Tastea Bun in the Oven: speciale thee voor zwangeren getest

Voordat ik zwanger werd, was ik al een enorme theeleut. Je kan mij blij maken met kopjes vruchtenthee, muntthee, groene thee en kruidenthee. Afhankelijk van het seizoen een meer kruidige smaak, zoals kaneel in de herfst en winter, en frisse thee zoals citroen in de zomer. Ook Ice-tea is tijdens de warme dagen extra lekker. Lekker variëren en lekker doordrinken! 

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

thee proberen
Dit pakketje Bun in the Oven ontving ik om te proberen.

Zwangerschap: thee ipv koffie

Toen ik zwanger werd verdween mijn trek in koffie de eerste 17 weken. Ik drink meestal twee kopjes koffie op een dag en daarna alleen nog maar thee. Vanaf week 17 dronk ik dus de hele dag thee. En dan het liefst zonder theïne. De groene thee werd hier dus aardig veel gedronken. Toch werd ik dat in de wintermaanden een beetje zat. Steeds dezelfde thee… ik miste de kaneel en de krachtige kruiden wel!

tastea bun in the oven
Mijn baby bump!

Tastea thee voor zwangeren

Tastea heeft voor zwangere vrouwen een nieuwe kruidenmix op de markt gebracht! Bun in the oven. Ik word al blij als ik die titel lees en de mooie bus zie. Heel fijn is dat deze mix van kruiden zonder theïne is en 100% natuurlijk. Je kunt er dus zoveel kopjes op een dag van drinken als je als zwangere zou willen. Geschikt vanaf het derde trimester. Ik heb een bus thee ontvangen om te proberen en drink nu heel veel bekers leeg. Want wat heb ik steeds een dorst!

Waar kan Bun in the Oven bij ondersteunen?

  • Aangenaam 3de trimester
  • Ontspannen
  • Vitamine boost
  • Soepele bevalling door het versterken van de baarmoeder
  • Snellere kraamzuivering

beker voor losse theeThermo-thee-beker

Bij de thee kreeg ik een mooie thermo-theebeker! De beker is dubbelwandig en houdt de thee dus heel lang warm. De kruiden stop je erin en het hete water. Daarna doe je het filtertje erop en de drinkdop. Let wel op: Laat het dopje eerste even open staan, want de thee blijft echt heet! Als je daarna wilt drinken verbrandt je je lippen en mond niet.

Wat vind ik van de smaak?

De smaak van deze kruidenmix is lekker, niet heel sterk, wel wat fruitig. Het is anders dan groene thee, meer smaaksensatie. In de zwangerschapsmix zit: frambozenblad, netel, pepermunt, anijs, verbena en citroen-bosbes.

Andere theesoorten

Bij Tastea kun je deze zwangerschapsthee bestellen. Het is wel handig om de beker er bij te bestellen omdat de kruiden niet goed in een thee-ei passen. Andere theesoorten zijn zuiverend of goed voor je gezondheid zoals: detoxthee (review door Marguerita), slaapthee, afslankthee, weerstandthee en energiethee. Wie durft de sexthee: Make your Bedrock te proberen? Alle theeblends hebben van die leuke originele namen en worden geleverd in een mooie afsluitbare bus. Ook zijn er van verschillende blends ijsthee varianten te krijgen, erg lekker voor het mooie weer dat er aankomt! Zelf ben ik na de bevalling ook erg benieuwd naar de borstvoedingsthee: Mama’s Milkshake!

Wie wat waar?

Je kunt de verschillende theeblends bestellen op www.tastea.eu. De prijs van een blik thee van 125 gram is 19,95 tot 39,95. Dit ligt aan de blend die je bestelt. Een theebeker kost 19,95. Er zijn leuke package deals van meerdere blikken thee en een theebeker te krijgen. Voor 12 uur besteld, is de volgende dag in huis. En gebruik vooral de kortingscode marstyle bij je bestelling 😉

Lees ook:

Wat dronk jij tijdens en na je zwangerschap?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Rianne zegt:

    Anijs mag je toch helemaal niet (veel) tijdens Eem zwangerschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.