Mama’s Milkshake voor als je borstvoeding geeft + kortingscode

Lekker koppie thee drinken! Mmmmmm wie houdt er niet van? Ik wel in ieder geval. Ik vond het dan ook erg leuk om de borstvoedingsthee van Tastea te mogen proberen. Tijdens mijn zwangerschap had ik de zwangerschapsthee al gedronken. Zie mijn review van deze thee hier. En nu, na de bevalling, is de borstvoedingsthee aan de beurt!

Gastblog door Liesbeth Dorresteijntastea mama's milkshake

Mama’s milkshake

De naam van de thee vind ik al erg leuk! De thee van Tastea kwam weer in een erg mooie bus en mooi verpakt. Mijn zoon heeft nog een paar dagen in de box met het vloeipapier gespeeld omdat het zo leuk knisperde als hij er tegenaan kwam! Na het uitpakken heb ik mijn Tastea beker, die ik nog had er weer bijgepakt. De thee bevat kleine en grote stukjes, dus een thee-ei is minder handig. Door het filter in de speciale beker komen er geen dingetjes in je mond, wel zo fijn! Deze thee smaakt vooral naar anijs, venkel en munt. Ik vind de thee lekker: een beetje zoet, maar ook fris. Venkel en anijs bevorderen de borstvoeding, net als anijs in beschuit met muisjes. Nou, die muisjes heb ik afgelopen tijd behoorlijk vaak gegeten en ze smaken nog steeds goed!

Welke ingrediënten zitten er in Mama’s Milkshake en hoe gebruik je het?

De thee bevat venkel, anijs, karwij, munt en marshmallow. De thee is 100% natuurlijk en bevat geen theïne. Je gebruikt ongeveer 2,5 gram per kopje of beker thee. Uit een blik kun je zo’n 50 kopjes maken. Let op: teveel anijs en venkel is weer niet goed voor vrouwen die borstvoeding geven! Houdt het dus bij een paar kopjes per dag.

Wat doet deze thee?

De thee kan jou als moeder een vitamineboost geven. Ook bevordert het de spijsvertering van moeder en kind. Het zou kunnen helpen tegen buikkrampjes van je baby. Ik klop het snel af, maar onze zoon heeft nog geen buikkrampjes gehad! Ik weet dus niet of het op dit gebied zou helpen. Of zou hij geen krampjes hebben gehad omdat ik deze thee drink? De thee zou ook kunnen helpen de borstvoeding op gang te helpen en te ondersteunen. Ik was hier in het ziekenhuis al in ondersteund en mee geholpen, nadat ik bevallen was. Nu drink ik elke dag wel een kopje van deze thee en of het aan de thee ligt of niet, het voeden gaat prima!

tastea mama's milkshake

Hype onder borstvoedenden

Er is op internet een hype te signaleren onder borstvoedende vrouwen. Zij rennen massaal naar de Starbucks om daar de Pink Drink te halen! Ik wil dit ook nog graag proeven. Dit roze koude drankje zou wonderen doen voor de melktoevoer. Er zitten acaibessen in en kokosmelk. Wetenschappelijk bewijs ontbreekt, maar volgens lactatiekundigen is ontspannen zitten en genieten van een lekker drankje dat hydrateert altijd goed voor je melktoevoer! Nu zijn er dus zowel een warm drankje (van Tastea) als een koud drankje voor borstvoedende mama’s die wel een verwennerij kunnen gebruiken.

Wie wat waar + kortingscode

Tastea is in vele smaken te krijgen en niet alleen voor zwangere en borstvoedende vrouwen. Er zijn ook blends die je energieker maken of helpen bij het afvallen. Allemaal met erg leuke namen! De nieuwste blends zijn die met groente. Je kunt de bussen bestellen op hun site. Op dit moment zijn de theeblends in prijs verlaagd en kun je ook nog eens gebruik maken van een leuke kortingscode via Marstyle, je krijgt 10% korting op niet afgeprijsde artikelen met de code MARSTYLE-MAMA10 .

Ook op bol.com zijn de blikken thee van Tastea sinds kort te bestellen, kijk hier. (affliate link)

Heb jij een goede food/drink tip voor mama’s die borst voeden?

Lees ook:

Leuk om te lezen Liesbeth. Ik dronk ook graag en veel venkelthee toen ik borstvoeding gaf. Heb het alleen niet heel lang volgehouden onder meer omdat ik nogal veel voeding had en het altijd een grote kledderboel werd, vooral met de nachtvoedingen. Moest ik na het voeden ondanks de vele doeken eerst mijn kind weer een droge romper aandoen voor ze terug in bed kon. Iemand die dit ook had?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.