Shoplog + Laura Conti lipbalsem review

Shoppen, ik ben er gek op! Vooral online spendeer ik heel wat uurtjes in webshops om de aller allerleukste producten uit te zoeken. Bijvoorbeeld voor een review. Dit keer mocht ik shoppen bij Dermarolling.nl. Heb je net als ik geen idee wat een Dermaroller is? Houd je van beauty producten? Lees dan even verder.

Dermarollers zijn de laatste trend op huidverzorgingsgebied. Een roller met kleine naaldjes die de huid elastisch houdt en daardoor schijnt te helpen tegen huidaandoeningen en de huid jong houdt. Ik heb ernaar gekeken, maar durfde er zelf geen één te bestellen ondanks mijn kraaienpootjes. De verdovende crème die je erbij nodig hebt, schrikt mij een beetje af. Heeft één van jullie er al wel ervaring mee? Doet het pijn om te gebruiken of valt het reuze mee?

Mijn shopsels!
Mijn shopsels!

Rode uitslag bij de lippen

Ik was zelf hard op zoek naar een goede lippenbalsem voor mijn dochter van 5. Telkens weer krijgt ze rode plekken op haar bovenlip. De Frozen lipbalsem die ik in de supermarkt voor haar kocht, deed pijn bij gebruik. Net als het geparfumeerde wonderpotje van Oriflame. In deze beauty webshop zocht ik dan ook naar een product dat geschikt zou zijn voor mijn kleine meisje. Ik kwam uit bij de Eco Soft Lipbalm van het merk Laura Conti die slechts 2,99 euro kost. Een natuurlijk product. Dat leek me wel belangrijk na de verkeerde keuze die ik eerder maakte.

Eco Soft Lipbalm Rose Hip & Cranberry voorkomt kloven en versnelt het herstel van de droge huid.

Dit leek me het product dat ik moest hebben, er zit onder meer Shea Butter in. Bovendien is deze balsem niet duur.

Helpt deze Laura Conti?

Ja! Ik dacht eigenlijk dat je deze balsem met de vinger moet aanbrengen, maar zag later op een plaatje dat je hem ook zo langs de lippen kan bewegen. Deze balsem prikt niet en ruikt lekker. Mijn dochter heeft hem 2 tot 3 keer per dag gebruikt en de rode lip verdween snel. Ze is erg blij met het leuke vierkante roze potje. Dit merk moet ik dus onthouden!

Vrolijk Melli Mello

Als meisjesmama heb ik toch wel een zwak voor vrolijke producten. Het merk Melli Mello trok dan ook mijn aandacht. Om het toilet op te fleuren koos ik de Cherry Blossom handzeep en bijbehorende Hand lotion. Die bloemetjes en vlindertjes op de flessen maken me helemaal vrolijk. In de winter heb ik erg veel last van droge handen, dus een handlotion binnen handbereik klinkt als een goed plan.

Deze heb ik overigens nog niet gebruikt, ze staan klaar voor als mijn huidige zeep op is. Ik vind het ook zo zonde om de lotion al wel neer te zetten, omdat ik juist die matchende flesjes zo gaaf vind. Herkenbaar? Maar goed, ik verheug me er al op om ze neer te zetten.

In de badkamer siert het Melli Mello badeendje al wel de badrand. De meisjes hebben instructie gekregen dat het leuke verenkraagje niet nat mag worden. Dit eendje is van mama! Hihi 😆  😎  Om mijn Melli Mello Mania compleet te maken, koos ik bovendien een mooie fles doucheschuim uit. Dat wordt dus genieten! (Wederom als de oude douchegel op is.)

Bij mijn bestelling kreeg ik nog een schattig klein flesje cadeau met antibacteriële handgel. Top voor in de handtas! En ook nog een leuke strandbal, die mijn dames op hun hoge hakjes in gebruik hebben genomen <3

Lees ook:

Kiezen jullie ook graag de mooiste flesjes uit om neer te zetten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Renate zegt:

    Wauw ik was precies op zoek naar zo’n lipbalsem! Ga snel eens bij de Etos langs.

  2. Dat je er verdovende creme bij nodig hebt, schrikt mij ook af moet ik bekennen. Hoeveel pijn doet het dan wel niet?

  3. Volgmama zegt:

    Wat leuk! Ken die shop nog niet, dat met die naaldjes klinkt een beetje kinky haha. Weet ook niet of het wat voor mij is. Wat een leuke flessen en die badeend past hier ook in onze verzameling 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.