Thee drinken op chic: Tastea Chai Dubai met 23k bladgoud

Sinds deze week heeft theemerk Tastea weer iets nieuws. Een thee die zich nu alvast richt op de feestdagen. Thee met eetbaar bladgoud er in! Poepiechic dus! Met een knipoog naar de rijke sheikh’s in de Arabische Emiraten hebben ze deze variant Chai Dubai genoemd. Bij de thee krijg je ook een certificaat dat het om echt 23-karaats eetbaar bladgoud gaat. Zoek je nog een (kerst)cadeau voor iemand die alles al heeft? Dit moet je hebben  😉 .

Vanwege mijn eerdere reviews van de smaken Tastea, mocht ik het als één van de eersten proberen. Best gek om de pot open te maken en dat glinsterende, flinterdunne goud te zien. Mijn dochters vonden het prachtig. We hebben alledrie eerst even zo’n stukje geproefd. Best gek en het waait zo weg als je de buitendeur open hebt staan. Maar het ziet er natuurlijk wel heel feestelijk en chic uit. Echt iets voor de feestdagen!

Wat Tastea zelf over deze nieuwe smaak zegt? Ontmoet onze nieuwe Chai Dubai. De 100% natuurlijke Chai Dubai kan ondersteunen bij het typische eindbaasgevoel. Waan je in de koninklijke sferen van Dubai dankzij de ultieme luxe smaakbeleving gecombineerd met 23k eetbaar bladgoud.

tastea chai dubaiWat zit er in deze thee?

De thee is vol en donker van smaak. Naast het eetbare bladgoud, zorgen zwarte thee ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloer bladeren en gemalen cardamom poeder voor een bijzondere smaakbeleving. Een ‘zware’ thee voor de winter. In ieder geval voelt het erg speciaal om hem te drinken vanwege de bling bling! Daarom is het een bijzonder cadeautje voor kerst of als kerstpakket, thee met goud koop je niet zo snel voor jezelf. Het brengt bovendien de boodschap over dat iemand goud waard is, daar kun je in dichtvorm ook nog wel wat mee  😉 . (Hier vind je tips voor een geweldig Sinterklaasgedicht.)

De Chai Dubai van Tastea is verkrijgbaar voor 34,95 euro, inclusief een certificaat van echtheid voor het goud. Anno 2024 is de prijs alweer gezakt naar 16 euro trouwens, dus even onthouden!

Hoe bereid je de Chai Dubai?

Je bereid deze losse thee hetzelfde als andere losse thee, bijvoorbeeld met een thee ei. Maar je kunt natuurlijk ook die fijne Tastea theebeker gebruiken. Daarin blijft je thee erg lang warm. Een grote theelepel thee in de dubbelwandige beker scheppen, heet water erbij, zeefje erop en even met de deksel open laten staan om wat af te koelen voor je hem drinkt. De beker kun je uit elkaar schroeven en in de vaatwasser doen. Het zeefje zou ik alleen even met de hand doen, omdat daar anders ander vuil in gaat zitten. Het handige van de Tastea beker is ook het dopje onderop, waarin je eventueel extra losse thee kunt doen als je de beker meeneemt. Overigens gebruik ik de thee in de beker meestal twee keer. Als de eerste beker leeg is, giet ik er opnieuw kokend water bij en trekt deze opnieuw tot thee. Smaakt nog net zo prima als het eerste bakkie!

Kortingscode Tastea

Wil jij zelf theedrinken als een baas? Of heb je een speciaal persoon in gedachten die je met dit bijzondere cadeau zou willen verrassen? Ga dan naar de webshop van Tastea en gebruik de kortingscode: Marstyle-dubai Scheelt toch weer  😉 .

Wil je meer lezen over Tastea?

Aan wie zou jij de Chai Dubai met bladgoud cadeau doen? Of zou je jezelf ermee verwennen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mariska Voortman zegt:

    Tuurlijk is zelf winnen geweldig, maar ik zou hem graag willen winnen voor mijn buuffie Reinie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.