Zo vrolijk: de items van Melli Mello

Ken jij het merk Melli Mello? Ik stond er vroeger bij de V&D altijd al verlekkerd naar te kijken. Maar die winkel bestaat niet meer en het merk is een tijdje ‘low profile’ geweest. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of het jou nog iets zegt? In ieder geval: in mijn zoektocht naar een vrolijk nieuw servies, kwam ik het weer tegen. Steeds weer al ik naar mijn bordjes kijk met gouden randje, zwarte stippen, vlinder en vrolijke bloemen… dan voel ik me direct blij. Helemaal Marie Kondo dus!

melli mello sparen

Want als een item ‘iets voor je doet’ dan moet je het houden. Nou ja, ik heb het servies pas een paar maanden in huis en nieuwe dingen hebben wel vaker dat effect, maar ik hoop dat het doorzet. Heeft ook alles te maken met mijn vorige servies uiteraard. De borden waren ontieglijk zwaar en lastig in mijn kastjes te zetten, spierwit en vooral… uitgezocht tijdens het huwelijk met mijn ex-man in samenspraak. Waar mogelijk ben ik mijn huis aan het omvormen richting ‘roze met zwart’ en vooral vrouwelijk en hier en daar wat over de top. Melli Mello past daar als merk perfect bij.

melli mello servies

Wat heeft het merk allemaal?

Vroeger werd het kleurrijke merk vooral onder licentie uitgebracht door verschillende fabrikanten. Zo wist ik voor mijn blog al eens superleuke flesjes met zeep en handcrème te bemachtigen van het merk. Tegenwoordig houdt Melli Mello de productie in eigen hand, zodat er meer lijn in zit. De focus ligt nu op stationary en keukenproducten, zoals bijvoorbeeld mijn prachtige nieuwe servies. Het beddengoed van Melli Mello staat ook nog op mijn wensenlijstje, dat past wel in de stijl van mijn ‘vrolijke vrouwenhuis’ met de meiden. Daarnaast is er nog een complete tassen- en sieradenlijn, zijn er fotocirkels en leuke kussentjes die allemaal qua kleuren en dessin op elkaar zijn afgestemd. Ideaal om te sparen dus. 

melli mello sparen
“Why choose? Have it all!” Ja, zo mee eens. Ik wil niet kiezen, ik wil gewoon ALLES!

Tea for one, een lekker potje thee voor 1 persoon

Het volgende item dat me super leuk leek om aan de Melli Mello collectie toe te voegen, waren de schattige ’tea for one’ setjes. Je kent ze wel: een klein theepotje dat op een kop en schotel staat. Je thee blijft hierin warm en je kunt je eigen kopje thee steeds bijschenken. Ideaal voor een huishouden dat de halve week uit 1 persoon bestaat en de rest van de week uit nog 2 dochters die hun thee geregeld koud laten worden. De oudste zit volgend jaar in de brugklas en zal dan wat meer achter het bureau op haar kamertje zitten met huiswerk. En een kopje thee. “Daar word ik rustig van mama. Maakt niet uit hoe erg mijn puberbui is, geef me een kopje thee en wat tijd, dan komt het goed.”

melli mello sparen

Via de site waar ik mijn Melli Mello servies heb besteld (Orderchamp, een groothandel voor ondernemers), kwam ik met het merk in contact. De eigenaresse heeft mijn site bekeken en we hebben uitgebreid – zonder thee – aan de telefoon gesproken over het merk waar ik zo enthousiast over ben. Om jullie wat meer over Melli Mello te kunnen vertellen, kreeg ik van haar een pakketje toegestuurd met onder andere die superleuke ’tea for one’ theepotjes die matchen met mijn borden.

hellofresh texmex
Dit ging er wel in!

De dochters vinden het geweldig, dit theefeestje bij het ontbijt of uit school. Op instagram kreeg ik er van volgers ook ontzettend leuke reacties op, dankjewel daarvoor 🙂 fijn om te merken dat ik niet de enige ben die zo van het merk gecharmeerd is. De meest gestelde vraag: wat kost zo’n ’tea for one’ theepotje? Dat is 29,95 euro. Voor wie thee drinkt met een groter gezin, is er ook een normale theepot verkrijgbaar: type Nora van 42,95 euro.

melli mello sparen

Notitieboeken, voor al je doodles en aantekeningen

De verrassing was extra groot dat er ook nog ingepakte cadeaus in het pakket zaten. Voor ons alle drie een prachtige set uit de stationary collectie! Onze bureaus zijn daarmee opgefleurd met het vrolijke Melli Mello design, want we kregen een A5 notitieboek en een A4 gelinieerd schrift. Op die laatste ligt de gouden bedrukking een beetje bovenop de kaft, heel sjiek. Dit type heet Golden Power Notitieboek en is 16,95 euro, het kleinere boek is type Floral Sky á 9,95 euro. Perfect voor de brugklas straks, want de aantekeningen blijven zeker netjes dankzij de harde kaft. Ook in mijn laptoptas (van New Looxs die je ook aan de bagagedrager van je fiets kunt hangen) en op de thuiswerkplek is het een mooie aanvulling.

melli mello sparen

Waar is Melli Mello te koop?

Als consument kun je Melli Mello bij heel veel winkels vinden, maar het makkelijkste is natuurlijk om hun eigen Melli Mello webshop te bekijken. Daar vind je tenslotte de complete collectie bij elkaar. Staat het merk ook op jouw verlanglijst?

melli mello sparen

Lees ook: 

Heb jij iets van Melli Mello in huis? Spaar je een bepaald servies?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Lisette zegt:

    Leuk! Ik heb altijd de agenda van Melli Mello. Vind hem erg fijn en overzichtelijk en inderdaad vrolijk!

    1. Marguerita zegt:

      Oh wat leuk, die ken ik nog helemaal niet maar gaat meteen ook op de verlanglijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.