Marstyle bloggersupdate juni: ga ik een 1000 likers winactie organiseren?

Hoe loopt de Marstyle blog? Wat kun je de komende tijd verwachten? Wat speelt er achter de schermen? En ga ik nu die 1000-facebooklikers winactie organiseren waarover ik pas jullie advies vroeg, of niet? De meningen waren daarover namelijk verdeeld. Sommige fans zeiden vol vertrouwen: ja doen, dat kun je! (Waarvoor dank!) Anderen waren iets realistischer en adviseerden om het in etappes te doen en kleinere doelen te stellen. Dus, what’s going on met Marstyle?

Laat ik starten met de 1000 volgers vraag. Op het moment van vragen zat ik rond de 350 facebookvolgers. Het is dus zeker een ambitieus doel, die 1000. Bovendien zul je op mijn blog geen al te schokkende persoonlijke verhalen lezen (altijd goed voor veel lezers) en gruwel ik van onderwerpen als borstvoeding en draagdoeken (ook die onderwerpen schijnen een megatrekker van bezoek te zijn). Ik heb ervoor gekozen om vooral nieuwe producten onder de aandacht te brengen, voordeeltjes te delen en uitstapjes te reviewen. Daarnaast blog ik ter voorlichting over het Syndroom van Duane (al denk ik dat we daar weinig bijzondere ervaringen aan toe hoeven voegen, met dit syndroom is heel goed te leven) en heb ik als special interest onderwerp “uitdagende dingen voor leergierige kinderen” wat zich door de leeftijd van mijn liefjes nu veelal nog beperkt tot de kleuterleeftijd. Allemaal geen heavy shit, maar hopelijk wel veel nieuwe info en vermakelijk voor mijn lezers?

Promotie

Mijn lezerskring breidt zich toch steeds uit en daar ben ik heel erg blij mee! Enkele bloggers vonden mijn blog ook leuk genoeg om er een heel bericht aan te wijden, iets waar ik trots op ben (dankjewel Eet het beter, Meisje Eigenwijsje en Blogtrommel). Al ben ik dan niet heel groot, ook samenwerkingspartners weten mij steeds beter te vinden. Ik belicht graag dingen waar ik zelf enthousiast over ben en dat enthousiasme in mijn ‘reclamepraatjes’ (want dat zijn reviews vrijwel altijd, anders had ik het product beter niet aan kunnen vragen of kopen) wordt vanuit de opdrachtgeverskant gewaardeerd.

Prijzenstash

PrijzenAls voordeeltjesgoeroe en blogger heb ik inmiddels een aardige stash verzameld van leuke nieuwe items, die gesponsord zijn. Daarnaast heb ik zelf privé een flinke make-up kit aangeschaft omdat die als kit in de aanbieding was en ik er zelf graag een paar dingen uit wilde hebben… Lippotlood, lipgloss en lipstick gebruik ik vrijwel nooit. En als ik het wel gebruik, liggen hier nog verschillende gesponsorde op me te wachten. Daarnaast kreeg ik door vergissingen ook  wat leuke dingen toebedeeld. In ieder geval heb ik mijn verzameling opengetrokken en opgedeeld in 3 pakketten!

Pakket ‘Zwanger’

 • Tas van Jake Fischer
 • Noppies labeldoekje
 • Beebielove roze babysokjes
 • Maud N Lil organic cotton rammelaar
 • Proud Mama zwangerschapsketting
 • Proud Mama armband
 • Heartbead armband
 • Vulli Sophie de Giraf sleutelhanger
 • Noeser waszakje
 • Oriflame Dream Cream
 • Oilily Coconut lipbalm
 • Dvd Lego Friends
 • Zwerfboek – De geheime opdracht (misschien wissel ik die wel om voor een boekje dat ik binnenkort mag reviewen) // deze mag je dus niet houden, binnenkort meer info in een blog

KidsPakket ‘Kids’

 • Num Noms Triple Berry Cupcake
 • Ravensburger Doopy klei
 • Keel Toys knuffel uil
 • Power Puff Girls zonnebril en maskers
 • Kiezeltje tassel
 • Mr Lacy veters
 • Heartbead armband
 • Cartoon Network boomerang en keycord
 • Smafolk tas
 • Star Wars – The force awakens op dvd
 • Little Miss Juliette kofferlabel
 • Tumble n Dry potlood en spiegeltje
 • Basil regenhoesje voor kinderzadel
 • Zwerfboek – Het kasteel met de duizend kamers // deze mag je dus niet houden, binnenkort meer info in een blog

Pakket ‘Beauty’

 • Elite Brush stijlborstel
 • Cachet tanning spray
 • Demak’Up xl wattenschijfjes
 • Pupa Milano blush
 • Bratz telefoonhoesje
 • Saartje Prum mini muursticker
 • Loft Lab mini poster ananasdoodshoofd
 • Oilily Cherry lipgloss
 • Tibetan geluksslinger
 • Oorbellen gesponsord door Mim-Pi
 • Be Creative nagellak, lippotlood, lipgloss, blush en lipstick
 • Blèzi samples en lipgloss
 • Allessandro nagellak
 • Oriflame Dream Cream
 • After Eden toilettas
 • Mr Lacy veters
 • Star Wars – The force awakens op dvd
 • Zwerfboek – suske en Wiske // deze mag je dus niet houden, binnenkort meer info in een blog

Win win

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden, want ik ga deze verloten bij 400, 500 en 750 volgers op facebook. Dingen weggeven blijft leuk, er lopen tenslotte niet voor niets nog drie andere winacties op Marstyle momenteel (een massage, haarfrutsels en roggebrood). Bovendien kun je eind deze week of komend weekend mijn maandelijkse Winspiratie weer verwachten. Ook zie je in deze pakketten items zitten die nog niet op mijn blog besproken zijn. Er volgen komende maand blogs over de Num Noms, Ravensburger Doopy en stichting Kinderzwerfboek. Een winactie kun je verwachten bij de Star Wars review en als aangekondigd op facebook met Kaya sieraden. Mijn onderwerpenschriftje en reviewblogkist zijn nog leuk gevuld!

Scrollfestijn

Achter de schermen heb ik inmiddels mijn Google Analytics weer goed op de rit (door een bepaalde plugin was mijn bouncerate extreem laag) en ben ik eigenlijk wel heel benieuwd of de comment-reply plugin eigenlijk zijn werk wel doet? Als ik reageer op jouw reactie op mijn blog, krijg je daar dan een mailtje van? En ik wil op zoek naar een ander ’thema’ zodat de layout van mijn homepage wat meer uitnodigt tot klikken op eerdere artikelen. Nu is het zo’n scrollfestijn…

Lees ook:

Oh en mocht het zover komen, dan zal ik rond de 1000 volgers waarschijnlijk weer een nieuwe prijzenkast opentrekken! Trouwe lezers moet je een beetje in de watten leggen toch?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. debontridder zegt:

  Super leuke acties! Ik doe mee zeker voor de zwangerschap pakket ♡ nog 6 weekjes te gaan en dan zal onze eerste wonder op de wereld komen

 2. Sofie zegt:

  Proficiat! Ik deel graag mee!

 3. Lisette van Dijk zegt:

  Leuk! Succes met het behalen van je doelen 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, ik doe mijn best!

 4. MetMirjam zegt:

  Dat zijn mooie doelen! Ik heb sinds kort ook een Facebook pagina aangemaakt voor mijn blog. Het gaat inderdaad niet heel snel, maar het is wel een leuk medium!

 5. Mary-Lou zegt:

  Pittige uitdaging, maar daardoor juist wel leuk denk ik. Heel veel succes ieg. Ik heb een tijd terug een zwerfboek achtergelaten en ik vind het echt jammer dat hij niet is aangemeld. Ik ben benieuwd hoe het jou vergaat. Even een heads up zodat je de blog kan vermijden 😉 : binnenkort heb ik een blog over knopen die geschikt zijn om borstvoeding te geven. Je twee gruweldingen bij elkaar, haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   hahaha maar ik lees je blogjes over andere onderwerpen graag hoor 🙂

 6. Lise zegt:

  Wat leuk dat je zoveel weggeeft. Het zwangerpakket is een beetje laat maar het kids en het beauty pakket zal hier veel plezier opleveren. Een ambitieus doel 1000 volgers. Maar ik zal je bericht ook op facebook delen en misschien worden het er dan snel meer.

 7. Marian Zw. zegt:

  Leuke pakketjes! Het zwangerpakket laat ik ook even voorbij gaan, maar het kids en beauty pakket valt hier wel in de smaak!

 8. Christa lindhout zegt:

  Ik test mee of ik reactie krijg via de e mail
  Groeten christa

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou dat is leuk Christa dankjewel, en heb je een mailtje gekregen van deze reactie?

   1. Christa zegt:

    ja zeker!

 9. sabrina zegt:

  Het is altijd fijn om mijlpalen te halen! Ik ga je liken op fb, heb je er weer 1 bij 🙂
  Wat heb je veel verzameld en grote pakketten kunnen maken!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, lief van je!

 10. marjon zegt:

  Leuk dat je 3 prijzen pakketten gemaakt hebt!

  Ik herken het wel… ik blog ook niet teveel persoonlijk oog geen borstvoeding en draagdoeken. En toxh groeit mijn blog heel langzaam.

  Ga zo door met je blog, ik vind het leuk om je nieuwe producten te volgen.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, lief van je!

 11. Nathalie zegt:

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe winspiratie. Altijd leuk zo’n overzichtje. En veel succes met de Facebookdoelen. Gaat je vast lukken!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel Nathalie!

 12. Batboy zegt:

  Ik hoop dat je de likers haalt. Het is niet echt heel makkelijk… bij mij gaat het niet echt snel, maar ik ben ook pas net 2 maand bezig… ik zal je fb pagina ook liken heb je er weer een bij!
  Groetjes Krystle

  1. Marguerita78 zegt:

   Nee het gaat niet heel snel, ik ben nu 1,5 jaar bezig maar pas een half jaar op dit eigen domein. Welkom bij mijn volgers clubje 🙂 Leuk!

 13. Linda zegt:

  Onvoorstelbaar he hoeveel je verzameld als blogger. Leuk dat je het nu gaat weggeven. Succes met het behalen van de likes!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, vooral na beurzen en events gaat het hard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.