Prijzenpakket ‘Beauty’ wordt verloot bij 750 facebookvolgers

Eerder dit jaar – in juni om precies te zijn – vroeg ik mij af of ik een winactie moest organiseren voor het behalen van 1000 volgers op Facebook. Nog niet zo heel lang geleden dus en toen had ik 350 fans. Inmiddels zit ik alweer boven de 500 en heb ik een mooi pakket vol prijzen gericht op kinderen verstuurd naar een gelukkige winnares. Die komt de feestdagen wel door met cadeautjes! Wil jij dat nu ook? Dat kan, ik ga gewoon door voor de 750 volgers!

Als beloofd zal ik dan prijzenpakket ‘beauty’ versturen met allemaal verwennerij voor vrouwen. Speciaal ook voor al mijn lieve vaste volgers die geen jonge kinderen hebben! Hieronder kun je lezen wat er allemaal in zit. En dan raakt mijn prijzenstash weer aardig leeg. Gelukkig heb ik weer wat persevents op de agenda staan en – jullie kennen me – staat deze blogger bij nog meer merken op de adressenlijst. Bovendien raak ik er steeds bedrevener in om sponsoringen en samenwerkingen te regelen. Ik krijg simpelweg veel te veel aanvragen om er niet zakelijk mee om te gaan. Mijn blog is nu nog een hobby, maar ik wil in 2017 de ommezwaai naar professioneel blogger realiseren. Meer volgers en hogere kijkcijfers zijn daarbij noodzakelijk 😉  Heel vervelend voor jullie he, al die winacties waarmee ik dat hoop te bereiken :mrgreen:

prijzenpakket beauty

Pakket ‘Beauty’

 • Elite Brush stijlborstel
 • Cachet tanning spray
 • Demak’Up xl wattenschijfjes
 • Pupa Milano blush
 • Bratz telefoonhoesje
 • Saartje Prum mini muursticker
 • Loft Lab mini poster ananasdoodshoofd
 • Oilily Cherry lipgloss
 • Tibetan geluksslinger
 • Oorbellen gesponsord door Mim-Pi
 • Be Creative nagellak, lippotlood, lipgloss, blush en lipstick
 • Blèzi samples en lipgloss
 • Allessandro nagellak
 • Oriflame Dream Cream
 • After Eden toilettas
 • Mr Lacy veters
 • Zwerfboek – Suske en Wiske // deze mag je dus niet houden (lees hier over zwerfboeken)

Nou, wie weet haal ik voor het einde van het jaar die 1000 nog wel. Laten we eerst eens zien hoe populair dit beautypakket is!

Wil je kans maken?

Volg mij op Facebook (uiteraard) en geef het bijbehorende bericht daar een duimpje. Wil je iets extra’s doen? Ik zou het heel erg leuk vinden om meer volgers op Bloglovin te krijgen, en een vriendin taggen of het facebookberichtje delen is natuurlijk super.

Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en welke van mijn blogposts je het meest bijzonder / gek / interessant / inspirerend … vond en waarom. (Kan ik weer iets van opsteken!)

Plaats alsjeblieft geen linkjes naar die stukken, onderwerp is genoeg. Ook geen linkjes waar je mij allemaal wel niet volgt, is niet nodig en vervelend voor andere lezers.

De winnaar is geworden… Mariëlle! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen dan komt het prijzenpakket zo snel mogelijk jouw kant op  😀 

Lees ook:

Leuk prijzenpakket?

Uitgelichte afbeelding heb ik gemaakt via Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marielle zegt:

  Jeeeeeeeej zo leuk dit ? super bedankt alvast. En ik blijf je volgen. Mijn dag is weer goed ?

 2. Yvonne zegt:

  Ik kende je blog nog niet, maar MetMirjam tipte hem op Facebook!
  Net even de tijd genomen om rond te kijken hier en vooral al je artikelen bij wonen/interieur vind ik erg leuk om te lezen! Geeft weer inspiratie voor hier in huis!

 3. Marielle zegt:

  Zoooo leuk!! Ipv datbik alle vrouwen mooi maak met wimpers en wenkbrauwen is dit ook wel lekker voor mij. Verwenpakket voor mezelf ? sowieso zijn jouw blogs altijd lekker weglezend #ilovemarstyle

 4. Maaike zegt:

  Voor mij zijn de artikelen over bloggen en samenwerken erg nuttig. Daardoor kwam ik vandaag op je site. Na doorklikken zie ik meer leuke artikelen en ben ik je dus gaan volgen, maar de aanleiding is natuurlijk ook leuk om te vermelden. 🙂

  1. Marguerita zegt:

   Leuk Maaike! Thanks 🙂

 5. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Wauw op naar de 1000.. die volgt vast sneller dan je denkt op de 750 mijlpaal!! Gefeliciteerd

  Ik vind al je blogs eigenlijk leuk.. wat het meest blijft hangen die van kinderkleding met leuke merkjes..

 6. Riekie Bos zegt:

  TE GEK BEAUTY-PAKKET en ik waag graag een kansje!
  Ik vind vooral je budget-tips vaak origineel en inspirerend, als arme studente kan ik daar wel wat mee.

 7. Jacques Leliveld zegt:

  oei.. het wordt spannend.. op 10 maart nog 87 nodig.. het is nu 6 juni en je hoeft nog maar.. 33 duimen tot de 750. Ik ga vast op de pakketbezorger letten.. Wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

  1. Marguerita zegt:

   Nog 3… spannend!

 8. Sunaina zegt:

  Je artikelen over beauty zijn super! en nog gefeliciteerd!

 9. Pooja Ramsamoedj zegt:

  ik lees graag je artikelen over Films en series, ik ben namelijk zelf heel verslaafd aan series kijken 🙂

 10. gaytrie zegt:

  Gefeliciteerd! Ik lees heel graag je stukjes over knutselen, lekker creatief, daar houd ik van 🙂

 11. Jyoti baldew zegt:

  ik ben dol op je fashion blogs! Dat inspireert me altijd

 12. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Superleuk pakket! Ik doe heel graag nog mee met deze winactie! Allemaal dingen die ik en mijn dochtertje goed kunnen gebruiken. Ik vind eigenlijk al je berichten leuk ? maar vooral de ervaringen en tip voor speelgoed/knutselen. Dat doe ik te weinig met mijn kids dus alle ideeën zijn welkom want ze zijn gek op knutselen!

 13. Mirjam Hellingman zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze geweldige actie. Ik gun het je van harte wanneer je de ommezwaai kan maken naar professioneel blogger. Goed om over het syndroom van Duane te lezen, ik had hier nog niet eerder van gehoord. Je creatieve ideeën vind ik erg leuk.

 14. Joyce zegt:

  Wat eeen leuke winactie zeg! En of je nu snel of langzaam de 1000 haalt, deze volgers heb je al binnen ??
  Ik vind met name alle knutsel items erg leuk! Heerlijk dat freubelen, zeker in de tijd dat zoveel digitaal gaat. Ouderwets knutselen blijft een succes.

 15. gea zegt:

  Wauw!
  Volg je waae het maar kan en zal het nog ff delen.
  Luck en love

 16. Gerlinde zegt:

  Gefeliciteerd hoor met deze mijlpaal! Mij spreekt de blogs over kinderen het meest aan. Ik waag graag een kans voor dit pakket

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel maar ik ben er nog niet hoor!

 17. Wanda Groen zegt:

  Wauw wat een superleuk pakket, ik zie het nu pas, hopelijk niet te laat omnog kans te maken op dit mooie pakket!! Uiteraard krijg je van mij een review mocht ik winnen!!

  1. Marguerita78 zegt:

   Nee hoor, pas bij 750 volgers wordt het pakket verloot en die heb ik nog niet

 18. Christa lindhout zegt:

  Ik waag een gokje! Ben lang met winacties bezig geweest. Maar door omstandigheden staat het wat stil. Maar iets om mijzelf weer blij te maken en mooier doe ik toch even mee.
  Wie weet. Maar leuk dat je een stap verder gaat in je Blogger site. Zal je blijven volgen hoor. Zekers te weten.

 19. Jacques zegt:

  op 22 november had je nog 181 duimen nodig.. nu nog maar 87 voor de 750.. Ga weer delen op FB. Spannend toch..

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! Blijft spannend inderdaad, maar het komt dichterbij nu.

 20. Marian zw. zegt:

  Van intocht naar ANWB heb ik vol spanning zitten lezen…zou dat nog goed komen, met die kids….Beauty vind ik altij leuk. Het leuke van zulke pakketjes is dat ik dan weer kennis kan maken met mooie nieuwe producten. Op naar de 750! Heel fijn en succesvol blogjaar gewenst!

 21. Jacques (Opa) Leliveld zegt:

  ..NU nog maar 181 duimen nodig tot de 750. Piece of cake.. blijf je volgen en delen op FB, dan zijn we er zo.. het leukste wat je doet..? ..eerlijk zeggen.. prijzen uitloven.. Ben benieuwd

 22. Sabrina zegt:

  Hier een volger die van beauty houdt 🙂
  Ik doe graag mee en heb ook gedeeld. Joyce van de jumbo vond ik erg lief! Ik moest ff terug zoeken naar het artikel maa het was Joyce! Hoop dat je goed blijft groeien

 23. Cabbitch zegt:

  Leuk pakket, wil graag een kansje wagen. Een echt favoriete post heb ik niet, maar de tips en trucs vind ik vaak wel inspirerend.

 24. Anja zegt:

  Ik vond: LIEVE ANGELA VAN DE MAC een erg leuk stukje, super leuk idee om haar via je blog te bedanken! Sowieso vind ik het leuk om te lezen hoe het met mijn overbuurmeisjes gaat! Alle testjes van leuke meidendingen en uitjes, ook altijd goed!

 25. Gonny Aarts zegt:

  Op naar de 1000 ik like in ieder geval mee.
  Deze blog vind ik tof. Want wat een mooi pakket!

  Ik volg je sinds vannacht. Maar ga je blogs deze week even lezen.

 26. Cobi van braak zegt:

  wat een leuke actie, ik lees altijd graag je mamastress momentjes… heerlijk herkenbaar en je hebt een erg fijne schrijfstijl

 27. Tamara TS zegt:

  Tof! Ik doe graag mee. Volger was ik al overal (FB Tamara Mara Großmaul) en ik heb wat vriendinnen getagd.
  De leukste blogpost… Poeh, dat is een lastige. Mij schiet meteen de post over je outfit met de groene leren rok te binnen. Heel erg leuk. Succes met de 750 volgers!

 28. leoni zegt:

  Wat een leuke actie 🙂 🙂 🙂 Ik doe graag mee 🙂 het leukste om te lezen vind ik over wonen, dit omdat ik nog niet zo lang in dit huisje zit en er een hoop inspiratie uit haal.

  groetjes leoni

 29. Ik ben onder de indruk van de variatie en hoeveelheid van dit prijzenpakket! Leuk zeg!

 30. brants zegt:

  doe graag mee voor dit mooie pakketje voor mijn dochter

 31. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor deze leuke actie, mijn dochter is juist verjaart en gun haar dit mooie pakket
  lees verschillende blogs, heb niet een speciale favoriet

 32. Bianca zegt:

  Natuurlijk doe ik ook weer mee 🙂 modeblogs voor de meisjes is altijd leuk en spelletjes/speelgoedreviews ook erg handig.

 33. Wat een mooi voornemen voor 2017. Ik help je graag mee en ik zie een hoop leuke dingen in je samengestelde pakket. Het blog dat mij opviel en is blijven hangen gaat over Coderen voor kinderen. Prompt valt mijn oog op de CoderDojo in onze bieb i.s.m. Ziggo en heeft dochterlief er een hobby bij.

 34. Liesbeth zegt:

  Leuk pakket heb je samengesteld! Ik doe natuurlijk mee! Ik lees al jouw blogs, soms wat later! En je schrijft geworden leuk en goed waardoor ik altijd blijf lezen!

 35. Heel erg leuk ik doe graag mee!

  Ik volg je via facebook lieke van veen en op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 36. Wendy zegt:

  Leuke actie weer. Ik doe ook u weer graag mee. Het groeien van aantal volgers is je gegund.
  Het is leuk om de verschillende blogs te lezen. Heb zelf geen kids, maar sommige dingen wel herkenbaar bij anderen of in mijn werk als leerkracht. En ook weer tips qua knutsel en spelmateriaal.
  Maar ook je eigen worstelingen, zoals vorige week, dat je meer wilt en tijd te kort komt. Herkenbaar.

 37. Marian zegt:

  Leuk pakket weer! Ik maak graag een kansje. Ik heb niet echt een favoriete blog ofzo. Reviews op gebied van beauty en kinderen vooral creatief vind ik erg leuk.

 38. Diana zegt:

  Doe graag mee maar moet eerlijk zeggen dat ik pas sinds de herfsthop een volger ben. Heb net je blog gelezen over het spiraaltje en dat was wel ff een eyeopener om actie te gaan ondernemen dus die post is t voor mij. En de squla app voor de toekomst.

 39. Monica zegt:

  Ik doe graag mee.
  Ik vond je blog over Joyce helemaal geweldig om te lezen. Ik ken haar goed en herken hier veel in van haar. Hij is ook erg leuk geschreven. Maar eigenlijk zijn al je blogs leuk om te lezen.

 40. Marjo zegt:

  Ik ben niet van de make Up maar mijn lieve nichtjes wel, dus daar doe ik voor mee! Ik vind je artikelen over je kleine meisje met het duane syndroom mooi eerlijk en ben blij dat er mensen zijn die erover schrijven , ik denk dat je daardoor ouders die er mee te maken krijgen of hebben er veel aan kinnen hebben, ga zo door. Je blogs over speelgoed vooral d enieuwigheden vind ik eeg leuk daardoor zijn hier al Sint lijstjes veranderd!

 41. Marieke zegt:

  Een beautypakket is niet aan mij besteed dus dat gun ik iemand anders. Natuurlijk ga ik wel proberen je aan meer volgers te helpen door zo af en toe ’s wat te delen op FB.
  Ik vind je blogs over je kinderen toch wel het leukst om te lezen, daarin ben ik ook het meest geinteresseerd. Die blog over die dame bij de supermarkt vond ik erg leuk. Verder blogs over knutsels, dagjes uit en speelgoed.

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, kinderen en alles wat ze nodig hebben blijft een grote inspiratiebron. Daar is ook altijd wel wat over te melden natuurlijk! Thanks!

 42. Marian zw. zegt:

  Natuurlijk loot ik ook graag weer mee. Wat ik het leukste vind om te lezen en te kijken zijn de mode blogs voor de kids! Met zelf een meisje in huis pik ik daar toch weer leuke dingen uit!

 43. Nicole zegt:

  Leuke actie wederom.

  Welke het leukste is?
  Uhm wil ik teveel is wel heel herkenbaar ?

  Veel succes en snel op naar de 750 / 1000 likes

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, fijn om te lezen dat veel mensen zich erin herkennen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.