Vamp make-up van Pupa Milano

Vrijdag beautydag? Vorige week had ik een bruiloft waarvoor ik heerlijk heb zitten tutten. De meiden waren ondertussen ontzettend lief met de houten treinbaan aan het spelen, dus ik kon echt even rustig mijn haren in de krul zetten met papillotten en nieuwe make-up uitproberen. Eerder schreef over mijn plannen om de gloss van NVEY te dragen naar het fifties-feest, maar toen had ik de lipstick van Pupa Milano nog niet gezien. Of lipstick, eigenlijk is het een vloeibare matte lipkleur. Geen gloss, maar je brengt het wel op dezelfde manier aan. Deze rode kleur ademt fifties!

Witte vamp oogschaduw, blush en vloeibare lipstick van Pupa Milano.
Witte vamp oogschaduw, blush en vloeibare lipstick van Pupa Milano.

Pupa Milano heeft net een hele nieuwe Vamp-lijn uitgebracht en ik ontving de matte vloeibare lipstick, een handige compacte blusher met spiegeltje en de ontzettend mooie witte Vamp oogschaduw. Op bovenstaande foto heb ik alle drie op en mascara van Helena Rubinstein. Eigenlijk wilde ik er een zwarte eyeliner bij doen, maar die bleek ik niet meer te hebben. Maar goed ook, want zonder zwart lijntje spreekt het wit op mijn ogen veel meer. Ik heb deze look ook nog geprobeerd met oogpotlood, maar het resultaat was echt minder. Wat is dat matte effect van de lipstick trouwens gaaf zeg!

Tutten met de make-up van  Pupa Milano
Tutten met de make-up van Pupa Milano
Ik ben echt niet handig met make-up, maar vond de Pupa Milano producten prettig en eenvoudig om mee te werken. Heb overigens wel mijn eigen kwasten gebruikt om de blusher en de oogschaduw aan te brengen. Van Imelda van Beauty Royale hoorde ik dat de kleine wattentipjes vooral worden gebruikt om de make-up wat dikker aan te brengen. Toen ik nog een complete n00b was op beautygebied, wist ik niet beter. Tot ik van een manager voor mijn verjaardag op kantoor een workshop beautytips kreeg, waarin ze mij stap voor stap uitlegde hoe je nu make-up netjes aanbrengt. Van al mijn collega’s kreeg ik destijds de bijbehorende producten cadeau Ên een cadeaubon van de parfumerie. Dit is echt iets waar ik nu, vele jaren later, nog altijd profijt van heb! Politiek correcte mensen zouden dit cadeau misschien als een belediging zien, voor mij was het een life-changer waar ik erg dankbaar voor ben. Zo leerde ik het nut van de kwast 🙂 oogschaduw zit daarmee een stuk mooier en netter dan wanneer je die meegeleverde wattentipjes gebruikt.

Best lastig, jezelf fotograferen
Best lastig, jezelf fotograferen
Meer informatie over Pupa Milano en verkoopadressen in de buurt, vind je op de website van importeur Care Cosmetics.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.