Theereview: If you like Pina Colada…

Ik krijg dat liedje niet meer uit mijn hoofd “if you like pina colada’… Op mijn bureau staan namelijk twee heerlijke nieuwe smaken thee van Tastea. Of moet ik het thee cocktails noemen? Thee cocktails zonder alcohol? Tastea heeft in februari 2018 weer 2 bijzondere nieuwe smaken uitgebracht: Pina Colada thee en Mojito thee! 

Brengt die naam alleen al je niet helemaal in de vakantiestemming? Doe mij maar nu direct een zonnige warme all inclusive vakantie in een superdeluxe resort in Zuid-Amerika met onbeperkt cocktails. Weg snijdende kou, hallo heerlijke zon! Helemaal zin in.  :mrgreen: Maar goed, ik kreeg de nieuwe smaken toegestuurd om te proberen en vertel je daar graag over.

Bijvoorbeeld in dit filmpje:

Mojito thee

Maar als je liever leest, kan dat natuurlijk ook. Ik vind Mojito’s persoonlijk erg lekker. Die zurige citroensmaak is helemaal zomers en komt natuurlijk terug in de thee. De smaak van citroengras is  lekker oppeppend, ruikt ook heerlijk als je het blik open trekt. Om hem extra fris te maken, kun je nog een schijfje limoen toevoegen. Ik gebruik hem om energiek verder te kunnen werken aan mijn blog als de kinderen op bed liggen. Smaakt erg lekker en ik krijg er weer nieuwe energie van. Een blik Mojito thee van Tastea kost 18,95 euro.

Ingrediënten van de mojito thee:

 • citroengras
 • groene thee
 • limoen schillen
 • munt
 • goudsbloem

tastea mojito en pina colada

Pina Colada thee

Van Pina Colada’s houd ik persoonlijk niet vanwege het romige van de kokosmelk, dus wat zou ik van deze thee vinden? Nou, beter dus! In thee zit geen room. Gewoon stukjes droge kokus waarvan je de thee trekt. En alleen al die geur… mmm… Dromerig, zacht en zoet. Er zit naast kokos ook ananas in, eventueel kun je er nog wat verse ananas in stoppen. Je waant je echt in de tropen als je deze thee drinkt, en dan op zo’n relaxte laid back manier. Alsof je niets hoeft.. heerlijk voor het slapen gaan, ook deze thee drink ik graag ’s avonds. Deze thee oogt wel wat compacter maar de inhoud weegt precies wat er op het blik staat. Een blik Pina Colada thee kost 18,95 euro.

Ingrediënten van de Pina Colada thee:

 • rooibos
 • kokosnoot
 • kokosolie
 • suiker
 • ananas

tastea mojito en pina colada

Ook als je geen alcohol drinkt, zijn beiden het proberen waard. Ik vind het persoonlijk echt genieten deze smaken. Even een relaxmomentje voor jezelf! Je kunt Tastea thee drinken in de praktische dubbelwandige theebekers van Tastea met eigen filtertje erin, maar ook in een thee ei is het prima te doen. Klein schepje thee erin en klaar.

Wat betreft de theebeker, die kan in de vaatwasser. Wel even alles goed losschroeven en het filtertje met de hand afwassen.

Meer Tastea reviews lezen?

Ben jij een theeliefhebber?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Xenia zegt:

  Ik ben bij de namen al om 🙂
  Love PinaColada ?
  Enne een Mojito vind ik ook heerlijk!

  Ben wel benieuwd naar deze thee soorten

  Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.