Flip de logeerbeer

Ken jij Flip de logeerbeer? Via onze gastouder hadden we poppetje Puk al eens te logeren gehad, maar op het kinderdagverblijf hebben ze Flip. Maandag mocht ik hem ontmoeten. In de deuropening werd hij in mijn gezicht geduwd: “kijk mama, Flip komt logeren!” De peuter was erg enthousiast 🙂

Ik blijf het toch een leuk concept vinden. Zo’n knuffel met een tas vol spulletjes zoals kleertjes, een schrift en een tandenborstel. Mama moest aan de bak, want Flip moet de volgende dag alweer terug. En het is dus de bedoeling dat je een verhaaltje in het schriftje schrijft over zijn belevenissen. Zoals je ziet op de foto heb ik mijn best gedaan 🙂 De peuter maakt er nog een leuke illustratie bij.

Het verhaaltje hebben ze als het goed is voorgelezen. De peuter had in ieder geval trots de luier verschoond, het huis laten zien, een bord voor hem gepakt en dingen verteld. ’s Avonds mocht hij in het poppenbedje naast haar bed slapen. De volgende dag net voor vertrek kwam ze erachter dat ze vergeten was om Flip zijn kleren weer aan te doen. Oeps. Voor 1 keer mocht Flip daarom in zijn blote niksie in de auto. Geen tijd, haha.

Het is zo leuk om te zien hoe je kindje de verzorgingstaken die bij deze logeerknuffel horen, serieus oppakt. In ons geval helpt het bovendien bij het wenproces op het kinderdagverblijf. We zijn er bijna doorheen, de dagen van een huilend kind wegbrengen zijn gelukkig voorbij 🙂 ze vertelt enthousiast over de dingen die ze doet op het kdv, zoals de muziekjuf die pas langs kwam. En nu was ze dus voor even de papa van Flip. We zagen haar groeien in deze taak! Zo schattig!

Heb jij weleens een knuffel te logeren gehad?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.