Geproefd: Tastea Ibiza feelings thee + kortingscode

Ik ben gek op thee, nou eigenlijk is dat zacht uitgedrukt want ik kan niet zonder thee en ben dan ook een hele echte theeleut. Ik sta op met thee en ga er ook weer mee slapen. Naast thee drinken ben ik gek op reizen, vakanties en uitstapjes. Een reis op mijn bucketlist is zeker Ibiza. Het is er nog niet van gekomen maar wie weet. Toen de vraag voorbij kwam wie wil de IBIZA FEELING thee reviewen stond ik zeker vooraan. Ik als theeleut en IBIZA op de bucketlist, dit moet gewoon mijn thee zijn.

Gastblog door Xenia Theloosen van Life by Xenia

Ik was dan ook helemaal blij dat ik deze limited thee als 1 van de eersten mocht uitproberen.

Ik kan genieten van vele soorten thee zowel losse thee als thee in een zakje. Toch drink ik thuis vaker een zakje thee, maar dit komt ook omdat dit sneller en gemakkelijker is. Zeker met de 3 jongens die rondlopen hier in huis.

ibiza thee tastea

Wat is de limited IBIZA FEELINGS thee van Tastea?

Ibiza feelings klinkt niet alleen heerlijk in mijn oren, maar kan ondersteunen bij het typische eiland gevoel: ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten. Wie wil dit nu niet? Heerlijk om nu al in de vakantiestemming te komen lijkt me!

Ibiza is zo ongeveer het hipste eiland van Europa waar ultiem relaxen, blijdschap, gezondheid en genieten samenkomt. Dit zijn dan ook de punten waar de Ibiza thee van Tastea kan ondersteunen. En wat ook er fijn is: de thee is 100% natuurlijk en hartstikke gezond.

Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd.

Waarbij kan de limited edition Ibizathee ondersteunen?

  • Helpt te ontspannen
  • Stimuleert het gelukshormoon
  • Boost de gezondheid
  • Helpt je te genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur

Mijn ervaring met de IBIZA FEELINGS thee?

Toen het pakketje werd bezorgd was ik blij verrast, het uitpakken was al een feestje op zich. Tastea levert de thee in een luxe verpakking waar de thee lang in goed blijft. Er zat ook een hele fijne thee beker bij, deze kun je thuis gebruiken en ook onderweg. De thee blijft er heerlijk warm in en door de filter kun je de losse thee zo in de beker scheppen. Handig is het opbergbakje onderaan de beker om een extra portie thee mee te nemen.

Bij het openen van het theeblik kwam er een zoetige lucht op me af waar ik eigenlijk gelijk blij van werd. De thee ziet er kleurig uit en je ziet de gedroogde appel  en de bloemetjes gelijk zitten.

Een echte gebruiksaanwijzing is er niet, wel dat je 2,5 gram thee nodig hebt voor een kopje thee. In eerste instantie was ik eigenlijk op zoek naar een bijgeleverd lepeltje om het af te meten, maar deze was niet aanwezig. Ik heb het niet afgewogen, maar heb een theelepel gebruikt en in de loop van de week mijn dosering aangepast. Doordat de thee heerlijk lang warm blijft in de beker, blijft deze ook al die tijd trekken. Persoonlijk ben ik niet zo van de sterke thee en neem ik genoegen met minder. Ook een refill kan ik er makkelijk mee doen.

Ik vind de thee erg lekker en ben zeker benieuwd naar de andere smaken van Tastea. Door de leuk bedachte namen en de mooie verpakking is het ook zeker leuk om cadeau te doen.

De thee is niet goedkoop, de IBIZA thee zit in een pot van 75 gram en kost 24,95. Je kan hier 30 kopjes thee uit halen en ik zeker het dubbele.

Het is persoonlijk of je het waard vindt of niet, maar ik zeker wel. Ik kan zo genieten van een heerlijk kopje thee en dat is dit zeker, dat ik er best iets meer voor wil betalen. De IBIZA FEELINGS thee is voor mij vooral thee om niet de hele dag door te drinken maar wel om de dag heerlijk ontspannen te beginnen.

Kortingscode Tastea

Ben jij benieuwd naar deze thee? Of naar de andere smaken van Tastea? In de webshop krijg je met de code IBIZA-MARSTYLE 10% korting op alle producten m.u.v. de package deals. Een leuk voordeeltje, toch?

Dankjewel Xenia voor deze zomerse review! Zelf heb ik mijn Tastea ijsthee en detoxthee nog niet helemaal op, je kunt er best lang mee doen als je niet van sterke thee houdt en het is heerlijk. Ook Liesbeth was erg te spreken over de Bun in the Oven zwangerschapsthee.

Welke thee drink jij graag? En heb je Tastea al eens geprobeerd?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.