Unboxing: de Foodybox Herfst

Oktober en november zijn echt de maanden waarin ik als blogger flink verwend word. De feestmaanden zijn in aantocht, nieuwe producten worden gelanceerd en er zijn allerlei evenementen. Wegens drukte laat ik het All You Need is Food festival vol proeverijen over aan Jeske van De Mama Company (dankjewel voor het invallen), maar thuis ben ik ook druk aan de proeverij hoor! Bijvoorbeeld de #Foodybox Herfst…

Ik vind het erg leuk deze doos vol lekkere dingen die ik elk kwartaal mag proberen. Het blijft spannend wat er weer in zal zitten. Het unboxen voelt dan ook alsof je een kerstpakket krijgt. Maar dan in de herfst! Kijk je mee?

Een aantal producten heb ik apart gehouden voor gastblogger Liesbeth, zodat ook zij wat te proeven had. Haar bevindingen lees je vanmiddag. Dit kwam allemaal uit de doos:

1) La Fermière

La Fermière yoghurt
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Van der Valk Verswinkel voor € 2,79
Yoghurt gericht op natuurlijk en gezond eten. Deze heb ik aan Liesbeth gegeven om te proberen.

2) Tante Fanny

Verse Spelt-Pizzadeeg
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor € 2,25
De degen van Tante Fanny mochten we al eerder proberen. Lekker dun en je rolt het makkelijk en snel af. Dit deeg heb ik in de vriezer bewaard en na het ontdooien hebben wij dit deeg met enkele andere producten uit de foodybox gecombineerd tot een heerlijke zondagmiddagsnack.

3) Stegeman 

Kip Cervelaat
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop, Emte, Hoogvliet, Deen, Jan Linders en Nettorama voor € 2,65
Eigenlijk bedoeld voor bij de borrel, maar wij hebben hem op de Tante Fanny pizza gedaan. Zie de foto’s onderaan.

4) Bieze

Fris & Fruitig
Verkrijgbaar bij de Boni, Coop, Deen, Dirk, Hoogvliet,Plus, Poiez en Vomar
vanaf € 1,99
Deze fruitmix, bijvoorbeeld voor op een taart of door de yoghurt, heb ik aan Liesbeth gegeven om te proberen.

5) TonS mosterd

TonS Bio Ketchup Ongezoet en TonS Bio Mayonaise Fris Zuur.
Verkrijgbaar bij natuurwinkels en speciaalzaken voor € 2,95 en € 1,99. Ik heb dit merk zelf ook bij de Jumbo gespot.
Ok, shame on us… Die #biomayonaisefriszuur was echt binnen een paar dagen op. Veel vetter natuurlijk dan de light fritessaus die we normaal gebruiken, maar oh… was is hij lekker! Verslavend lekker! In ieder geval bij de aardappels uit de oven die wij vaak maken: aardappels in partjes koken, mixen met olijfolie en paprikapoeder en in de oven. Ketchup gebruiken we minder vaak, deze is dus nog niet op. Heeft een heel bijzondere smaak omdat er geen troep in zit, best lekker maar ik ben dus meer van de mayo 😉

6) Struik

Bouillon om te koken smaakvariant kip
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor € 1,69
#Bouillonomtekoken bijvoorbeeld je rijst. Deze zat ook in de Monsterdoos waarvan binnenkort de unboxing volgt. We hebben deze nog niet geprobeerd, maar ik ben wel heel erg benieuwd!

7) Maaslander

Maaslander Boerenkaas fris gerijpt 48+
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn ca. 330 gram € 15,50 per kilo
Vanzelfsprekend heb ik de #Maaslander weer aan kaasliefhebber Liesbeth gegeven.

8) Simply spices

Kruiden en specerijen box
Verkrijgbaar via de webshop www.simplyspices.nl, box met 6 stuks voor € 14,95 en een box van 12 stuks voor € 34,95
#Simplyspices #allergeenveilig #Enummervrij Een supermooie cadeaubox voor de hobbykok. In ons geval dus mijn man! We hadden hier al vaker naar gekeken, maar nog niet eerder geprobeerd. We hebben de Italiaanse kruiden gestrooid over de Tante Fanny pizza die je hieronder ziet. Ook hebben we al verschillende vleeskruiden gebruikt, zoals bijvoorbeeld gisteren op de tartaartjes. Erg lekkere kruiden!

9) Brood van SOMA

Waldkorn brood
Verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Jumbo, Plus, C1000, Coop, Deen, Deka, Emté, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Nettorama, Sligro, Spar, Vomar winkels voor € 1,25
#Broodvansoma is erg lekker, ik schreef hierover al eerder een review en heb dit roggebrood daarom ook aan Liesbeth meegegeven.

Onze foodybox pizza

Mijn dochters maakten helemaal zelf (okee, samen met papa) een heerlijke zondagmiddagsnack. We lieten het Tante Fanny speltpizzadeeg ontdooien en toen konden ze dit heel makkelijk afrollen en beleggen. Tomatensaus er op, plakjes van de Stegeman kipcervelaat, plakjes tomaat en vervolgens wat heerlijke Italiaanse kruiden van Simply Spices om het af te maken. Even in de oven en smullen maar! Ik vond hem erg lekker <3
Vanmiddag volgt de review van Liesbeth!
Lees ook:
Was jij al bekend met al deze lekkere producten?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Mmmmmm…. klinkt ook lekker!

  2. Dat ziet er lekker uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.