Deze alcoholvrije Mojito drinkt pas écht weg als limonade!

In het zonnetje op een terras geeft een cocktail vaak een echt vakantiegevoel. Een mooi bereid drankje met een vleugje likeur erdoor. Zo genoot ik begin dit jaar nog van de kunsten van bartenders van over de hele wereld tijdens de cocktail competitie van gin merk Bobby’s. Waar je alleen voor op moet passen is teveel alcohol. Zeker als je nog moet rijden. Hoe fijn is het dat Teisseire nu cocktail smaken heeft die je echt weg kunt drinken als limonade!

limonade teisseire
Zo lekker dit! En alcoholvrij 🙂

Ik kreeg 2 flessen limonadesiroop thuisgestuurd om te proberen van de nieuwe cocktailsmaken van Teisseire. De smaak Mojito en de smaak Piña Colada. De eerste fris limoenig met munten de tweede is natuurlijk zoete ananas met kokossmaak. Beiden zijn erg lekker! De Mojito smaak is bij ons favoriet. Mijn kinderen houden niet zo van kokos en dat proef je wel in de Piña Colada limonade. Zelf vind ik de frissere smaak lekker als oppeppertje.

teisseire limonade

> Lees ook over de Sugar Challenge

Limonade zonder suiker

Ideaal trouwens dat er geen suiker in zit! Teisseire heeft een complete 0% lijn zonder suiker. En voor de zwangeren en mensen die liever geen alcohol drinken ook erg prettig dat het alcoholvrij is. Anders had ik deze smaken uiteraard niet aan mijn kinders laten proeven. Lekkere limonade met een extra bite maar zonder alcohol vind ik heerlijk op een zonnige middag in de tuin, maar sowieso ben ik limonade grootverbruiker. Drink het graag als de kinderen uit school komen of als ze ’s avonds op bed liggen. En na zo’n drankje kun je veilig in de auto stappen mocht dat nodig zijn.

> Lees ook Piña Colada thee

Je koopt deze limonadesiroop gewoon in de supermarkt voor iets minder dan 3 euro per fles. Hier bijvoorbeeld bij AH. Klein laagje limo in je glas en aanlengen met kraanwater. Ze adviseren van Teisseire 7 delen water op 1 deel siroop. Voor het cocktailgevoel kun je er een vrolijk rietje, parasolletje, ijsblokje en schijfje limoen in doen. Zonder opsmuk is het ook heel lekker. Ik ben fan!

>> Lees ook suikervrije limonade van Cool Bear

Had jij deze bijzondere smaken al in het supermarktschap gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Erna Van Schaik zegt:

    Ik vind deze limonade ook heerlijk. Ik drink eigenlijk alleen de lemon/lime. Drink het heel véél maar vind het ook best wel duur. Zeker nu de fles van 7,5 dl ineens nog maar 6 dl is. Dat is maar liefst 1,5de deel minder voor hetzelfde geld. Kan dit zomaar?

    1. Marguerita zegt:

      Wow! Dat is wel echt nasty inderdaad, ineens je producten minder inhoud geven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.