Schattig en nieuw: de Bananas

Op zoek naar een leuk klein cadeautje voor een meisje tussen de 4 en 9 jaar? Per eind januari vind je de Bananas van Bot-i in de speelgoedwinkels voor 5,99 euro. Wij kregen twee van deze Bananas toegestuurd voor de meisjes om aan jullie te laten zien. Grappig presentje voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

bananas
Oeh, iets nieuws voor de blog!

De Bananas spelen in op de verzameltrend en unboxing rage. Net als bijvoorbeeld LOL Surprise, Little Live Pets kuikentjes, Party Pop Teenies en de Hatchimals. Je kunt de banaantjes waar schattige beestjes in zitten ook aan elkaar klikken en zo een grote tros maken.

Unboxing video Bananas

In dit filmpje zie je de reactie van mijn dochters van 6 en 7 jaar als ze de Bananas unboxen. Ze ruiken de snoeperige geur van het banaantje zodra het plastic er af gaat. Dan maken ze de schil open en vinden ze 3 zakjes en een verzamelkaartje, dat als eerste bekeken wordt. De Bananas diertjes zijn erg schattig en hebben 2 babytjes en een takje waar ze op kunnen zitten. De poppetjes kun je ook in bad doen, er zit een spuitgaatje aan de onderkant. Verder zit er een sticker in van je figuurtje en een klein velletje met glinsterende diamantstickertjes om mee te knutselen á la Jill.

Er zijn in serie 1 25 verschillende figuurtjes te vinden. Wij hebben Robbie Rooster en Buddy Rhino.

De figuurtjes uit de Bananas zijn een mooie aanvulling voor het LOL poppenhuis van de meisjes, waar al hun andere kleine speelfiguurtjes regelmatig mogen logeren. Bovendien kun je ze – door de bijgevoegde takjes waar ze op geklikt kunnen worden – heel leuk gebruiken voor je eigen animatiefilm gemaakt met de Kidizoom, een tablet of smartphone.

Binnenkort te koop bij Intertoys en Bol.com.

Kortom: weer een grappige nieuwe aanvulling in het speelgoedassortiment! Had jij ze al ergens gezien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.