Sinterklaas bloghop: win de Video van Sint

Sinterklaas is weer in het land vandaag! Om dit heuglijke feit te vieren organiseren we met 48 bloggende mama’s een Sinterklaasbloghop. Je hopt hierbij van blog naar blog en kunt op elke site meedingen naar een leuke prijs met een waarde tussen de 15 en 30 euro. Leuk voor in de schoentjes of de zak van de Sint, of natuurlijk gewoon leuk zodra je de prijs binnenkrijgt. Op Marstyle maak je kans op de Video van Sint!

video sint

De bloghop

Bij deze bloghop ben je ofwel op mijn blog begonnen en ken je me dus al, of je komt van Little Family of 3. Ik stuur je aan het eind van dit artikel weer door naar de volgende blogger, mijn blogvriendinnetje Saskia van Saskia’s Wereld. Maar eerst zal ik mezelf en mijn blog even voorstellen aan iedereen die mij nog niet kent, in de hoop natuurlijk dat je even verder leest op mijn blog en me gaat volgen. Zou leuk zijn!

Hai, ik ben Marguerita moeder van 2 heerlijke meisjes van 6 en 7 jaar, het afgelopen jaar gescheiden en ik ben bijna 40. Ben mijn leven dus opnieuw aan het uitvinden en indelen. Vorig jaar is Marstyle mijn werk geworden, wat ervoor zorgt dat ik het altijd razend druk heb maar tegelijkertijd enorm geniet van alle mooie dingen die op mijn pad komen dankzij mijn enorm leuke baan. Mijn vaste lezers reageren altijd erg leuk op mijn weekoverzichten, deze worden goed gelezen en op de één of andere manier is mijn leven nooit saai. Ik ben gek op het reviewen van speelgoed en je kunt bijvoorbeeld een enorm overzicht met spelletjes reviews op mijn blog vinden en meer dan 60 knutseltips voor luie moeders.

Over het algemeen behandel ik luchtige en vrolijke onderwerpen op mijn stukje internet, maar ik vind sommige wat zwaardere onderwerpen zo af en toe ook belangrijk om aan te stippen. Ik vind het ontzettend leuk om de ontwikkeling van mijn dochters te stimuleren en heb zeer sterk het vermoeden dat beiden hoogbegaafd zijn, maar niet het budget voor een officiële diagnose. Wel realiseer ik me dat de leerbehoefte van mijn kinderen nogal afwijkt van het gemiddelde kind en plaats ik regelmatig artikelen over zaken waarmee je de nieuwsgierigheid en het denkvermogen van je kinderen kunt prikkelen. Wat niet wegneemt dat ze net als elk meisje van deze leeftijd helemaal weg zijn van alles rondom het thema LOL Surprise

Goed. Dus genoeg over mij, door naar de winactie!

Wat is de Video van Sint?

De Video van Sint viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan en je kunt mijn vorige review van deze persoonlijke film hier vinden. Bijzondere items die dit jaar in de Video van Sint aan bod komen:

 • Danspiet leert de kinderen hippe danspasjes op vrolijke muziek.
 • Kunnen de Pieten wel goed toveren?
 • Er is plek voor 3 foto’s of afbeeldingen die jij zelf hebt gemaakt: een foto in het grote boek, een foto in de stal en een foto of tekening voor de goocheltruc.

De Video van Sint is leuk voor groot en klein en geschikt tot en met 8 personen. Je hebt de keuze om hem te bestellen als download, als dvd of compleet (dvd+download met veel extra’s). Al naar gelang je eigen voorkeuren kun je kiezen voor de roetveeg- of zwarte pieten versie. Wat vooral heel erg tof is, is het einde van de film wanneer de Sint verklapt waar de cadeautjes verstopt liggen!

video sint

Winactie: Video van Sint

Zou jij het leuk vinden om je gezin te trakteren op een extra speciaal Sinterklaasfeest? Laat dan hieronder een reactie achter en je dingt mee naar de Video van Sint. Ik mag 2 digitale codes verloten waarmee je het voor jouw gezin gepersonaliseerde filmpje kunt samenstellen met daarin je eigen foto’s en eigenaardigheden van je gezinsleden. Twee winnaars dus! Gebruik een geldig mailadres in het reactieformulier zodat ik je kan mailen wanneer jij als winnaar uit de bus komt.

De winnaars zijn: Maartje van den Bosch en Vera Verweij, van harte gefeliciteerd! Ik ga jullie mailen.

En na het meedoen snel doorhoppen naar Saskia’s Wereld!

Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en je maakt kans!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nelly zegt:

  Dat zou een bijzonder cadeau worden. Ik loot graag mee.

 2. anita zegt:

  Dit lijkt me écht zooooooo leuk , wil de gezichten van mijn meiden wel is zien als ze een persoonlijke boodschap van sinterklaas krijgen hihi

 3. Iris zegt:

  Heel leuk voor onze kids! Ik doe graag mee

 4. Goele H zegt:

  Ziet me er echt leuk uit voor de kinderen, hebben ze het gevoel dat Sinterklaas hen echt kent. Ik doe graag mee.

 5. Patricia Paling zegt:

  Super leuk!!! Ik maak heel graag kans op de Video van Sint! De kids zouden dat geweldig vinden! ??

 6. Annabel de Ruiter zegt:

  Wat een heerlijk feest! We genieten nu al zo! De video boodschap lijkt me heel leuk voor Liselotte en het familie pakjes avondje!

 7. Tamara zegt:

  Superleuk idee! Ik doe heel graag mee voor onze zoon en dochter!

 8. wendy zegt:

  Wij vieren Sinterklaas dit jaar samen met mijn schoonfamilie. Normaal boeken we een huisbezoek van Sint. Omdat dat dit jaar niet door kan gaan, maak ik graag kans op zon gave video van Sint. Dat zou een leuke verrassing zijn voor mijn zoontjes en mijn nichtje. Dan is Sinterklaas er toch een beetje bij 🙂

 9. Else-Marie zegt:

  Wat leuk! Ik waag een kansje

 10. Esther N zegt:

  Leuk!! Ik doe graag mee om mijn neefjes te verrassen!

 11. GerlindeIJ zegt:

  Lijkt me superleuk voor ons gezin

 12. Inge Stroobandt zegt:

  Lijkt me zeer leuk voor de leefwereld van mijn neefjes 🙂

 13. Adriana de Ruiter zegt:

  Het lijkt me geweldig om onze pleegkindjes te verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas! Zonder de ellende van alle extra prikkels bij een intocht of als Sinterklaas daadwerkelijk langskomt… Onze pleegzoon moeten we op 5 dec helaas thuishouden omdat hij het allemaal niet aankan op zo’n bijzondere dag…

  En je wilt hem zo graag alles geven, alles wat hij al die jaren gemist heeft… Hij vroeg of ik dacht dat Sinterklaas nu wel zou weten dat hij hier woont omdat hij hem vroeger bij zijn papa en mama thuis nooit gevonden heeft…. Zo verdrietig…

  Maar goed, ik ga duimen, lijkt mij geweldig! 😀

 14. Helma Keijzer zegt:

  Al 3 jaar zijn we fan van de video?… geen “onbetrouwbare” Sint in huis. Maar een tip top verhaal. Leuk en vol verbazing wordt er gekeken

 15. Kelly zegt:

  Kom gezellig even langs hoppen! Altijd leuk zo’n bloghop, kom je altijd weer leuke nieuwe blogs tegen!

 16. G.T. zegt:

  Ik maak graag kans!

 17. Lisette van Ravestijn zegt:

  Arghhhhhhhhhhh leuk leuk leuk !! Paar jaar geleden hebben wij dit gedaan voor de kids, erg leuk en ze vonden het zo spannend !! Ik denk dat ze dit jaar wel helemaal uit hun dak gaan als ze wederom een video zouden krijgen van de beste Sint ? de oudste is goed in zn sport, de jongste is druk met zwemmen en mist soms zn oren nog weleens .. beide doen het super op school en hebben veel plezier met elkaar en vriendjes, dus allemaal leuke dingen om door de sint op terug te laten komen! Ik ga super hard duimen de komende dagen en hopen op veel geluk .. ! SPANNEND SPANNEND!

 18. Danielle (en Cas en papa John) zegt:

  Wat gaaf! Ik zou graag voor mijn zoontje en onszelf mee doen.
  Grote sint en pieten fans (wie niet?!)

 19. Maaike zegt:

  Het lijkt me erg leuk voor mijn zoons op sinterklaasavond. Ik loot dus graag mee!

 20. Esmeralda Groenland zegt:

  Dat lijkt me erg leuk! Die kindjes van mij zullen dat prachtig vinden.

 21. Marloes heuker zegt:

  Jaa! Ik doe heel graag mee voor de video van Sint! Het is namelijk altijd weer probleem waar ik de cadeautjes neer moet zetten! Mijn tweeling van 6 zou het geweldig vinden!

 22. Nynke B zegt:

  Soms kom je al hoppend terecht bij een blog dat je al kent. Dat is een leuke verrassing! Ik doe graag mee voor de video, dat draagt zeker bij aan het feestgevoel.

 23. Femke zegt:

  Ik doe graag mee! Vorig jaar hadden we pieten op bezoek en dat was toch wel erg spannend!
  De jongste is afgelopen week 4 geworden dus met school wel even spannend genoeg.
  De video hebben we eerder gehad en is erg leuk!

 24. Francis Boom zegt:

  De DVD blijft de kers op de taart tijdens pakjesavond. Onze jongste dochter maakt het dit jaar heel bewust mee en zal met een open mond en vol verbazing kijken. Onze oudste dochter twijfelt heel erg over het bestaan maar Gisteren tijdens de intocht was de twijfel weg. Haha. De DVD wil ik heel graag winnen ook om mijn Verloofde erin genoemd te laten worden maar ook mijn schoonouders. Hoe gaaf is dat voor de meiden als herinnering.

 25. Andy E ijzermans zegt:

  Dit gaan de kinderen hier denk ik wel leuk vinden. Ik doe graag mee.

 26. Boer zegt:

  Leuk, ik hoefde voor jou niet te hoppen, want ik kende je al 😉 Ik doe wel graag mee voor de video natuurlijk.

 27. Wendy Steghuis zegt:

  Wat zou mijn dochtertje genieten van sinterklaas die haar persoonlijk toespreekt. Ik weet zeker dat haar sinterklaas dan niet meer stuk.kan!

 28. Leuk zeg! Wij beginnen net onze dochter van 2 kennis te laten maken met sinterklaas en zwarte Piet! Ze Vind het helemaal geweldig! En om het net even wat extra’s te geven. Lijkt mij zo een gepersonaliseerd bericht wel super tof ik doe dus ook graaaaag mee 😀

 29. Irma Schot zegt:

  Ow wat leuk!! Zeker voor mijn kleuter van 5, die zal niet weten wat ze ziet!

 30. Maika zegt:

  Oooh deze wil ik graag winnen! Zouden mijn jongens heel leuk vinden

 31. Heidie van der Steeg zegt:

  Leuk die Sinthop, ben vanmorgen begonnen, tussendoor met mijn dochter naar het proefzwemmen geweest, toen boodschappen gedaan, gegeten en spelletjes gedaan. Nu de kinderen weer in bed liggen, hop ik weer verder.
  Ik maak graag kans op een Video voor Sint. Dat zal een hele leuke verrassing zijn voor de kinderen. Met een beetje geluk kan ik er ook een foto van mijn dochter met haar zwemdiploma A in verwerken!

 32. Diana zegt:

  Doe ik graag aan mee…!! Leuk voor ons meisje..!

 33. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee

 34. Bianca zegt:

  Wat een supergaaf cadeau Marguerita! Ik zou heel graag winnen, want met een dochter van 6 en een zoon van ruim 3 zitten ook wij midden in de Sint-toestand?

 35. Marina zegt:

  Ik doe graag mee voor onze twee kids!

 36. elisabeth maria martina zegt:

  wat een leuk gebaar verras mijn kleinkinderen maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 37. Loes zegt:

  Lijkt me super leuk! Ik doe graag mee!

 38. Iris zegt:

  Lijkt me heel leuk voor onze kinderen, ik doe graag mee

 39. Mieke Stam zegt:

  Jaaaaa super graag voor onze jongens 😀

 40. Galinka van Bokhorst zegt:

  Oh wow deze gave prijs wil ik wel winnen. Daar kan ik twee jongetjes heel blij mee maken met een videoboodschap van Sint want welk kind en ouder wordt daar nou niet blij van. ?

 41. Leuk is hij he dit jaar. Veel plezier met de hop

 42. Marieke zegt:

  Doen het altijd goed die video’s! Succes met de bloghop!

 43. Els zegt:

  Ik doe heel graag mee!

 44. Simone zegt:

  Ik doe graag mee!

 45. Marian B zegt:

  Dit is wel heel leuk en past helemaal bij de Sint bloghop! Het zou pakjesavond wel heel speciaal maken. Ik doe graag mee want ik ben erg benieuwd naar de verraste snoetjes als ze de video met zichzelf erin zien op tv. Vind het zelf ook best spannend 😉 Fijne bloghop gewenst!

 46. Nadia zegt:

  Super leuk! Ik heb hem besteld voor dit jaar en ben zelf al enthousiast, benieuwd wat mijn zoon er van vindt! Leuke prijs!

 47. Ipie Oudshoorn zegt:

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee.

 48. Judith zegt:

  Wat een leuke actie, zou ik super vinden voor mijn kleine meid

 49. Marike zegt:

  Heel graag loot ik mee voor deze leuke actie. Een video van de Sint?
  Dat is toch geweldig voor ieder kind?
  Ik zie de verrukte gezichtjes al en kan daar zo van genieten-
  Of Sint nu komt met zwarte- of roetveegpieten!

 50. Nadine zegt:

  Superleuk! Onze zoon is nu nog klein, maar leuk om samen te maken en naar te kijken.

 51. Margot zegt:

  Superleuk! Ik doe graag mee 🙂

 52. MarjonS zegt:

  Ik doe graag mee. Leuk voor bij oma, met haar 4 kleinkinderen.

 53. Maartje van den Bosch te Eindhoven zegt:

  Lijkt me heel leuk voor onze 3 kleine kids!

 54. Marange Krouwel zegt:

  Dit zou echt helemaal te gek zijn!! Ik doe graag mee

 55. Vera Verweij zegt:

  Zo, daar zou ik wat zenuwachtige kindertjes (en een man?) goed mee kunnen verrassen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.