Wij horen bij elkaar! + winactie (gesloten)

Wij horen bij elkaar, mijn dochters en ik. En dat kunnen we nu ook laten zien met bijzondere gelegenheden. Op onze trouwdag werden namelijk matchende armbandjes bezorgd van webshop Kaya Sieraden. Zo mooi: met het oneindigheidssymbool en ingelegd met zirkoniumsteentjes. Aan de armbanden van mijn dochters hangt één pareltje, aan mijn armband hangen er twee. Voor elke dochter één.

DSC_0046
Oeh! Mooie armband!

Details

Het zijn de details die een bruiloft vaak zo bijzonder en onvergetelijk maken en stel dat je al dochters hebt, of een ander bruidsmeisje, dan zou een dergelijk matchend armbandje het wel helemaal af maken. Maar ook op een verjaardag, communie of diploma-uitrijking sla je de plank goed raak met een sieraad als cadeau. Dat blijft toch iets bijzonders om te geven en te ontvangen, vind ik. Wij zijn in ieder geval in onze nopjes met deze tere, fraaie sieraden.

DSC_0045 Zakje

Ze zaten verpakt in een zijden, roze sieradenzakje met daarin ook een speciaal zilverpoetsdoekje. Zo kun je ze mooi opbergen en netjes opwrijven voor wat extra glans als je ze draagt. We bewaren ze wel voor speciale gelegenheden, want ze zijn te teer een mooi voor naar school. Ik zou het zonde vinden als ze kapot gaan vanwege onhandigheid of iets dergelijks.DSC_0025

Moeder-dochters combi

De sterlingzilveren set die wij dragen heet “You are loved for infinity” en kost € 52,90 voor één moeder en dochter. Je kunt op de bestelpagina echter net zoals wij een extra armbandje bijbestellen á € 22,00. Hier selecteer je bovendien welke afmeting de kinderarmband moet hebben én of de moederarmband één of twee pareltjes krijgt. Zeer geschikt dus ook voor moeders die net als ik twee lieve dochters hebben! Er zijn in deze webshop overigens ook sieradensets verkrijgbaar voor 3 generaties: kind, moeder, oma. DSC_0019

Papercliptruuk

Mijn meisjes en ikzelf waren erg blij met deze matching set. Ik hoefde niet te kiezen welke van de meiden een armbandje zou krijgen, maar mocht beiden verwennen. Heel fijn, want ze zijn me beiden even lief! Peuterlief heeft de post open gemaakt terwijl haar zus op school zat en wilde haar armbandje direct om, ze vind hem prachtig. Zelf had ik het geluk dat mijn moeder op visite kwam en mijn armbandje bij me om wilde doen. Vanwege het kleine sluitinkje was dat toch even lastig. Eigenlijk moet je voor dit soort situaties een paperclip bij de hand hebben, waarmee je de sluiting op zijn plek houdt maar dat had ik natuurlijk niet.

matchende zusjes
Hetzelfde zijn, heel belangrijk tijdens de kleuterperiode.
infinity symbool
Het uitgerekte achtje, het wiskundige symbool voor oneindigheid.

 Van oorbel tot haarband

KAYA maakt naast bruidssieraden ook luxe zilveren baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer sieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie of verjaardag. Oorbelletjes, haarbanden, manchetknopen… Er is van alles te vinden in de webshop. Het merk heeft hart voor alle kinderen, per verkocht sieraad wordt daarom een bedrag aan stichting Eduki gedoneerd zodat een kind in Gambia een week naar school kan.

sieradenzakje
Even in het zakje gluren, wat zou er in zitten?

Winactie

Kijk voor de gehele collectie op de website van Kaya Sieraden. Zit er iets bij dat je dolgraag zou aanschaffen? Vertel mij hieronder in de reacties wat dat is, voor wie en waarom. Dan maak jij kans op € 35,00 shoptegoed dat ik namens Kaya Sieraden mag verloten! Dat is nog eens een cadeautje 🙂

En de winnaar is geworden… Marian Zw! Gefeliciteerd Marian, ik ga je mailen voor de afhandeling. Veel shopplezier gewenst.

Vind jij het ook zo leuk om met je dochter(s) te matchen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nadia zegt:

  Heel mooie sieraden en een leuke idee met de parels! ? Ik zelf zou de ketting ‘Triple Love’ circels kiezen
  Misschien is een gravure ook mogelijk, dan komen de namen van mijn kinderen en man op de rondjes. ?

 2. Natasja Smit zegt:

  De Mom & me armbanden ‘love you to the stars and back’ voor mij en mijn zoontje ♥

 3. Corinne de Graaf zegt:

  Voor mijn dochter. Past precies bij de jurk die ze gaat dragen op de bruiloft van mijn broer.

 4. Julia zegt:

  Deze vind ik echt geweldig! Ik heb de armbandjes die er bij horen al voor mezelf en de meisjes. Deze heb ik gekocht voor de bruiloft van mijn zusje. Mijn dochters mogen bruidsmeisjes zijn en zijn daar dolenthousiast over. Deze prachtige kettingen zouden de set helemaal compleet maken!
  Geweldige webshop van Kaya! Zo mooi zie je ze weinig!
  Nu maar duimen!
  Liefs,
  Julia

 5. Loes zegt:

  ik vind de Mom & Me set ‘Golden Girls’ met roze pareltjes heel mooi!

 6. cobi zegt:

  Ik zou kiezen voor een circle of life hanger

 7. Fleur zegt:

  Welke dochter wil nu niet dezelfde armband dragen als haar moeder! Ik zou kiezen voor Mom & Me armbanden ‘Flower Power’ met hartje

 8. Joyce Zwarts zegt:

  Mom & Me set ‘Infinity Pink de Luxe’ key to my heart

  Deze wil ik graag winnen voor mijn dochtertje en mij.
  Een mooi symbool van ware liefde!

 9. Vivian zegt:

  Ontzettend leuk idee! Ook ik heb twee schatten van dochters, en wil ook graag iets moois/ blijvends geven.. Dat gaat zeker lukken met de Kayasieraden!
  Wat zijn de armbanden prachtig!

 10. Anita H. zegt:

  Oh ja, er zit zeker genoeg moois bij. Voor mijn moeder: .

 11. Susan Z zegt:

  Ik zou de “Zilveren ketting ‘Love you always'” met het roze hartje en de letter H willen kiezen voor mijn dochtertje.. Ze wil al zolang een echt zilveren ketting! Hier zou ze echt super blij mee zijn en het zou haar prachtig staan ♡♡

 12. Thea zegt:

  Ik heb 2 zonen en die dragen echt geen sieraden dus matchen zit er niet in dus ik zou voor de zilveren ketting ‘Eternal Love’ kiezen omdat ik die prachtig vind!

 13. Karin zegt:

  Zilveren 3 kids hanger ‘forever love’. Ik heb drie kinderen en dit vind ik een geweldige hanger

 14. melissa zegt:

  Wat leuk om samen met mijn dochter iets te kunnen dragen: . heel bijzonder!

 15. Jan zegt:

  Schitterend ! Ik waag graag een kansje.

 16. annelies Pietens zegt:

  Wauw wat een mooie actie.. Ik zou kiezen voor de babypakketje, wat het dan word weet ik nog niet want de baby zit veilig in mijn buik..

 17. anica aarts zegt:

  Vind eerlijk gezegd erg veel dingen heel mooi… Maar wat ik het meest leuk vind zijn toch wel de infinity armbandjes etc… Zou super leuk zijn dit te winnen.. Doe heel graag mee voor mijn stiefdochtertje

 18. Oma Will zegt:

  Zo’n moeder en dochter armbandje, maar dan voor mijn kleindochter en ik.
  Dat kan toch ook?
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin.

 19. Michael noo zegt:

  Zou graag een mooi infinity armbandje willen voor mijn dochtertje…

 20. Linda Smeets zegt:

  Ik vind het ontzettend leuk om te matchen met onze kleine meid. Ik doe dan ook ontzettend mijn best om samen dezelfde stijl of kleur aan te hebben, bijna dagelijks.
  Het zilveren Mom & me set ‘You are loved for Infinity’ Pareltjesvind ik prachtig en dat zou ik ook een ontzettend mooi kado vinden, als extra zegeltje op onze sterke innige band samen.

 21. Iris zegt:

  Ik wil mee doen voor mezelf en mijn tweeling zus 🙂 Ik zou het gouden kleine sterretje willen en mijn tweelingzus de zilveren versie geven! Ze heeft pas gaatjes laten schieten, dus dat zou ze geweldig vinden!

 22. Lea zegt:

  Aaahhhh super leuk 🙂 Ik zou de Goud vergulde oorbellen ‘Midnight Star’ 3 mm willen voor mijn kleine prinsesje en ook voor mezelf!! Mijn dochter vindt het geweldig als we dezelfde dingen aan hebben, dus dit zou echt super super leuk zijn!!!!

 23. Lisanne Boem zegt:

  Moeder-dochters combi vind ik heel leuk want ik en mijn dochter zijn gek op elkaar!

 24. Ilse van Kreanimo zegt:

  Prachtig – alleen zou mijn zoontje er dan ook één willen – even kijken of er iets in stijl van jongens is 🙂

 25. Sandra zegt:

  Ik vind die familiestamboom-kettingen erg mooi! 🙂

 26. Brit Weijers zegt:

  Wat mooi en o zo chic graag voor ons prinsesje.

 27. Joyce Zwarts zegt:

  Mom & Me set ‘Infinity Pink de Luxe’ key to my heart

  Deze wil ik graag winnen voor mijn dochtertje en mij.
  Een mooi symbool van ware liefde!

 28. Anneliese de Waal zegt:

  Heel erg mooie sieraden, ik zou een ketting kiezen, ze hebben erg mooie kettingen, zou heel erg leuk zijn :).

  Groetjes Anneliese

 29. elisabeth maria martina zegt:

  p.r.a.c.h.t.i.g., maak heel graag een kans

 30. Marianne Bakker zegt:

  Heel mooi en al eerder Emma haar 1ste babyarmbandje daar gekocht. Helaas past die nu niet meer.
  Misschien een mooi zilver armbandje ervoor terug. Keuze genoeg met al dat moois.

 31. Karina Vogelpoel zegt:

  Ik zou voor mooie oorbelletjes gaan. mijn meisje heeft nu bijna 6 weken gaatjes en mag bijna andere oorbelletjes in. Hoe mooi zou het zijn om samen met haar iets moois uit te zoeken

 32. Marjon zegt:

  Jullie sieraad s prachtig. Ik zou het ook kiezen samen met mijn 5 jarige dochter.
  En nieuwe oorbelletjes zou ze ook wel willen. Na 6 weken zweerknopjes mag ze nu anderen in.

 33. Nina Mol zegt:

  Ik zou kiezen voor: voor mijn lieve zus die voor de tweede keer oma wordt!!

 34. ingrid zegt:

  Wat een ontzettend sympathieke vrouw achter deze site. Ik vroeg haar advies voor een sieraad om te geven aan een vrouw die haar kindje verloor in de moederschoot bij een zwangerschap van 33 weken.

 35. Liesbeth zegt:

  Mooi! Ook leuk om als peettante aan je petekindje te geven. Heel speciaal. Ik zou daarom een baby-armbandje uitkiezen

 36. Met drie dochtertjes ben ik toch wat huiverig voor ’tere’ zilveren armbandjes. Hoe mooi ook, ze moeten ook ontspannen te dragen zijn. Voor zilveren oorbellen zijn dochters allergisch, maar ik niet! om in jouw style te blijven kan ik kiezen voor de , of de family tree met drie namen

 37. Ooo wat mooi! Daar zeggen wij geen nee tegen 🙂
  Ik kan eigenlijk niet kiezen en ga voor de verrassingstas voor mijn dochter

 38. Iris zegt:

  Wat een superleuk idee. Ik wil graag een ketting met de namen van beide kinderen, vind de Zilveren Infinity ketting 2 namen helemaal bij mij passen

 39. Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Ik vind de sieraden van kaya sieraden allemaal zo gaaf! Ik zou moeilijk kunnen kiezen. Ik zou zelf niet zo snel iets kopen.. (iets met kindjes eerst) maar met het shop tegoed tijd om mezelf eens te verwennen.

 40. Marian Zw. zegt:

  Wat een moiie armbandjes! Echt een prachtig kado als je samen hetzelfde draagt. Ik vind deze vier namen ketting heel erg mooi. Ik heb vier kids en nog nooit ergens een mooi sieraad gezien waar alle vier de namen op konden

 41. Gera zegt:

  Leuk! Ik wil heel graag een mooie armband. Maar om die nou zomaar te kopen :). Met shoptegoed voelt dat extra luxe!

 42. Mariska zegt:

  Zilveren armbandjes ‘Infinity’ Zusjes heeft mijn voorkeur.
  Mijn 2 lieve meiden schelen 8 jaar en zijn dol op elkaar. Zou het graag voor ze winnen.

 43. Hartstikke mooi zeg! Ik vind het ontwerp leuk, en het staat ook nog eens prachtig.

 44. Dionne van der Kooij zegt:

  Wauw wat een mooie sieraden hebben ze! Ik zou heel graag een moeder-dochter set uitkiezen. Voor mijn dochter en mezelf wij zijn de enige “meisjes” in een groot mannen gezin. En als deel van een tweeling waar haar wederhelft een jongen is zou dit natuurlijk ook wel super leuk zijn iets wat echt van ons samen is 😀

 45. Nathalie zegt:

  Heel leuk zo’n matchende set!

 46. Mom zegt:

  Ik zou kiezen voor een ketting met de namen van de kleinkinderen, wat mooi zijn die.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.