Snel naar Hip voor de Heb!

Update: code ook zondag nog geldig! Op de valreep zag ik net op Instagram de code HVDH7YEAR voor alleen vandaag (zaterdag) 20% korting! Nu hadden manlief en ik samen gisteravond al even gewindowshopt in deze webwinkel, dus dit was het moment om iets te bestellen. Voor mezelf. Niet voor de kinderen. Zucht… Hoe heerlijk 🙂

IMG_2395

Het is onder andere deze gave sweater geworden. Die zweeft al weken door mijn gedachten. Maar goed, wil jij ook even cheap iets leuks voor jezelf? Surf naar Hip voor de Heb en shopze!

Het is mijn eerste bestelling in deze webshop, maar de digitale shopervaring was erg plezierig. Ik volg ze al een hele tijd op facebook, omdat ze elke week leuke fashionitems verloten. En op Instagram kwam deze fijne kortingscode dus voorbij. Dat is nog niet alles, vanwege het 7-jarig bestaan kun je ook nog de mazzel hebben om een goodiebag bij je bestelling aan te treffen met onder andere de Grazia. Bestelbedrag moet dan boven de 25 euro zijn. Boven de 20 euro is de verzending gratis. Oh, en vergeet niet om er via Shopkorting heen te surfen. Kan niet wachten op de postbode dinsdag!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.