We blijven kusjes geven aan de Fingerlings Hugs

De Speelgoed van het Jaar verkiezing is in volle gang en één van de genomineerde speelgoedintroducties is de Fingerlings HUGS knuffel van WowWee. Hij is überschattig en genomineerd in de categorie speelgoed voor kinderen van 4 en 5 jaar, maar ook voor iets jonger en ouder prima geschikt. Wij ontvingen aapje Bella om te reviewen, maar haar tweelingbroer de blauwe Boris is net zo leuk. Het is namelijk een interactieve knuffel die kusjes teruggeeft!

fingerlings hugs

De jury van de Speelgoed van het Jaar verkiezing zegt het volgende over de Fingerlings Hugs: “Dit is een interactieve knuffelaap om mee te knuffelen en te stoeien. Leuk om mee te nemen met zijn lange armen en benen. Je wordt vrolijk van deze knuffel met hele hoge emotionele waarde. Hij maakt veel leuke geluidjes. In roze en blauw verkrijgbaar.”

Je kunt op de website van Speelgoed van het Jaar overigens stemmen op je favorieten en daarmee ook kans maken om al dat leuke speelgoed te winnen. Tip!

Wat kan deze knuffelaap allemaal?

In dit facebookfilmpje laat mijn dochter snel zien wat de Fingerlings Hugs zoal kan doen en waarom wij hem heel erg leuk vinden:

De Fingerlings Hugs zijn dus bedoeld om heerlijk mee te kroelen en spelen. Hun lange armen kunnen fijn om je nek en je kunt ze er ook aan rondslingeren. Wanneer je deze knuffel zwaait of in de lucht gooit hoor je heel hard “WHIIIEEEE”. In totaal maken ze meer dan 40 geluidjes. Erg schattig is dat hij je terugkust wanneer je hem al kussend tegen je aan drukt. En als je in zijn oortje knijpt en iets zegt, praat hij je na. Het aapje laat een boertje wanneer je op zijn rug klopt. Bij neerleggen vallen de oogjes dicht en kan hij zelfs gaan snurken. Na wakker worden hoor je een geeuw. Oh en goed bij de opvoeding van een peuter: als je de Fingerling Hugs laat vallen roep ie “AUWTSS”. Lekker interactief dus en je kind zal zich met deze knuffel niet snel vervelen. Ook heerlijk om mee te kroelen onderweg trouwens. Ben je het geluid even zat? Dan maak je het klittenband op de rug open en zet je hem uit.  😉

Deze knuffel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en heeft een adviesprijs van € 34,99. Je kunt ze onder meer hier kopen.

Meer van WowWee?

Fabrikant WowWee stuurde ons ook een kleine verzamel Fingerling mee, leuk klein cadeautje om op de kamer neer te zetten. Mijn meiden hebben hier met 6 en 7 jaar de perfecte leeftijd voor. Eerder al hebben we de Fingerlings Unicorn besproken op de blog in dit artikel. Voor jongens vind ik de robotdino’s heel erg leuk.

Lees ook: Flip de logeerbeer.

Gaat de Fingerlings Hugs bij jullie op de verlanglijst voor de decembermaand?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.