Makkelijk en leuk: een Video van Sint maken + winactie

Vanavond start het Sinterklaasjournaal! Dit is al de hele week hét gesprek van de dag in de groep 3/4 van mijn oudste. Bij jouw kinderen op school ook? We hebben afgelopen week al veel Party Piet Pablo aangezet om te dansen, dus de stemming zit er in voor het gezelligste feest van het jaar. Sinds ik blog is het een traditie geworden om Sinterklaas te vieren met de Video van Sint. Ook dit jaar mocht ik hem weer bestellen én ik mag 2 lezers blij maken met een bestelcode!

video sint

Heb jij de afgelopen jaren al kennis gemaakt met de Video van Sint? Of is het een nieuw concept voor je? De Video van Sint bestaat nu 9 jaar en is elk jaar anders. Ik vind het een fijne toevoeging van een gezellige pakjesmiddag, zo bestaat het feest niet alleen uit cadeautjes uitpakken. Ons feestje start met het vinden van de dvd op de deurmat, waarna we gezellig gaan kijken met elkaar.

Hoe maak je die film?

Sinterklaas en zijn Pieten beleven een kort avontuur, waarin ondertussen ook alle gezinsleden een aantal keer persoonlijk worden toegesproken en hier en daar een foto van jullie in het decor is verwerkt. Op de website kun je per persoon (volwassenen en kinderen, maximaal 8 personen) een foto uploaden en wat persoonlijke details aanvinken die Sinterklaas zal benoemen in de video. Zo vertelt Sinterklaas dit jaar in onze video dat papa en de oudste de Avondvierdaagse hebben gelopen, voor mama (hey dat ben ik!) spreekt hij in dat ze een mama is uit duizenden  :mrgreen: en van mijn jongste weet hij hoe dol ze is op chocola! Te leuke details allemaal weer en het zorgt dat de sfeer er meteen goed in zit. Aan het eind van de film benoemt Sinterklaas bij ons waar de cadeautjes verstopt zijn. Je hoeft dat niet te kiezen, maar wij vinden dat wel prettig. Dit jaar kun je bovendien voor het eerst aangeven of Sinterklaas samen te zien is met Zwarte Pieten, Roet Pieten of Regenboog Pieten. De Video van Sint duurt 12 minuten.

Uitspraak van je naam

Bij elke naam die je invult, geef je ook de uitspraak aan. De namen van mijn kinders stonden er nog goed in, voor papa kozen we dit jaar de grappige uitspraak mogelijkheid die erbij stond (iets met daantjuh banaantjuh) omdat de reactie van de kinderen ons geweldig lijkt en voor mij stond de naam er niet bij (vorig jaar had Sint de uitspraak wel onthouden). Sinterklaas gaat de naam dus nog speciaal voor mij opnieuw inspreken. Handig voor alle andere Marguerita’s die hem ook willen bestellen!

video sint

Maak kans op de Complete Video van Sint

Heb jij ook goede ervaringen met de Video van Sint? Of zou je hem weleens willen proberen met je gezin? Ik mag 2 lezers blij maken met een shopcode voor de Complete Video van Sint. Dit is inclusief de DVD én de download. Ruimte voor maximaal 8 personen (normaal betaal je vanaf de 2e 3,95 per extra persoon). Je kunt een foto uploaden en 2 onderwerpen per persoon aanvinken die Sinterklaas benoemt. Een foto uploaden voor op het prikbord van Sinterklaas. Een foto die in de pakjeskamer hangt. Een tekeningvideo. Een verjaardagsvideo te gebruiken op de echte verjaardag van je kind. Een unieke dvd verpakking én een gesigneerde kaart. Om kans te maken laat je hieronder een reactie achter met geldig e-mailadres (1 reactie en valsspelers worden gediskwalificeerd). Delen van dit bericht via de social media deelknoppen wordt gewaardeerd, vrienden taggen ook en dit alles is uiteraard niet verplicht.

Naamloten heeft de volgende winnaars geloot: Vera Verweij en Marina Willemsen! Van harte gefeliciteerd, ik ga jullie mailen zodat jullie hem vanavond nog kunnen bestellen. Veel plezier ermee.

Lees mijn eerdere reviews hier en hier.

Geen zin om te wachten of je prijs hebt? Bestel de Video van Sint hier.

Wie is er ook zo’n fan van Sinterklaas?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marina zegt:

  Super leuk!!!! Ik hem m meteen gemaakt! Benieuwd naar de gezichtjes op pakjesavond

 2. Vera Verweij zegt:

  Yes! Super bedankt??

 3. Nelly zegt:

  Ik loot graag mee voor een super Sinterklaasfeest

 4. Ingrid Kleijer-Budding zegt:

  Super leuk! maak graag kans!

 5. Alyt van der Heide zegt:

  Doe graag mee. Afgelopen 2 jaar ook de video van Sint zomaar ineens ontvangen.
  Dat wil ik dit jaar weer voor mijn meiden. Zo enorm leuk!

 6. Linda zegt:

  Leuk voor onze kleine meid en haar grote neef.

 7. Jeanfrance zegt:

  O zo leuk! Ik zal mijn kindjes laten genieten als ik win…..

 8. lizette zegt:

  Door deze video komt sinterklaas nog meer tot leven voor die kleintjes, ik kan dan alleen maar genieten.

 9. marieka waalwijk zegt:

  ooo leuk,dat zal zeker gewaardeerd worden

 10. Bianca zegt:

  Oh dit lijkt me erg leuk, dochterlief is echt helemaal in to Sinterklaas momenteel en zoonlief begint er ook wat van mee te krijgen…

 11. Tamara Stoc zegt:

  Ik doe heel graag mee voor Emma en Loïs, al helemaal in de ban van de sint en de gezonken cadeaus

 12. Femke zegt:

  Ik doe graag mee! Al een keer eerder gedaan en nu is de jongste ook oud genoeg om het te begrijpen ?

 13. Suzanne Hin zegt:

  Wat lijkt mij dit echt ontzettend leuk! Dit jaar is waarschijnlijk het laatste jaar dat allebei mijn meiden nog vol geloven (de oudste is 8 en zit in groep 5), dus willen we het extra speciaal maken. We doen het samen met het gezin van broer en met opa en oma. Dus het word i.i.g. een gezellige avond, met hopelijk een hele leuke DVD van de Sint :).

 14. erika panjer zegt:

  onze neefjes en een meisje in aantocht hebben dit nog nooit gehad en zou het wel leuk vinden als ze dit ook eens mochten mee maken dus ik waag zeker een kans

 15. Peggy M zegt:

  Zou superleuk zijn voor mijn zoonje van 4.. Dat maakt pakjesavond nog magischer voor hem! 🙂

 16. Patricia zegt:

  Ik die graag mee!

 17. Marlies zegt:

  Oooo dat ouds zo leuk!! Waarschijnlijk het laatste jaar dat dit nog werkt bij mijn zoon. Met zijn 6 jaar nog een fanatieke gelovige van en in sinterklaas. Maar in groep 4 gonst het wel van de geruchten. Dus dat zou super leuk zijn. Ook voor oma die super gek is op sinterklaas.

 18. Frank Kok zegt:

  Ik weet niet of vaders ook mee mogen doen maar ik denk dat mijn dochters (zelfs die van 9) dit geweldig zouden vinden.

 19. Marcia Kan zegt:

  Zó’n leuk concept is dit! Waag graag een kansje om de verbaasde snoetjes van onze meiden te mogen gaan zien bij deze dvd!

 20. Diana zegt:

  Lijkt me geweldig voor onze jongste die nu in groep 1 zit en nu echt de beleving gaat mee krijgen!! Doe dus graag mee!

 21. Jolein jolein zegt:

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ?

 22. aangezien onze tweeling Lucas & Eva net als de Sint 5 december jarig zijn lijkt me dit een superleuk cadeau voor ze 😀

 23. Rafaella zegt:

  Ik doe graag mee! Vorig jaar hebben we de Video van de Sint voor het eerst gebruikt en die stralende gezichtjes zijn onvergetelijk. Het zou fantastisch zijn als we de kids dit jaar ook weer kunnen verrassen 🙂

 24. Nynke zegt:

  Dat vond ik vorig jaar zo leuk, ze konden er niet over uit, dat Sint zoveel wist.

 25. Janet zegt:

  Super leuk voor onze meiden. Die zouden dit helemaal geweldig vinden?❤?❤?

 26. Wendy zegt:

  Oh. lijkt me heel leuk. Ik heb dit nog nooit besteld. Kindjes zijn nu 5 en bijna 3 jaar. Wat zouden ze hiervan genieten.

 27. Esmeralda Groenland zegt:

  Dit lijkt me zo te gek voor mijn dochter en haar neef! Ik doe heel graag mee.

 28. Iris zegt:

  Nu onze zoon op de basisschool zit, ervaart hij het Sinterklaasverhaal veel intenser en ik denk dat een boodschap van deze goedheiligman dan ook erg veel indruk zal maken. Ik doe graag mee

 29. Vera Verweij zegt:

  Ja, super leuk voor de sintviering met mijn 2 kleuters en al hun neefjes en nichtjes!!

 30. Petra de Mooij zegt:

  Ohhhh wij doen heel graag mee… Wij vieren dit jaar weer eens echt sinterklaas met de hele familie. Dus het zou geweldig zijn om zo’n dvd te mogen winnen. Zodat niet alleen onze kids de verassing van hun leven krijgen. Maar ook hun 2 grote neven en 2 kleine nichtjes.. We gaan heel hard duimen.

 31. Claudia van Heck zegt:

  Wat zouden onze drie kinderen dat helemaal fantastisch vinden!! Het is ook zijn ook de”echte” Sint en zijn Pieten uit de films 🙂 !! Dat zou de Sinterklaasavond helemaal onvergetelijk maken!! Ik waag dan ook dolgraag een kansje voor hen, we zouden er dolblij mee zijn!!

 32. Esther N zegt:

  Ik doe graag mee! De video was een super succes vorig jaar, dat willen we nu wel weer!

 33. Laura van Hout zegt:

  Jaaaaaa wat gaaf!!! Ik doe graag mee voor onze 3 kids!!!

 34. Linda vergouwen zegt:

  Leuk leuk leuk!!
  Zo wordt het 1 groot feest…
  Doe graag mee voor mijn zoontjes

 35. Cindy Framke zegt:

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Vorig jaar hadden wij hem voor het eerst. Hadden mijn schoonouders toen besteld voor ons. Die kopjes van die meiden. Zo verbaasd. Echt zo van, hoe weet hij dat allemaal hihi

 36. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Hier maken we super graag kans op. Wat zullen ze met open mond en een grote lach kijken en de volwassenen ook.

 37. Anna zegt:

  Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

 38. Patricia Paling zegt:

  Dat zou Super leuk zijn!!! ? Wij hebben vorig jaar pas voor het eerst de Video van Sint besteld! Wat was dat geweldig! De reacties van de kinderen…echt prachtig! ? Zeker voor herhaling vatbaar… Dus ik maak heel graag kans voor ons gezin met 2 kids (8 en bijna 6 jr)! Waarschijnlijk voor de oudste het laatste jaar dat hij erin gelooft! Nog even extra van genieten! ??

 39. Sabine Bientje zegt:

  Ik maak ontzettend graag een kansje! Dit is vermoedelijk het laatste jaar dat mijn dochter er nog vol in zit 😉 Twee jaar geleden hebben we ook al eens de DVD gehad en ze heeft met open mond zitten kijken. Onze kleinste was toen net 4 maanden oud en heeft het dus niet meegekregen. Nu een hele grote man van net twee jaar en is in de ban van de Sint en zijn pieten.
  Ik zou zoooooo graag nog eens willen genieten van de leuke verbaasde koppies van beide dus ik maak heeeeeeel graag een kansje!!

 40. Marina zegt:

  Jaaaa, leuk! Ik doe graag mee voor onze jongens.

 41. Jonneke Timmermans zegt:

  Geweldig voor onze 3 kids!

 42. Mirella vdv ven zegt:

  Wat ontzettend leuk.
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Ryan en dochtertje luna.
  Wat zou het leuk zijn ze te mogen verrassen met een persoonlijke video van sinterklaas.
  Nu al benieuwd naar hun gezichtjes ?

 43. Marange zegt:

  Ohhh ik doe zo graag mee voor mijn kindjes! Wat zullen ze hiermee verrast worden. Fingers crossed

 44. Mieke Stam zegt:

  Oh leuk zeg! ik denk dat dit het laatste jaar is dat de jongste nog gelooft en afsluiten met zo’n leuke video lijkt me helemaal tegek voor Xander. Zijn broer Timo gelooft niet meer maar speelt het nog erg leuk mee gelukkig <3

 45. rewana zegt:

  Ja leuk, denk dat Lèvi heb geweldig gaat vinden )

 46. Marian Zw zegt:

  Ik zou het heel graag eens willen proberen. Ik zie die gezichten al voor me. Zeker als er ruimte is om onze grote kids van 20+ ook toe te laten spreken. De jongste geloof nog heilig in alles wat met Sint te maken heeft, die wist al precies dat het sinterklaas journaal weer gaat beginnen 🙂

 47. Channa zegt:

  Heel leuk, doe graag mee! Zowel Jamie als Fenna, als mijn broertje (met Syndroom van Down) vinden dit elk jaar weer fantastisch 🙂

 48. GerlindeIJ zegt:

  Wauw dat zal een leuke verrassing zijn op pakjesavond voor mijn kids en opa en oma

 49. Chantal zegt:

  Super leuk! Hoe bijzonder om een boodschap van sinterklaas te krijgen. Dat zou fantastisch zijn? Ik doe graag mee?

 50. Ruby zegt:

  Jaa wij doen mee!

 51. Jolanda Veltman zegt:

  Ja heel graag, ik denk er hier heel veel verbaasde gezichtjes zullen zijn met sinterklaas..

 52. Marian B zegt:

  Heel erg leuk! Vorig jaar hebben wij er voor het eerst eentje besteld. Er dit jaar eentje winnen zou natuurlijk geweldig zijn! Ik doe mee voor sinterklaasavond/middag bij opa en oma. Erg leuk zo’n video voor onze twee kinderen en de neefjes en nichtjes, 7 kleinkinderen in totaal. Wil die snoetjes wel eens zien!

 53. Esther Wemeijer zegt:

  We hebben al een paar jaar een video van de sint . Maar heb nu nog niet besteld dus komt deze win actie goed van pas. Nu duimen dat wij winnen. ??

 54. Eline honders zegt:

  Dat lijkt me echt onwijs leuk!! Daar zou ik onze dochter en haar nichtje heel erg blij mee maken! ?

 55. elisabeth maria martina zegt:

  die verbaasde snoetjes helemaal geweldig

 56. Wendy goverde zegt:

  Ooo wat lijkt me dat leuk!! Onbetaald zijn die gezichtjes als de sint hun toespreekt. Leuk!!

  1. Wendy goverde zegt:

   Onbetaalbaar moest dat zijn:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.