Fit Tea Detox thee in Paasstemming + kortingscode

Het is lente en de afgelopen weken ben ik redelijk in paasstemming geweest vanwege het konijntje in mijn thee. Ik mocht namelijk de Fit Tea Body Detox uitproberen. Een 28-daagse thee kuur van het merk Fitvia. Deze detox thee werkt hetzelfde als de kuur van Tastea waar ik eerder over schreef. ’s Ochtends drink je de speciale wakkerworden-thee en ’s avonds een fijne kop lekkerslapen-thee.

De thee detox van Fitvia Fit Tea bestaat dus uit 2 soorten thee en als je kiest voor de Bunny Detox set krijg je net zo’n schattig thee ei als ik! Er zijn overigens ook andere detox varianten thee verkrijgbaar met mokken of infusers erbij. De variant die ik ontving kost 39,90 euro, maar je hebt ook detox kuren van Fittea met 1 soort thee en die zijn goedkoper (de goedkoopste die ik zag was nog geen tientje).

fittea detox kuur bunny

Wat zit er in de Fit Berry Detox thee?

’s Ochtends neem ik gedurende 28 dagen een mok Fit Berry thee. Deze is bedoeld om je lichaam wakker te schudden en te ontgiften. Ik voel me er inderdaad fitter door. Net als bij elke detox, ik ben daar toch gevoelig voor blijkbaar, blijf ik ook de hele dag naar het toilet rennen om afvalstoffen te lozen. Vaker dan wanneer ik geen detox kuur volg in ieder geval. Je gebruikt 1 á 2 theelepels losse thee in bijvoorbeeld een thee ei en laat dit een minuut of 5 trekken. In de Fit Berry thee zitten allemaal natuurlijke ingrediënten zoals bosbessen, frambozen, bramen, gember, groene thee en tulsi gras. De thee smaakt lekker zoet!

paashaas detox thee
1e paasdag met klein ontbijt en detox thee

Wat zit er in de Pure Night Detox thee?

Voor de avonden en nachten is er een ontspannende Pure Night thee. Minder sterk van smaak, maar wel lekker. Deze drink ik ’s avonds tijdens het bloggen, voordat ik naar bed ga. Hij is speciaal bedoeld om gifstoffen te laten verdwijnen, je lichaam te ontspannen en ervoor te zorgen dat je lichaam tijdens de nacht hersteld van alles waar het die dag aan is blootgesteld. In deze thee zitten 14 verschillende natuurlijke ingrediënten, allemaal cafeïne vrij. Hieronder ook de Moringa bladeren uit de Himalaya, die bekend staat als de wonderplant die het lichaam zuivert, het immuunsysteem stimuleert, de spijsvertering verbetert en een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen aanvult. Verder bevat de thee onder meer stukjes granaatappel en gember. Deze thee zou bovendien het hongergevoel moeten tegen gaan. Ook van deze thee schep je 1 á 2 theelepels in je thee ei en laat je dit 5 minuten trekken.

fittea detox

Wat is tot nu toe mijn ervaring met deze Fittea detox thee?

Laat ik eerst zeggen dat mijn man deze twee detox theeën ook erg lekker vindt! En Fittea heeft ook theesets om samen met je partner te detoxen, dus dat is leuk. Zelf kan ik de smaken ook waarderen. Wat mij betreft wint de Fit Berry het van de Tastea ochtendthee die ik eerder probeerde, maar de smaak van de avondthee van Tastea vond ik weer net even wat lekkerder dan van Fittea. Prima smaken dus! En het fijne van losse thee zijn de natuurlijke ingrediënten, ook leuk om aan mijn dochters te laten zien. Wat is nu precies thee? Hoe ruikt dat? Ze kunnen het nu een stuk duidelijker zien dan bij gebruik van theezakjes. Ik voel me ’s ochtends inderdaad energiek na het drinken van de Fit Berry thee en heb dan zin om aan de dag te beginnen. Tijdens het bloggen ontspan ik met de Pure Night tea, maar het is geen inkakmoment. Ik voel mijn lichaam ontspannen terwijl ik rustig aan mijn artikelen werk. Net als bij andere detox-kuren bezoek ik als eerder gezegd vaker het toilet dan gebruikelijk om te plassen en dus gifstoffen af te voeren. ’s Ochtends heb ik wel wat meer moeite met wakker worden, maar dat kan ook door alle druktes komen. Bovendien ben ik de laatste avonden erg geïnspireerd en gemotiveerd en maak ik het dus wat later dan gebruikelijk door het bloggen.

Kortingscode Fitvia

Als je kortingscode MARGUERITA10 gebruikt op de website van Fittea krijg je 10% korting op je bestelling. Dat is altijd leuk meegenomen! Kijk dus even of er een thee van je gading bij zit, dan kun je het zelf proberen.

#myfittea #tealover #Detox #fitberry #summerbody #fit #fitberrydetox #Bunnyset #purenightdetox

Heb jij al eens een detox thee kuur gedaan? Wat zijn je ervaringen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Margot Maat zegt:

  Wat een dikke onzin dit. Gewoon geldklopperij. Je lichaam is zo gemaakt dat het zelf wel afvalstoffen afvoert.

 2. Cynthia zegt:

  Thank you for your nice article about Fittea!

  Could you please remove the name “fittea” and replace it to Fitvia?
  Could you also remove or replace the image of Fittea products? You can find some pictures on our instagram page https://www.instagram.com/fitvia.fr/

  Thank you!

 3. Joandi Loes Tholen zegt:

  Ik heb zelf enkel nog maar de Boottea gebruikt en daar was ik helemaal niet tevreden van, de thee was toen ook erg vies. Ik denk dat ik deze maar eens ga uittesten want het klinkt behoorlijk positief. Lekker fit in de ochtend en later gaan slapen, wat wil je nog meer toch?

 4. Merel zegt:

  Klinkt heel goed! Dat je fitter wordt, lijkt me wel wat. Heb regelmatig dat ik mijn bed niet uitkom en de rest van de morgen weinig productief ben. Misschien toch maar eens gaan kijken wat zo’n thee voor me doet! Benieuwd hoe je er na 28 dagen op terugkijkt.

  Zelf nog nooit een detox thee gebruikt trouwens.

 5. Sophia zegt:

  Ik hou wel van zoete thee, klinkt goed!

 6. Marsha zegt:

  Klinkt goed! Ik hou er wel van. Ik ben zelf een ontzettende theeleut, en een detox theetje zou ik graag nog een keer willen proberen.

 7. Annemarel zegt:

  Wat leuk dat je een kortingscode voor ona hebt. Ik had al even op de site gekeken, maar vond het erg prijzig. Deze code komt dus goed uit. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt!

 8. Manon zegt:

  Dit vind ik wel interresant!
  Ik denk dat ik zelf ook wel 100000x moet plassen vooral met mijn te kleine blaas, maar ben het gewend haha

 9. Natalie zegt:

  Ik heb hem ook net ontvangen en ze bevallen me prima, heel erg lekker eigenlijk vooral de Fit Berry. Ik merk wel dat de Night tea lekker ontspannend werkt, maar voor de andere effecten moet ik nog even langer drinken.

 10. Nee, nog nooit maar het klinkt positief zoals jij het beschrijft. En dat thee ei is bijzonder leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.