Paaseieren zoeken, koopje vinden

Onverwachtse koopjes zijn altijd leuk. Toen kleine zus heerlijk lag te slapen, ging ik met mijn kleuter naar de lokale bouwmarktplaza waar je paaseieren kon zoeken. Lekker weer, dus mooie bezigheid voor de kleine en mama (want: shoppen) en de ultieme gelegenheid om zandbakzand te kopen a 25 kilo.

Zandbakzand is natuurlijk op zich al een koopje, want die 25 kilo heb je voor nog geen 3 euro. En als je zo zwaar moet tillen, voel je wel echt dat je geshopt hebt, toch? Kuch, nou ja het viel mee hoor. We namen netjes een winkelkar, dus het hoefde alleen de auto in en uit waarna Polderpapa het heel lief van mij overnam en naar de tuin sjouwde. We hadden er vooraf wel discussie over. Wel of geen zandbakzand dit jaar? Onze dames hadden voorgaande jaren nog weleens zandgooi ruzies, lollige zand-in-de-haren of in de (moes)tuin strooi feestjes en andere ongein waar het niet voor bedoeld is. Bovendien hadden we vorig jaar extreem veel vliegeneitjes in het zand. Niet zo fris. Maar ik wilde het toch graag weer proberen. Met 1 kind op school is er minder gelegenheid voor ruzies en onze jongste is erg van het sensopathisch spel: ze probeert graag dingen uit en vindt het fijn verschillende materialen te voelen. We kijken dus nog een jaartje aan of alle regels duidelijk zijn en er dus lief gespeeld wordt, waardoor de zandbak mag blijven.

  

Was het zandbakzand nou echt zo’n koopje om over te bloggen? Nee, er was meer. We gingen paaseieren zoeken tenslotte. En om die te vinden en te tellen moesten we uitgebreid speuren in alle winkels van de plaza. Dus shopten we nog wat andere nuttige of nodige dingen en toen stonden we tussen de kledingrekken in de Welkoop. Juist, het tuincentrum. Boven 1 van die rekken stond 70% korting. Jaha, dat stond er! Dus ik moest even kijken want ik zag erg leuke jassen voor mezelf…. Oh nee toch niet, het bleken kindermaten. Snuffel snuffel, regen- en winddicht! Goede kwaliteit, ja goede maat! Zomaar voor op de groei / komende winter een winterjas voor een prikkie gescoord in maat 116 🙂 Dat mijn kleuter de roze ritsen wel, maar de blauwe kleur van de jas niet mooi vond is een detail. De miskopen van afgelopen winter toonden aan dat 2 jassen eigenlijk een must zijn. Met het verhaal dat haar zus hem altijd nog zou kunnen dragen, was de discussie ten einde. Jas in de pocket, koopje gescoord.

Alle paaseieren hebben we ook gevonden. De beloning was dat de kleine mop een handvol chocoladepaaseitjes kreeg. Was gezellig in ieder geval en het uitgebreide snuffelshoppen werd beloond. Winterjas! Winterjas! Oh yeah! 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Hahaha Well done!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.