Online shoppen voor kindersieraden

Samen even onthaasten in bad, mijn kleutertje en ik. We zongen liedjes, speelden met het sop en spraken de week door. Toen kwam het gesprek op mijn trouwring. Ze blijft erdoor geboeid. “Waarom heb jij die om in bad mama? Doe je die ook niet af als je gaat slapen? Ik vind hem zo mooi, ik zou ook wel een ring willen…”

Soms zoek je een bijzonder cadeau voor je kinderen. Vanwege een speciale gelegenheid, of omdat ze zoals mijn dochter een bijzondere wens hebben. Mijn meisje zou dus graag een ring hebben. En waar vind je mooie sieraden voor kinderen?

Kinderringen

Nou, bijvoorbeeld in de webshop van Kaya Sieraden! Deze zomer schreef ik een review over een prachtige moeder-met-2-dochters armbanden set. Van zilver. Heel mooi met het oneindigheidssymbool. Hier hebben ze dus ook leuke ringen voor kleine meisjes. Binnenkort wordt het assortiment aan kinderringen bovendien uitgebreid. Ik kreeg een sneakpreview en heb voor Sinterklaas deze 2 exemplaren uitgezocht:

Hoe vinden jullie ze? Is ook weer eens iets anders dan speelgoed. Is het bij jou thuis ook één grote speelgoed overload en zoekt Sinterklaas een alternatief cadeau om je kindjes blij mee te maken? Doe dan mee met de winactie.

Win 25 euro shoptegoed

Vandaag maak je tijdens deze Sinterklaas winweek kans op een voucher ter waarde van 25 euro shoptegoed waarvan je bij Kaya iets leuks kunt uitzoeken. Neem een kijkje in de winkel en vertel mij wat je hiervan zou kopen. Gebruik een geldig e-mail adres voor je reactie. Ik vind het heel lief als je me volgt op Facebook, bloglovin, per e-mail… maar dat is allemaal niet verplicht (laat dus alsjeblieft – ook voor de andere lezers – geen linkjes achter waar je mij allemaal volgt). Delen van dit bericht, of iemand taggen op facebook vind ik erg lief! (Ik krijg hier automatisch meldingen van, dus ook dat hoef je niet in je reactie op te nemen.)

En de winnaar is geworden… Maris! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling. Fijne Sinterklaas iedereen!

Welk sieraad spreekt jou het meeste aan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian zegt:

  Een ketting voor mijn dochter en één voor mij!

 2. k v kammen zegt:

  Mijn dochter heeft sinds kort gaatjes in haar oren en zou daarom wat leuke oorbelletjes voor haar uitzoeken eenhoorntjes vind ik erg leuk en cute pink uiltje, misschien ook wel leuk met bijpassend ketting

 3. Ik zou gaan voor de vergulde oorbellen in sterretjes vorm. Tweemaal zodat beide dochters hetzelfde dragen tijdens kerst.

 4. kempenaers zegt:

  een armbandje met naam zou leuk zijn voor mijn kleindochter

 5. brants zegt:

  doe graag mee voor mijn kleindochter voor een armbandje of ketting

 6. Raaf Klein zegt:

  De zilveren ring met roze vlinder vind ik erg mooi.

 7. Patricia de Crom zegt:

  Ik doe graag mee voor ons meisje Destiney voor het roze vlinderringetje.toen haar overgroot oma vorig jaar op sterven lag kregen alle kleinkinderen als een van de laatste wensen allemaal dus de jongens en meiden een ketting met een vlinder.als ze tetug zouden komen dan zouden ze dat laten weten als vlinder.dit ringetje zou super bij deze ketting staan.het is een mooi symbool voor haar oma lucky!

 8. Anna zegt:

  Ik zou voor het kinderarmbandje met voornaam willen gaan voor mijn lieve dochter.. ?

  Facebook : An Na

 9. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee. Mijn armbanden worden steeds gestolen ?

 10. Marianne zegt:

  Mijn dochter krijgt binnenkort gaatjes.
  En gaatjes moeten gevuld zijn. En dat is niet moeilijk. Ik zag al een paar mooie sterren-oorbellen die ze graag wil hebben. En van de bon kan zelfs een tweede paar uitgezocht worden. Het is allemaal best betaalbaar!

 11. jolein koolske zegt:

  Oh super leuk zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje 🙂 Dit armbandje vind ik zooooo gaaf voor mijn dochters !

 12. Karin zegt:

  Een lief armbandje voor onze jongste dochter zou zo mooi zijn 🙂

 13. magda van lonkhuijzen zegt:

  ik waag graag een kans om onze dochter te verrassen met nieuwe oorbellen. Ze is zeer regelmatig een oorbel kwijt. Er staan zoveel leuke oorbellen op de site

 14. Lies zegt:

  Leuk en bijzonder zeg!!! Ik kan me nog herinneren dat ik, toen ik heel klein was, een armbandje van mijn opa kreeg (een echte, met steentjes) en een zilveren ring met lieveheersbeestje van mijn vader. Ik was zo trots als een pauw op allebei en heb het armbandje ook nog steeds. Ik doe dan ook heel graag mee met deze actie voor een zelfde ervaring voor de volgende generatie!

 15. Corinne De graaf zegt:

  Ik zou deze kiezen voor mijn dochterhttp://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-infinity-armband-voorletters.html

 16. Liesbeth zegt:

  Leuk! Ik zou graag een mooi armbandje aan ons petekindje willen geven. Dat is toch heel speciaal!

 17. Ik doe graag mee voor deze infinity armband

 18. Lisanne Boem zegt:

  De moeder- dochterarmbanden omdat ik vind dat dat echt voor een speciale connectie zorgt en de liefde bevestigt <3

 19. elisabeth maria martina zegt:

  mooi kado voor jarige kleindochter #nunogboffen

 20. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik zou er een mooi ringetje voor uitzoeken voor Eva die 5 december jarig is net als haar tweelingbroer Lucas
  groetjes Linda

 21. Jacques (Opa) Leliveld zegt:

  ik vind jouw keuze heel goed, ook de Oma/kleindochter combi is symbolisch.. maar als ik win mag kleindochter zelf iets uitkiezen

 22. Marian Zw zegt:

  oorbellen met roze steentjes, en een ringetje staan bovenaan het lijstje van mijn dochter. Dus als ik dit win gaan we zoiets moois uitzoeken

 23. Sandy van der Kolk zegt:

  Eerder heb ik al hele mooie moeder/dochter armbanden gekocht bij haar, en bedeltjes van sleuteltje voor mijn mannen 🙂 Echt een hele leuke shop en volgens mij een hele lieve meid!! Als ik nu zo door de winkel heen neus denk ik aan aan mooie ketting , “My Little Stars” met drie sterren met de voorletters van mijn mooie kids. De kerstoorbellen van een kerstboom vind ik ook wel erg leuk….

 24. Jacmana zegt:

  Het kadodoosje met de zilverenketting “I love you till de moon and back”voor mijn kleindochter, zou echt super zijn

 25. Sigrid zegt:

  Ik wil onze dochter heel graag een ring geven, dat voelt als een speciaal cadeau en ze houdt ook van sieraden: ze koestert haar doosje vol plastic- en houtenbijouterie 😉 Voor Sinterklaas krijgt ze Souza glitterslippertjes, een toverstafje…. Op en top kleutergirly zeg maar. Als ik nu zou moeten kiezen dan zou ik gaan voor de vlinderring met gekleurde stippeltjes (ze is gek op de regenboog) maar als ik jouw sneakpeak zie… Dan wacht ik daar toch even op! Want zo’n glinsterring is natuurlijk het einde.

 26. Nienke zegt:

  Supermooie webshop met nog mooiere spulletjes! Voor mijn oudste dochter zou ik gaan voor de goud vergulde ‘Midnight star’ 3 mm oorbellen, mijn jongste vindt de oorbellen met de eenhoorns super. Nu maar heeeel HARD duimen!

 27. syl zegt:

  Voor mijn jongste dochter de Zilveren kinderoorbellen ‘eenhoorntjes, en de oudste dochter Zilveren oorbellen ‘glitter cupcakes… leuk voor in de schoen !!

 28. I. Oudshoorn zegt:

  Alweer een gave actie! Super leuk, deze Sinterklaas winweek! Mocht ik winnen, dan zou ik 2 paar zilveren oorbellen voor mijn dochtertje uitzoeken. Helaas kan ze niet goed tegen alle soorten oorbellen en hebben we, ivm ontstekingen, al twee keer opnieuw gaatjes moeten laten prikken. Ze vind oorbelletjes alleen zo leuk! Nu inmiddels ruim een half jaar ontsteking vrij! We hebben ontdekt dat het met hangertjes (zilveren creolen) heel goed gaat. Dus zou ik kiezen voor de zilveren creolen roze pareltjes en die met kristallen hartjes.

 29. marjon zegt:

  Ik vind de moeder en dochter armbanden wel mooi.
  Ik doe dus graag mee voor dit shop tegoed!

 30. cindy pater zegt:

  dit zou ik heel graag willen kopen

 31. Mom zegt:

  Ik zou gaan voor een oma/kleinkinderenketting, dat lijkt me superleuk en dan is er vast een mooie korting…

 32. Maris zegt:

  Bij ons is iedereen helemaal gek op/van sterretjes dus Goud vergulde oorbellen ‘Midnight Star’ 3 mm en Cadeaudoosje zilveren ketting ‘Merry Christmas’ staan op de lijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.