De Video van Sint 2021

Het is bijna zo ver op 13 november komt de Sint weer in ons land! Voor onze vier kindjes van 7, 5, 3 en 0, is Sinterklaas het leukste feest van het jaar. En dat lijkt elk jaar wel vroeger te beginnen. Want zodra de eerste kruidnootjes in de supermarkt liggen worden de Sinterklaasliedjes alweer aangezet, de pieten verkleed pakjes uit de kast getrokken en de verlanglijstjes geknipt en geplakt.

Gastblog door Jannie Suddaby

video van sinterklaas

Voor onze dochter van 7 jaar zal het dit jaar het laatste jaar zijn dat ze in Sinterklaas gelooft. Daarom maken we het Sinterklaasfeest deze keer extra speciaal met de enige echte Video van Sint. Een leuke persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor ons hele gezin. Sinterklaas noemt van iedereen de naam, leeftijd, hobby’s, lievelingseten en nog meer persoonlijke eigenschappen. Dit alles is verwerkt in een leuk Sinterklaas avontuur.

video van sinterklaas

Wat is de Video van Sint?

Ik had al vaker van de Video van Sint gehoord maar er nog nooit echt naar gekeken tot dit jaar, toen ik er voor deze gastblog op Marstyle eentje mocht bestellen. En wat is het leuk en makkelijk om te maken!

Op de website videovansint.nl kun je kiezen uit verschillende pakketten:

 • Video download
 • Dvd van Sint
 • Compleet pakket (download + dvd + vele extra’s zoals een gesigneerde kaart, envelop uit Spanje en een verjaardagvideo)

Wij gingen voor het complete pakket. De video staat dit jaar in het teken Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Het maken van de videoboodschap was heel makkelijk en overzichtelijk. Al onze vier kindjes komen in het grote boek van Sinterklaas en zelfs voor papa en mama is er een plekje. Er kunnen tot 10 personen worden toegevoegd. En per persoon kun je dit jaar 2 foto’s toevoegen. Daarnaast is er nog een optie om drie algemene foto’s te kiezen die in het Sinterklaas kasteel en receptenboek worden getoond.

video van sinterklaas

Er is een ruime keuze uit wel 300 nieuwe onderwerpen zodat Sinterklaas van elk kind zoveel mogelijk zijn of haar persoonlijkheid kan beschrijven. Sinterklaas geeft bijvoorbeeld een complimentje “je doet super goed je best op school” of “je kan al fietsen zonder zijwieltjes” en daar vertelt hij iets over. Van alle onderwerpen kun je een geluidsfragment beluisteren om precies te horen wat de Sint gaat vertellen. Ook bij alle namen is een uitspraak te beluisteren of toe te voegen, zodat de Sint elke naam op de juiste manier uitspreekt.

video van sinterklaas

Aan het einde van de Video kan je ervoor kiezen om Sinterklaas te laten vertellen waar de cadeautjes liggen. Bij ons worden ze dit keer in de garage verstopt, maar er staan ook grappige plekken tussen zoals in “de koelkast” of “in de hondenmand”.

Binnen een uur na de bestelling is de video al te downloaden. Ik heb hem meteen bekeken en moet zeggen dat hij ontzettend leuk is geworden. Wat zullen de kindjes blij en verrast zijn als ze zien dat ze in de video voorkomen en in het grote boek staan. En wat leuk dat Sinterklaas van alles over ze kan vertellen. Ik kijk nu al uit naar pakjesavond!

sinterklaas vieren
Gezellig kruidnootjes bakken.

Hoe vieren wij Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest met 4 kinderen is een hele leuke maar ook drukke tijd. Wij vieren Sinterklaas elk jaar met ons gezin en soms met Pake en Beppe (opa en oma uit Friesland) erbij. De kinderen bakken kruidnootjes, we kijken naar de intocht op tv en gaan naar de intocht in ons dorp. Wat is dat leuk en spannend om echt bij de kade te gaan staan en de stoomboot te zien aankomen. Onze kinderen genieten er allemaal enorm van.

sinterklaas vieren
Aan de kade naar de intocht kijken, helaas kan dat dit jaar niet…

Na de intocht mogen ze in de avond hun schoentje zetten. Er wordt uit volle borst gezongen en een tekening voor Sinterklaas of een wortel voor het paard in de schoen gestopt. De volgende ochtend zijn ze allemaal vroeg wakker om meteen in hun schoentje te kijken. Vorig jaar was het nog eens extra leuk omdat toen de pieten de schoentjes op de gekste plekken in huis hadden teruggezet.

sinterklaas vieren

Op pakjesavond zingen we met zijn allen liedjes en wachten we tot er op de deur wordt geklopt. Geweldig vinden ze het als de zak met cadeautjes op de stoep staat.

sinterklaas vieren

Om de beurt mag iemand een cadeautje uitpakken tot dat de zak leeg is. Daarna wordt er natuurlijk gespeeld met het nieuwe speelgoed. Wanneer er dit jaar op de deur wordt geklopt ligt de Video van Sint dvd op de deurmat voor een extra leuke start van pakjesavond!

video van sinterklaas

Winactie Video van Sint

Lijkt het jou ook leuk om pakjesavond te vieren met de Video van Sint? Marstyle mag enkele lezers blij maken met een bestelcode voor het meest uitgebreide pakket. Reageer hieronder met wie jij pakjesavond viert dit jaar en je maakt kans!

De winnaars zijn Kristel, Grietje en Wilma. Van harte, ik ga jullie een bestelcode mailen!

Lees ook:

Heb je ook zo’n zin in 5 december?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. dennis zegt:

  Met mijn vrouw, zoon en zijn oma. Mijn zoon heeft er al zin in.

 2. lizette zegt:

  Ik vier dit jaar Sinterklaas met mijn gezin.

 3. Miranda zegt:

  Wij vieren dit jaar pakjesavond met alle opa’s en oma’s bij ons thuis. Onze kids zijn aan beide kanten de enigste kleinkinderen, dus daarom altijd een gezellige middag/avond bij ons thuis. Denk dat de kids dit wel erg leuk gaan vinden!

 4. Linda zegt:

  De video van de sint is echt geweldig! Vorig jaar heb ik de video besteld en het jaar ervoor ook. Wat een groot succes was dat zeg! En dit jaar is onze Ravi er voor het eerst bij, dus het lijkt me geweldig op dit jaar een video te hebben voor onze drie kindjes! Ik werk in de zorg en ik moet op pakjesavond helaas werken, maar we vieren het gewoon 4 december met ons gezinnetje.

 5. Mariska zegt:

  Wij vieren het met ons eigen gezin, heerlijk dat het nu op zondag valt, kunnen ze extra lang spelen en genieten.

 6. Laura zegt:

  Wij vieren ieder jaar dit allerleukste kinderfeest met onze 3 schatjes, hun 2 nichtjes van 18 en 19 en de opa’s en oma’s. Zou geweldig zijn om ze hiermee te kunnen verrassen!

 7. Berendina Jaasma zegt:

  Lijkt mij heel erg leuk om met onze kleinkinderen deze video te kijken op pakjesavond. Gezellig!

 8. Grietje van der meer zegt:

  Samen met onze 3 kinderen Eva(10) Ruben(8) iris(5) en onze lieve vrienden Roel en Johannes
  Wat een spannende leuke tijd komt eraan, kids zitten er vol van.
  Elk jaar hoort deze leuke Sinterklaas dvd erbij die we altijd bestellen dat is een vaste prik hier.
  Je ziet die ogen glunderen van oor tot oor

 9. G. T. zegt:

  Leuk! Bij ons komen altijd pieten met haast, dus vinden we ineens cadeautjes of een briefje. Maar een video lijkt me ook heel tof. Het kan zomaar het laatste jaar zijn dat mijn zoontje gelooft, dus zo’n extraatje zou het wel helemaal af maken.
  Voor corona vierden we pakjesavond altijd thuis, maar een weekend eerder met neefje en nichtje en gezin bij oma en opa. Nu is het maar afwachten wat er kan. Het zou wel heel leuk zijn als iedereen dan in de video voorkomt! Ik maak graag kans.

 10. Marian B zegt:

  Leuk ! De video van Sint maakt pakjesavond extra speciaal. Ik doe graag mee voor mijn kinderen en mijn neefjes en nichtjes, we vieren het samen bij opa en oma. Dit zal het laatste jaar zijn dat ze allemaal nog geloven, het zou leuk zijn om het avondje van Sinterklaas te starten met de video.

 11. Wilma zegt:

  Wat een leuke winactie!
  Wij vieren sinterklaas met de hele familie (als het mag). Zak met cadeautjes voor de 2 boys van ons en met de rest van de familie trekken we ieder jaar lootjes.
  Wat zal het leuk zijn om de middag te beginnen met een videoboodschap van de sint?, voor mijn nichtje, neefje ( geloven beide niet meer, maar een boodschap van de sint vinden ze vast nog wel heeeel speciaal) en de 2 boys van ons. Wie weet is er ook nog wel ruimte om iets te zeggen over de rest van de familie ?
  Vol verwachting klopt ons hart…….

 12. Esther N zegt:

  Pakjesavond zal dit jaar waarschijnlijk Pakjesmiddag worden met 5 december op zondag! Lekker met ons eigen gezinnetje. Helaas dit jaar weer geen intocht, dus een persoonlijke videoboodschap van de Sint zou toch wel heel leuk zijn! Onze 3 jongens zullen ervan genieten, zoals ze dat andere jaren ook gedaan hebben 😀

 13. Ingrid L zegt:

  Superleuk, wij vieren het me de hele familie gezellig het dobbelspel speken met neefjes en nichtjes en natuurlijk een zak cadeautjes voor de kleinsten. Leuk om de avond met deze fantastische video te beginnen.

 14. Kristel Gubbels zegt:

  Super leuk wij zijn ook gek op sinterklaas en de pieten. Heerlijke tijd is het. Wij vieren het met mijn zus, schoonbroer en hun 2 dochters en oma en opa. Wij hebben zelf ook 2 dochters. Misschien kan sint dit jaar iets over iedereen vertellen 🙂 Wij bakken ook pepernoten en versieren het hele huis. Leuke plek trouwens in de koelkast 🙂

 15. elisabeth maria martina zegt:

  voor kleinkinderen lise en quinn zou het natuurlijk een geweldig verrassing zijn als ik deze mooie actie win

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.