Poldermama goes fifties met geteste Gloss

Vandaag zijn wij uitgenodigd voor een bruiloft. In fifties stijl. Ja, daar ga ik dus van panieken… Een thema. En niet echt eentje waar ik me gemakkelijk bij voel. Gelukkig bleek een collega nog kleding uit die tijd bewaard te hebben en mocht ik wat lenen. Zucht van verlichting! Een van de jurkjes is perfect en zit als gegoten. Het tweede jurkje is ook leuk, maar wit met een klein blauw randje. Dat kun je niet maken op  een bruiloft. Geen idee of de bruid in het wit trouwt, maar uit mijn eigen bridezilla-periode weet ik dat ik het not done vond als de gasten in het wit zouden zijn. Die kleur is voor de bruid.

Travelset met lipgloss en mascara
Travelset met lipgloss en mascara

Ik ga dus in een blauw jurkje met witte stippen. Ik heb er wel een wit vestje bij gekocht tegen de kou. Ook over de make-up was nagedacht, want ik mocht van Solobiomooi een travelkit uitproberen van het merk NVEY ECO. Dit merk biedt een complete collectie cosmetica, bestaande uit primers, BB crèmes, vloeibare – en compact foundations, compact powders, concealers, blushers, mascara’s, eyeliners, oogschaduws, lipsticks en lipgloss. Daarnaast zijn er een aantal handige make-up kwasten. Afijn, ik heb de travelkit geprobeerd. De mascara die daar in zit, is heel naturel. Voor een fiftiesfeestje moeten de ogen wat zwaarder worden opgemaakt, dus die ga ik niet gebruiken. De roodachtige gloss wel. 

DSC_0008

De knalkleuren lipstick die bij fifties horen, daar voel ik me niet prettig bij. Ik gebruik vrijwel nooit lipstick. Maar de NVEY gloss is subtiel, maar wel glanzend en verzorgend. Hij voelt ook niet plakkerig aan! De cosmetica van NVEY bevat uitsluitend ingrediënten die veilig, zacht en verzorgend zijn voor de huid. Geen toevoeging van chemische ingrediënten, zoals parabenen, SLS  en synthetische kleur- en geurstoffen. Wat er wel in zit zijn natuurlijke ingrediënten en plantaardige oliën zoals ricinusolie, saffloer- en jojobaolie. Fijn voor de lippen dus. Ik ben van plan om deze te gebruiken, omdat ik hem erg mooi vind. Maar ik probeer ook nog een ander merk lipstick die ik nog mag testen, just to be sure.

Mascara testen
Mascara testen
Voor de #hotmamachallenge van vorige week draag ik tijdens het testen op de foto een ketting en een nieuw vest, haha. Omdat de uitdaging was om net even wat meer tijd aan jezelf te besteden. Ik heb ook expres 1 dag hakken gedragen. Op de bruiloft hoeft dat niet las ik zojuist in de uitnodiging, even kijken wat er dan bij mijn geleende jurkje past. 

Toen dacht ik dat ik alles had voorbereid. Kleding voor mij, op het nippertje alle shopopdrachten van mijn man uitgevoerd. Leuke verpakking voor het gewenste envelopje geshopt bij Xenos. Merkt manlief zojuist op: “wat doe je met je haar?” Argl! Niks 🙁 Nooit aan gedacht. Geen budget voor de kapper. Zelf niet handig. Zucht… In die tijd was watergolven hip. Ik heb wel een hoed gescoord. Even kijken of die leuk staat bij de outfit, dan doe ik mijn haar los en hoef ik er ook niets mee. Foto volgt, want ik ben mijn collega natuurlijk een plaatje schuldig 😉

Deze kleur draag ik, de transparante deed ik bij mijn peuter op
Deze kleur draag ik, de transparante deed ik bij mijn peuter op

De kleine beautyqueen draagt de transparante gloss
De kleine beautyqueen draagt de transparante gloss
Genoeg over bruiloftsstress, even verder met de review van de travelset. Naast mascara en de donkere gloss, zit er namelijk ook een transparante in. Deze wilde mijn peuter graag testen. Erg mooi: helemaal naturel met een klein beetje glans. Mijn kleine beautyqueen straalde toen ze hem op mocht. De travelset en inhoud zijn klein en dus heel handig in je tas of toilettas mee te nemen. Leuk detail is dat de cosmetica van NVEY niet getest wordt op dieren, maar op vrijwilligers onder werknemers en de baas.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.