Digitaal kijken voor kids: nieuw op Disney+, Nickelodeon en Prime

De thuisbioscoop biedt in deze tijd heel veel uitkomst. Vandaag ontving ik het laatste nieuws van Disney+, Nickelodeon, Pathé Thuis en Prime en deel ik deze kijktips met jou. Dat je Frozen II al kunt bekijken, wist iedereen waarschijnlijk al wel maar er is meer nieuws. Zo is het binnenkort Earth Day en dan (3 april) komt Dolphin Reef beschikbaar!

dolphin reef

Nieuws van Disney+

Ik zou eigenlijk deze week een winactie doen met bioscoopkaarten voor de nieuwe Mulan film, maar aangezien de bioscopen dicht zijn moet je daar nog even op wachten. Streamingnieuws it is dus!

Disney+ ziet de verbetering van de natuur nu we massaal minder auto kunnen rijden en gaat in april los met de natuurdocumentaires. Ook vanwege Earth Day. Educatief én prachtig om te zien! Verder lanceren ze ‘vrijdag filmavond’ met nieuwe releases. Alle klassiekers zijn nog steeds te zien. Kun je ze niet vinden? Gebruik de zoekfunctie.

Nieuw in maart

 • Star Girl is sinds 13 maart te zien. Een film over hoe je met innerlijke kracht de wereld kunt veranderen. Voor de liefhebber van musicals.
 • Frozen II met Anna en Elsa kun je sinds 17 maart bekijken.
 • Disney Insider seizoen 1 is per 20 maart te zien, een kijkje achter de schermen van de Disney wereld.
 • Be Our Chef (27 maart) een kookcompetitie tussen 5 gezinnen geïnspireerd op Disney. In de eerste aflevering is de cook-off in Assepoester thema.

dolphin reef

 • Oeps, dit mag pas per 1 april online, komt later dus!

 

spongebob handen wassen

Nickelodeon platform

Nickelodeon Nederland kondigde vandaag de lancering aan van #KidsTogether, een multiplatform initiatief waarbij de meest populaire Nickelodeon personages en talenten worden ingezet om gezinnen en kinderen te informeren over hoe zij gezond kunnen blijven en wat voor activiteiten zij thuis kunnen doen tijdens de COVID-19-uitbraak.

Met de hulp van SpongeBob SquarePants, Blue’s Clues & Jij!, Henry Danger, Bubble Guppies en De Casagrandes, gaat #KidsTogether kinderen gerichte entertainment geven over dit onderwerp door middel van korte video’s, downloadbare activiteiten en social content. #KidsTogether is vanaf deze week onder meer hier en op facebook beschikbaar en bevat:

 • Originele short-form content, zoals SpongeBob die social distancing uitlegt, de Bubble Guppies die demonstreren hoe je je handen moet wassen, en Chickaletta en de PAW Patrol die met hun dansmoves kinderen in beweging houden.
 • Nickelodeon pop-up pagina’s, gemaakt in samenwerking met GoNoodle, die kinderen aanmoedigen om op te staan ​​en in beweging te komen door bijvoorbeeld deel te nemen aan het dansfeest van Lincoln Herrie.
 • Blue’s Clues & Jij! tips en Bubble Guppies kleurplaten om uit te printen, evenals activiteiten en spelletjes om gezinnen thuis te helpen samen te spelen en te leren.
ugly dolls

Amazon Prime voor kids

Mijn Amazon Prime kijktips voor kids:

 • Wishenpoof
 • The Stinky Dirty Show
 • Peppa Pig
 • Lost in Oz
 • Kung Fu Panda: the paws of destiny
 • Pokémon (alle series)
 • Dino Dana
 • Ugly Dolls (lees hier mijn review)
 • Hotel Transsylvanië
 • Pietje Bell
 • Brandweerman Sam
 • Dora
 • Ben & Holly
 • Sean het Schaap
emoji

Kinderkijktips op Pathé Thuis

Pathé Thuis biedt veel recente films nu tijdelijk aan met korting. Verder kun je hier zoals altijd oude toppers en nieuwe films vinden en huren of permanent kopen om via deze streamingsdienst te bekijken vanaf je eigen huisbioscoop.

 • Blinky Bill De Film (over een koala beertje)
 • Mees Kees in de Wolken (alle films van Mees Kees zijn leuk!)
 • Frozen II
 • Robocar Poli: op avontuur in de stad
 • Aïlo het dappere rendier (familiefilm, vanaf 6 jaar)
 • Sean het Schaap: het Ruimteschaap
 • Thomas de Stoomlocomotief: opgraven en ontdekken
 • Huisdiergeheimen 2
 • Angry Birds 2
 • Hoe tem je een draak 3 (tip: drakenei knutselen)
 • Juf Roos
 • Trouble
 • Duck duck
 • Whitestar
 • Ferdinand (hier onze review)
 • Emoji Movie (hier onze review)

Kortom: er is genoeg te zien! Popcorn of zakje chips erbij en genieten maar.

Welke film staat nog op jouw mustsee lijstje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.