 6 juni in de bios draait. Mijn vrijkaarten van Warner Bros zijn geldig in elke bioscoop waar hij draait, daarom bezochten we dit keer de Vue in Alphen aan den Rijn waar we een upgrade naar de VIP-stoelen deden. Grappig hè?

dark phoenix

Wij vonden het zelf hilarisch, maar die 2 euro per stoel extra was het zeker waard. Grote leren stoelen, extra veel beenruimte en je kunt ook nog onderuit zakken met je stoel. Deze VIP-stoelen staan in het midden van de zaal, waar je het beste beeld en geluid hebt. 

Was voor ons een leuke ontdekking. De laatste keer dat we samen in deze bioscoop zaten, hadden ze die nog niet. We keken er toen met onze mama naar Taran en de Toverketel of Oliver & Co. Is alweer even terug dus.

Hoe was de film?

De grote boze slechterik in deze film en hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit, is iemand uit hun eigen familie Jean Grey. 
Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler.

Als Jean de controle volledig kwijtraakt en ze iedereen van wie ze houdt pijn doet, zorgt ze voor barsten in het fundament van de X-men.
Nu de groep uit elkaar dreigt te vallen, zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken – niet alleen om Jean te redden, maar ook om de aarde te beschermen tegen buitenaardse krachten die haar als wapen willen gebruiken en het heelal willen veroveren.

Wij hebben genoten van deze film. Lekker veel actie weer! Jean was als slechterik een stuk enger dan het blik aliens dat werd open getrokken als extra spanningsfactor. Als je de eerdere X-Men films leuk vond, is deze ook fijn kijkvoer. Lekker over de top en vol speciale krachten. Als je de eerdere films niet hebt gezien (shame on you) moet je die eerste even bekijken voordat je deze kijkt. Anders snap je niet wie de karakters zijn en wat ze daarvoor al met elkaar hebben meegemaakt, waardoor je dat stukje verdieping mist.

Winactie

Van Warner Bros mag ik 3x 2 vrijkaarten verloten. Dat wil ik als het lukt aanstaande donderdag of vrijdag doen, dus reageer snel. Met wie wil jij op date naar X-Men: Dark Phoenix en waarom? Tag ze gerust op facebook of stuur de link door via Whatsapp. Alleen reacties hier onder de blog tellen mee, alleen geldig in Nederlandse bioscopen en ik mail de winnaars voor hun adresgegevens. 

De winnaars zijn Ivo B, Gea en Emmylou Z. Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling!

Wat vond jij van de vorige X-Men films?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marianne zegt:

  Ik vond ze te gek!!

 2. Yvet zegt:

  Die vond ik allemaal erg leuk! Dus ik zou deze ook graag zien

 3. Milou Walraven zegt:

  Erg leuk! Wij (mijn vriend en ik) zijn ook naar alle voorgaande films geweest! Lijkt me leuk om hem hiermee te verassen op zijn verjaardag (hij is 11 juli a.s. jarig). Ik maak graag kans!

 4. Evelyn zegt:

  Mega fan van X-men! De tekenfilms vroeger ook gekeken. De laatste films samen met mijn medefan nicht Yvonne en onze mannen in de bios gekeken. En ook als er een film op tv komt sla ik hem niet vaak over. (Terwijl ik ze ook gewoon op dvd heb… ?) Helaas is de biosdate met mijn nicht door ziekte niet doorgegaan en heb ik hem nog niet gezien ?. (Jouw stukje over de film ook niet gelezen net… ?) Wil ook niet al zonder haar gaan, dus hopelijk wordt mijn wachten beloond….

 5. Diana zegt:

  Yes Please..! Met Mn beste vriendje Jeroen..! De eerdere hebben we al gezien dus nu deze nog…!!! ??? grote fans hierzo..!

 6. Sandy van der Kolk zegt:

  Ik wil heel graag op date met mijn puberzoon 🙂 Één keer per jaar gaan mijn man en ik ieder een keer met een kind een bioscoopje pikken en dat zijn altijd bijzondere uitjes. Dus als ik nog mee kan doen wil ik heel graag kans maken zodat ik met puberzoon naar deze film kan. (hij heeft al niet-zo-subtiel gehint dat deze film hem wel erg cool lijkt)

 7. Mientje Lok zegt:

  Oeh kan niet wachten! De vorige films vond ik super!

 8. Inge zegt:

  Lijkt me heerlijk om samen met mijn vriend te gaan! En mijn dochters gaan dan lekker mee want ook die vinden X-men films geweldig. Uiteraard gaan we als we winnen naar Vue Den Bosch waar die heerlijke leren stoelen standaard en zonder bijbetaling, in elke zaal te vinden zijn. Geweldige actie! Fingers crossed ?

 9. Emmylou Zevenbergen zegt:

  Wat een leuke actie. Ik zou graag met mijn man willen gaan omdat ons het een goede film lijkt en we al maanden een keer samen naar de bios willen. Even quality time samen ❤

 10. lauracollin zegt:

  Ik zou gaan met mijn oudste zoon. Hij is gek op dit soort films en ik hou er zelf ook van. ?

 11. Gea zegt:

  Ik zou graag winnen en samen met mn ventje gaan. Gewoon omdat een biosdate altijd leuk is!

 12. Onze cinema heeft géén airco ! Dat word dan op een koele dag gaan zou ik winnen !

 13. Anna wienen zegt:

  Whoop whoop lijkt me een gave film

 14. Ivo Berkhout zegt:

  X-cellent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.