Janicks ervaring met de Tastea Energy Boost!

Vandaag heb ik de blog van Marstyle even overgenomen, hihi. :mrgreen:   Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Janick Jacobs. Ik ben een van de bloggers van Jeanine-Janick. Hier bloggen wij over ons leven, maar ook over beauty, food, fashion etc. Neem vooral even een kijkje! Genoeg over mezelf. Ik ga het vandaag met jullie hebben over de thee van Tastea. Ik heb gekozen voor de variant Energy boost voor deze review.

Gastblog door Janick Jacobs van Jeanine-Janick

tastea energy boost
Hi, ik ben Janick!

Vrij snel nadat ik het besteld had, was het ook binnen. Bij Tastea is het zo, als je voor 12:00 uur besteld, dan streven zij erna om hem dezelfde dag nog te verzenden. Zodat je de volgende dag heerlijk van je thee kunt genieten! Het zit netjes verpakt en de thee zit zelfs nog een keer extra verpakt. Zodat er geen schade kan ontstaan. Natuurlijk zat er ook een leuk kleinigheidje bij. Dit was een knal roze strand bal. Echt heel gaaf om te hebben en om in de zomer natuurlijk lekker mee naar het strand of zwembad te nemen.

Natuurlijk kon ik het niet laten om hem gelijk op te blazen en te kijken hoe die opgeblazen is.  😎

tastea energy boost
Veel verschillende kleuren in de thee.

Wat mij ook gelijk opviel was hoe de thee eruit ziet. Heel veel verschillende kleuren zijn terug te vinden in de thee. Ook ruikt deze thee heerlijk fris en fruitig.

Waar helpt de Energy Boost thee bij?

De energy boost thee van Tastea kan je helpen met verschillende dingen. Zo kun je meer energie krijgen, maar ook kun je beter omgaan met stress, je wordt er heerlijk ontspannen van. Wat ook belangrijk is: deze thee geeft een vitamine boost en bevorderd de mentale gezondheid. Toen ik deze dingen op de site las, was ik gelijk verkocht. Ik moest weten of het dit ook echt waar was, en of dit echt werkte voor mijn energie.

tastea energy boost
Even proeven…

Wat is mijn ervaring met deze thee?

Ik moet zeggen, ik ben nu 10 dagen met deze thee bezig. Elke ochtend en avond drink ik thee. Ik begin inderdaad te merken dat ik beter kan ontspannen. Ik heb daar altijd veel moeite mee gehad. Ik kon mezelf nooit goed ontspannen. Overgeven aan dat ik gewoon rustig op de bank kan gaan zitten en niks hoef te doen.  Ook merk ik dat ik dingen langer volhoud. Net als een wandeling maken, gaat steeds beter en steeds verder. Natuurlijk is het niet meteen een heel verschil, maar je kunt merken dat je lijf hier iets mee doet. Dat geeft mij de motivatie om door te gaan met het drinken van deze thee.

Hoe gebruik ik het?

De thee wordt in een grote pot bezorgd. Wat heel makkelijk is. Zo kun je zelf bepalen hoeveel thee je in een zakje wil doen. Ik heb zelf lege thee zakjes en die kan ik mooi vullen met deze thee. Echt een aanrader om dit te doen.

Andere Tastea varianten

Natuurlijk heb je ook nog andere thee, zo heb je detox package, bloody hell, mama’s milkshake. Mocht je hier meer over willen lezen, dan staan er op Marstyle de volgende reviews:

Kortingscode Tastea

Natuurlijk heb ik voor jullie ook nog een kleinigheidje. Mochten jullie bij Tastea een bestelling plaatsen, heb ik voor jullie nog een kortingscode kunnen regelen. Als je deze thee besteld, krijg je 10% korting op je bestelling (niet geldig op afgeprijsde producten en package deals). Gebruik dan de volgende code:

MARSTYLE-ENERGY10 

Ik ben heel benieuwd of jullie hier ook een thee gaan bestellen en wat jullie mening is. Of hebben jullie hier al iets besteld, misschien wel dezelfde als ik en wat vonden jullie hiervan?

Bedankt dat je deze blog gelezen hebt. Ook wil ik Marguerita bedanken dat ik een blog mocht schrijven als gastblogger. Misschien tot de volgende keer!

Liefs, Janick

Dankjewel Janick! Op haar eigen blog schrijft ze veel over beauty en food. Janick was mijn roommate tijdens mijn allereerste weekendje weg met bloggers. Ze heeft een pittige tijd (ook achter de rug) qua gezondheid en daarover lees je meer op haar blog. Fijn dat deze thee je ondersteunt op de punten die lastig liggen voor jouw lijf. Hopelijk gaat alles snel weer beter.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.