Stylen met bloemen: Japan

Japans vakantie gevoel in eigen huis? Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl hebben de oplossing; tover je eigen huis om tot jouw favoriete vakantiebestemming! Naast lekkere sushi en Japanse accessoires in je tuin, kun je ook met bloemen aan de slag om deze sfeer in huis te maken. Kijk snel naar de mooie sfeerplaatjes en wat je ervoor nodig hebt om dit thuis na te maken.

BBH, Thema's Mexico en Japan, The Gardeners, The Wunderkammer
Foto: BBH, Thema Japan, The Gardeners, The Wunderkammer

>> Lees ook Het Santoku mes, een droom mes voor iedere hobbykok

Bloemen hebben de kracht je mee te nemen naar een andere plek door hun geuren en kleuren. Stond deze zomer die langverwachte reis naar Japan op je planning? Wild je de Olympische Spelen bijwonen, verdwalen in de straten van Tokyo, experimenteren met streetfood en ontelbare mooie tempels en tuinen bezoeken?

>> Lees ook Dromen in coronatijd: bijzondere plekken in Japan

BBH, Thema's Mexico en Japan, The Gardeners, The Wunderkammer
Foto: BBH, Thema Japan, The Gardeners, The Wunderkammer

Er zijn meerdere dingen die jouw doordeweekse dag kunnen omtoveren naar een vakantie-in-eigen-huis-experience. De juiste combinatie vaneen drankje, muziek, bloemen, planten en mensen zorgt ervoor dat je jouw favoriete bestemming in huis hebt. Japan in huis halen is zo gedaan. Bestel je lievelings sushi, koop een lekkere fles sake, zet een boeket op tafel en een passende plant naast de eettafel. Mooiwatbloemendoen.nl tipt de orchidee als kamerplant en chrysanten en irissen voor in je boeket. Om er echt een feestje van te maken voor jezelf op een zwoele zomeravond, doe je je yukata, oftewel de “zomerkimono” aan.

>> Lees ook Wat is een Japanse hoofdmassage?

Haal jij op deze manier Japan naar jouw eigen huis toe?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.